יש לי כמה שאלות:

misty10

New member
יש לי כמה שאלות:

1. יש לי 145 חברים, אני רוצה לשלוח לכולם ברכה, אבל אין לי כח לעבור אחד אחד... ולשלוח, יש אפשרות לשלוח ברכה לכל החברים שלי ביחד, פעם אחת ושישלח לכולם? 2. הייתי רוצה לדעת מתי יש לכל אחד מהחברים שלי יום הולדת, ובכמות כזאת, לעקוב כל יום זה לא אפשרי, יש אופציה לקבל הודעת יום הולדת של חבר? 3. עד היום היה בלתי אפשרי לראות את רשימת החברים, עכשיו פתאום יש אפשרות, אני עושה רשימה של החברים שלי בוורד, השאלה שלי היא: האם יש מצב לחיפוש חברים נוסף, חוץ מהרשימה של החברים שלי? תודה על התשובות

misty10

New member
אשמח לתשובות על השאלות... ועוד שאלה:

אני מתכתבת עם די הרבה אנשים, והייתי רוצה לפתוח לכל אחד תיקיה, אולם גיליתי שאפשר לפתוח רק 40 תקיות, יש לי 145 חברים, ואני מתכתבת עם די הרבה... איך אפשר לשמור את ההכתכתבויות כך שלכל אחד יהיה את התיקיה שלו? תודה.

Witchcrafts

New member
יש לי כמה תשובות:

1. כשאת נכנסת למסרים ויוצרת מסר חדש, מתחת לשורת הנושא יש אופציה לבחור "מתוך רשימת אנשי קשר" ~> "החברים שלי" / "שלח לכל חברי הקבוצה". כששולחים מסרים לכמות גדולה של גולשים (נדמה לי בסביבות 30), המערכת מזהה זאת כהצפה וחוסמת. קל וחומר כשמדובר בתפוצה של 145, לכן עליך לפצל. כמו כן, ליתר ביטחון, הקפידי על מרווחי זמן בין שליחת המסרים. 2. לא שידוע לי. את יכולה להשתמש באזכורים בפלאפון או בכל תוכנה אחרת שמאפשרת תזכורות (כמו תיבות דוא"ל, למשל, בהנחה שאת מבקרת בהן על בסיס יומי). 3. בחיפוש חברים את מתכוונת לחיפוש חברים שכבר יש לך ברשימה, מעין ניווט ביניהם? היכנסי לניהול כרטיסך האישי ~> ניהול חברים (מופיע בקיצורי הדרך. אפשר להגיע לזה גם דרך: פרופיל ~> חברים) מעבר לאופציה הזו, לא ידוע לי על משהו אחר. 4. אם אכן ההגבלה היא לארבעים תיקיות, אז אין דרך אחרת. לעניות דעתי, החלוקה הזו של תיקיה פר גולש אינה יעילה ואינה ישימה (כפי ששמת לב). הייתי מציעה לך לשנות את הארגון. נניח, ע"פ מידת או משך ההיכרות, כמות ההתכתבויות, מהיכן מכירים, רמת הקרבה, איזור בארץ וכו'. בצורה הזו הסיווג יהיה אמנם "רחב" יותר אך עדיין מספיק ספציפי (והכי חשוב, יפתור לך את הבעיה). אם לא הבנתי את אחד הסעיפים, אנא פרטי.

misty10

New member
תודה רבה על התשובות

המלאות והעינייניות. המשך יום מקסים

למעלה