יש לי כמה שאלות....

Leo again

New member
יש לי כמה שאלות....

1.מה זה המסדר? 2.מי אלו המסדר? 3.מרקוס קשור למסדר? 4.מתי יהיו קליפים חדשים וגם ישנים[באיזה פרקים?] 5.
באיזה פרק מרקוס יראה יפה? תודה -נמרוד-

אני נסה לענות על חלק מהשאלות....

1. המסדר תפקידם לגרש תלמידים הלומדים על מילגה או ילדים שתמיד מצליחים ויש להם ציונים טובים 2. לי ידוע רק על 2 חברי המסדר שהם גידו ועוד אחד שלומד על מילגה נראה לי שקוראים לו ריקרדו או משהו כזה 3.למרכוסון אין שום קשר לסידרה
אבל הוא יהיה קורבן שלהם וזה יגיע אפילו לאשפוז! 4. אני לא יודעת בדיוק את המספר של הפרק שהקליפים יופיעו בו אבל אני רק יכולה להגיד לך שיש עוד קליפים ויש עוד מלא שירים את השירים נשמע בעיקר שתוקם הלהקה שזה לא יקרה עוד הרבה זמן אני לא יודעת מתי בדיוק.... 5.גם על זה אני לא יכולה לענות כל כך אני רק יודעת שזה יקרה שמריצה תחזור מאיטליה אז הוא יראה לה שהוא החליף "לוק" והפרק הזה היה בארגנטינה שאצלינו היה החופש הגדול לא זוכרת מתי בדיוק.... מקווה שעזרתי שיר

La Luhya...../images/Emo5.gif

ובכן, המסדר זוהי קבוצה של תלמידים מבית הספר שמטרתה להעיף את התלמידים שלומדים על מלגה מבית הספר, על ידי טרור והפחדות, כמו המשטרה החשאית של מוסוליני באיטליה...
מי אלו? לא ידוע, אך אני מניח שיתגלה לנו מתישהוא.. מרקוס? דווקא נראה לי שכן, אבל אני לא בטוח בכלל קליפים? לא ידוע, יכול להיות בכול פרק אפשרי מרקוס? יפה? בחיים לא... סתם סתם, ראיתי פרק באינטרנט שהוא הופך ליפה, אבל אני לא זוכר איזה פרק זה הייה כך ש.. נותר רק לחכות

איייייייי..........................

חיכיתי עד 12 לראות עם זה יעבוד וכשלא עבד אז.. הלכתי לישון

../images/Emo24.gifתשבות../images/Emo24.gif

1.תסתכל בהודעה של רז שםמפורט ממש טוב 2. בפרקים של ארנגנטינה גילו שגידו מעורב שם וגם אחד שקוראים לו אני חושבת ריקארדו משהו כזה 3.לאאאאאאאאאאאאאאאאא מרכוסון (שלי של נילי ותמה בלבד!!!!!) הוא תמיםם מתוקי ולא יפגע אפילו בזבוב!!!! המסדר יתעללל בוווווו 4. יהיה עוד משהו כמו 14 או 13 פרקים את הקליפ של מיה ומנואל (אמור דה אנגניו) ופרק אחרי יהיה את 2 סגונדוס הקליפ המדהים ל מריצה ופבלו!!! יהיה גם קליפים לשירים רזיסטירה, סרה פורקה טה קיירו, טה סונייה וסוויט בייבי 5. מרכוסון יהפוך להיות יפה (מה הוא לא חתיך כבר עכשיו???) בערך בפרק 60 או 70 בקיצר נשאר עוד הרבה זמןןן

אילונוש

New member
מרקוס תמיד יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אפילו משקפיים ברדיוס של כדורסל לא יכולים להסתיר זאת

למעלה