יש לי כמה שאלות!

כבויה

New member
יש לי כמה שאלות!

אני מעונינית להגר לקנדה,אני גרושה,ללא ילדים,וברשותי יהיה סכום התחלתי לא גבוה אבל התחלה. אני במקצועי מדריכת טיולים,וגם מעצבת גרפית, אבל בלי הצד המיחשובי, מה השלבים שאני צריכה לעשות בארץ כדי להגר? איזורים של ישראלים? אפשרות תעסוקה? האנגלית שלי ברמה של שיחה, אבל לא מלוטשת. מה הם מחירי השכירות היום? תודה ונקוה להתראות בקנדה בקרוב.

כבויה

New member
ועוד משהו,

האם בשלב מאוחר יותר אני אוכל לאמץ שם ילד? ומה הקריטריונים. תודה שוב.

alon114

New member
אני מציע לך לבדוק את הלינקים

המופיעים תחת "קישורים" יש שם הרבה מאוד מידע שאת צריכה. הבעיה היא ששכירות, תעסוקה וכו' שונים ממקום למקום בקנדה וקנדה היא גדולה. אם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות למקום מסוים יהיה יותר קל לענות לך. בעקרון, ריכוז הישראלים הגדול ביותר בקנדה הוא בטורונטו, בעיקר בפרבר thornhill. יש קהילות יותר קטנות במונטריאול ובוונקובר. את יכולה למצוא ישראלים בכל עיר קנדית (אלא מה?). בהצלחה!

gozala

New member
גשי לשגרירות בארץ ../images/Emo168.gif

קודם לכל! קחי שם טפסים ותקבלי חוברת הסברים מפורטת כולל רשימת מקצועות מבוקשים, הסברים על שיטת הניקוד, אפשרות למבחנים עצמיים אם בכלל יש לך סיכוי מלכתחילה. דבר שני: תעסוקה, מחירי רכוש, השכרות וכד' תמצאי לך באינטרנט אינסוף אינפורמציה. כנסי לעיתונים, ללוחות, לאתרים למכירת/השכרת דירות ותקבלי קנה מידה. יש לך הרבה שיעורי-בית להכין.

Torontonian

New member
If I were in your situation,

I would contact a lawyer, and the best of them, in order to find the right “path” towards immigration. If you simply go to the consulate, you will get nothing but discouraging information, and on purpose. Yes, lawyers are expensive. BUT they can sometime find the path nobody else can! Unless you are of the high tech fields, or of the academic fields, you may find it next to impossible to complete the process by yourself through the consulate. These days, lawyers can give you some free consultation through the net, if you fill up their forms on line, and they can give you a quote for their services in your case. So it may be a good idea to give them a try… I used Mendel Green, and you can fill up his forms at- http://www.gands.com/ Behatzlacha

למעלה