יש לי כמה שאלות.....

• פותח הנושא RHCP
  • פורסם בתאריך

RHCP

New member
יש לי כמה שאלות.....

1. יש לי בערך 3500 שקל (אולי קצת יותר) לגיטרה חשמלית בלבד. אני מנגן כבר 4 שנים בלוז קצת ז,אז ורוק (פינק פלויד וכו´) על מה הייתם ממליצים אולי גם יש אפשרות להזמין מהאינטרנט? אה ורצוי עם פלויד רוז... 2 . איך האיבנז s-370? RHCP

metal head

New member
אני מכווה שזה יתאים לך

מצאתי בוואלה-ביי גיטרה יד שניה תנחש איזה jackson randy rohads תנחש בכמה.... 1900 שקל! זה גיטרה פשוט יצירת מופת מכל הבחינות (כמעט) אין לה 24 סריגים, וזאת היא הסיבה היחידה שלא קניתי את הגיטרה.... אז אני ממליץ לך למהר כי אני בטוח שזה משהו שימכר מהר

שמע

בכיף הייתי מוכר לך את הפנדר שלי, אבל אין לה פלויד רוז אז אני חושב שאתה יכול לקנות פנדר מקסיקנית בסכום הזה או גיבסון SG אבל שוב, גם להם אין פלויד רוז איבאנז S זה דבר טוב אבל אני לא מבין בהם כל כך, תשאל את ויז הוא מילון גיטרות מהלך לי היא נראית בסדר גמור

wiz

New member
אז ככה...

ה-S370 היא גיטרה נחמדה, אבל לא נחשבת לדגם ממש טוב. אני ממליץ לך לקנות את ה-S470, או את ה-520 אם יש לך כסף... בפעם האחרונה שבדקתי ה-470 עלתה בערך 4500 שקל, וה-520 עלתה איזה 5500 שקל... יקר בהשוואה לארה"ב, ולכן אם יש לך אפשרות כדאי לך להזמין גיטרה משם, או מהאינטרנט (אבל אל תשכח שלא תוכל לבדוק אותה לפני, ושאתה חייב להיות בטוח שזה מה שאתה רוצה. בכל מקרה, המשלוח בטוח, ולא אמור להיגרם שום נזק לגיטרה). אם לא אכפת לך ללכת על יד שניה, אתה יכול לחפש כאן גיטרה, במדור יד-שניה. ראיתי כבר כמה S470 במחירים נמוכים מאוד. בכל מקרה, נראה לי שה-S זאת בחירה טובה בשבילך, כי זאת גיטרה מאוד מגווננת, לכל מיני סגנונות. אפשר לנגן עליה בלוז, רוק, פאנק, מטאל... והיא נשמעת טוב מאוד. העצים טובים, הצוואר נוח, וגם הפיקאפים סבירים בהחלט. גם ככה תמיד אפשר להחליף אותם ליותר טובים, אם אתה לא מרוצה מהם... אם אתה בקטע של יותר ג´אז ובלוז, אולי עדיף ללכת על פנדר, או גיבסון (עוד פעם - יש יד שניה זולות). אבל עדיין אני חושב שאתה תהיה מרוצה מה-S. אם אתה צריך עוד פרטים, תכתוב. wiz

RHCP

New member
תודה לכולכם...

נראה לי שאני יסע לכלי זמר בת"א לבדוק את ה Sים (בי-ם יש רק rg) בכל אופן תודה

yuv_b

New member
תיקון קטן - לפני שנה ה-S470 עלתה

בכלי זמר 3900 הצליל שלה מתאים יותר לרוק ורוק כבד, פחות לג´אז ובלוז. אבל היא מאוד נוחה לסולואים, והיא קלה.

untitled

New member
בת"א יש רק S 520

והיא עולה 5100, הרבה יותר מידי כל השאר שם RG. אני אישית ממליץ על S כמובן, (לי יש S 540 שקניתי לא מזמן) אבל זה דגם דיי בעייתי מכיוון שהוא כמעט ולא הובא או מובא לארץ ע"י כלי זבל, בעיקר מביאים את ה RG. RG 470 ומעלה זה דגמים טובים. חוץ מזה יש תמיד את ההרטפילד שאני מוכר שזה אמנם פנדר אבל יש לה פלויד רוז...

wiz

New member
דווקא לא...

אין שום בעיות עם סדרת ה-S בארץ, וכלי זמר כן מייבאים אותה לארץ. ראיתי בשלושה סניפים בארץ כמות די מכובדת... wiz

למעלה