יש לי כמה שאלות....

gil.r

New member
יש לי כמה שאלות....

טליה זה גיל חבר של און... רציתי לבקש ממך עזרה בנושא כלשהו אני רוצה להתחיל להתעסק עם מאגיה אבל צריך לזה הכנה מוקדמת כדי לא לעשות נזקים בלתי הפיכים לעצמי ולאחרים אם את יכולה אז תתני לי בבקשה כמה עצות איך אני יכול להתחיל עם זה כאילו אני לא יודע מה לעשות כי אני לא יכול להחיל עם קשפים והכל כי זה מסוכן וזה לא משנה עם זה מאגיה לבנה או שחורה כי זה יכול להתפקשש בכל מקרה.... טוב אני מכווה שתוכלי להחזיר לי תשובה... ביי

Tal_Ya_Tal

New member
היי גילB-)

זה מאד חכם מצדך לא לקחת לידיים ספר הדרכה ולהתחיל לעבוד אתו, כפי שרבים עושים כיום. אני שמחה שאתה מודע לעובדה שהתעסקות כזאת, מצריכה מיומנות מיוחדת. ומאד מעריכה זאת. כי ידוע לי, שנערים בגילך, בדרך כלל נוטים לרצות להפעיל `כוחות`. מתוך הרצון לשלוט. שהוא אגו טהור. אבל, בדיוק כפי שלא יעלה על הדעת לתת מפתחות של רכב, למישהו שלא למד נהיגה, כי זה עשוי להיות מסוכן גם לו וגם לסובבים אותו, כך אני רואה את כל הספרים של `עשה זאת בעצמך` באינסטנט, מסוכנים באותה מידה הן למשתמש והן למי שנעזר בו. מאגיה היא אחת משלושת המדעים העתיקים: מאגיה, אסטרולוגיה ואלכימיה. למרות שנוטים להתייחס אל כל אחד מהם בנפרד, שלושת המדעים הללו, קשורים ביניהם בקשרים עדינים ובלתי נראים ממבט חטוף. שלושת המדעים הללו, עוסקים בהבנת החוקים הקוסמיים ודרך פעולתם. כאשר כל אחד מהמדעים הללו, משתמש בידע שברשותו בדרך אחרת. שלושת המדעים הללו, הם כמו שלושה היבטים שונים של הבריאה: רצון, ידע ונוכחות. המאגיה היא ההיבט של הרצון. היא משתמשת בידיעת החוקים הקוסמיים על מנת לממש דברים. לברוא דברים (אש) לאסטרולוגיה יש את הידע . (אוויר) היא ההיבט של היודע כל. אם למשל אתה רוצה להשתמש באבן בעלת אנרגיות מסוימות. אם תדע לאיזה פלנטה מקושרת האבן ומתי הפלנטה הזו נמצאת במיקום שיסיע לפעולת האבן, תשיג אפקטיביות רבה יותר. לאלכימיה יש את ההיבט של נוכחות (מים) ההיבט של הנוכח בכל. האלכימיה משלבת את הרצון של המאגיה, עם הידע של האסטרולוגיה, על מנת להגיע לאיחוד עם הארכיטייפ (אב טיפוס) הצרוף. לחוש את הנוכחות במוחלט. זוהי הטרנספורמציה. שינוי תכונות החומר- לרוח. ובכן, כשאתה מדבר על כישוף (Witchcraft), המושג כישוף- הוא מתן כוח לכלים ולעזרים חיצוניים. הוא אשליה. מאג אמיתי אינו משתמש בכישוף. הוא משתמש בעצמה הפנימית. על מנת להשתמש בעצמה, צריך לדעת אותה. צריך ללמוד אותה. אתה צריך להכיר את ה`כלי` שבו אתה משתמש. וגם את חוקי היקום (כפי שנהג של מכונית חייב להכיר את הרכב שבו הוא נוהג ואת חוקי התנועה.) על מנת להכיר את החוקים הקוסמיים, אפשר ללמוד אסטרולוגיה ואפשר ללמוד מאגיה. (אסטרולוגיה, אתה יודע איפה אפשר ללמוד). לגבי מאגיה, חשוב למצוא מורה שהוא אמין מבחינתך. איך תזהה מורה אמיתי? 1. מורה אמיתי אינו יוצר תלות בתלמידו. אין לו שליטה עליו 2. מורה אמיתי אינו יוצר דרמטיות, הוא בא בטבעיות ואינו שופט אף אחד 3. מורה אמיתי, אינו מלא חשיבות עצמית. הוא רואה בכל אדם שווה לו. בכל אחד ישנו אלוהים. 4. האם אישיותו של האדם עצמו היא לרוחך. האם נוח לך בקרבתו גם אם לא היה מורה? אם אינך מוצא מורה, חפש ספר טוב, של `אחד המאגים הגדולים` כמו הרמס טריסמגיסטוס, או אליסטר קראולי וכו`. *יש הרבה מידע זמין באינטרנט, במיוחד באתרים באנגלית. רק צריך לדעת לנווט ביניהם ו`לבור את התבן מן הבר`. כדאי לקרוא חומר הקשור למאגיה. אפשר למצוא חומר על מאגיה (אפשר לקרוא את ספריו של קרלוס קסטנדה, על מנת להבין מה נדרש ממאג, ממכשף). על מנת לעסוק במאגיה, צריך להשקיע הרבה שעות של עבודה, התפתחות רוחנית, העצמה עצמית ומשמעת עצמית. זה נעשה על ידי עבודה מעמיקה פנימה. אני מאמינה שמדיטציה מאד עוזרת להתחבר אל הפנימיות ולקבל משם גם מידע וגם עצמה. כמובן, הכל תלוי באיזו מדיטציה ואיך. ב ה צ ל ח ה L&L TALYA

למעלה