יש לי כמה שאלות

American_Psycho

New member
מה זה השאלות המפגרות האלה..

דבר ראשון לא כל השירים קצרים כל כך, יש הרבה מאוד שירים שהם 3-4 דקות.. אז... שש מה ז"א מה ההבדל בין פריק לפאנקיסט? מה הקשר בדיוק בין השניים? מה אכפת לך? http://www.shalif.com/anarchy/hebticles.html

OPERATiON_iVY

New member
יש גם מלא שירים של 5-6-7 דקות..

BLACK FLAG - SCREAM למשל... אבל זה שיר נמרח ומטומטם...

ּpine appleּ

New member
אוווו אני רוצה לענות

1- ענו כבר מספיק 2- האבדל?... פאנקיסטים הרבה יותר מגניבים מפריקים..... פריקים הם סתם כאלה שחורים כאלה ופאנקיסטים מאגניבים עם כל התספורות הקוליות שלהם, ניטים ובלגאנים... אה ופאנקיסטים הרבה יותר קשוחים!!! 3. בטח!!! לייק הלו זה פורום פאנק! כולנו פאנקיסטים גאים! תרתי משמע 4. www.anarchy-is-fuckin-cool.com

חחחחחחח

מה זאת התשובה הצפונית הזאת?!?!? "פאנקיסטים הם הרבה יותר מגניבים מפריקים" להיות פאנקיסט זה לא קטע של להיות "מגניב". זאת השקפת עולם. דרך חיים וחשיבה. תשובה ממש מפגרת. "פאנקיסטים מגניבים עם כל התספורות הקוליות שלהם, ניטים ובאלגנים" מה זה השטויות האלה?!!? להיות פאנקיסט זה לא רק להראות פאנקיסט!! זה בפנים בלב ובראש, לא בבגדים!! "פאנקיסטים הרבה יותר קשוחים" וזה אומר שהם יותר "מגניבים" מפריקים?!?!? ולא כולם פה פאנקיסטים לפי כל התגובות אפשר לראות מי פאנקיסט ומי וואנאבי.....

כלומר את ה"וואנאבי"?

HAIL SATAN אני פאנקיסט אמיתי?!!!!?

איכססססססססססססס

מה זה ההיפים האלה?!?!!? ושלא נתחיל לדבר עליך! אתה עושה צחוק משטניסטים! יש לך מושג כמה אני רוצה ששטניסט יקרא את זה וייתן לך מכות?!?!?

שמעי טיפשונת

אני שטניסט אמיתי!!!???? אתמול כמעט פגעתי בחתולה מיצי של השכנים עם אבן אז שלא יהיו בעיות כי אני מסוכן בסדר?!!!??

אתה לא...

מה הקשר לחתולות?? אתה לא נורמלי.... בעצמך אמרת לי שאתה לא.... אל תתחיל עם השטויות! אתה סתם מפגר!

תֶּשֶׁת

New member
למה את לא הכנת לי כזה??!?

את לא אוהבת אותי?
אם את דממה, איך את רועשת?!?!??!?!?! את כזאת מבולבלת

לא להתחיל עם השטויות?!!?!!!!

מאוחר מידי בשביל זה לא!?!!!!!? חוץ מזה , אנחנו השטניסטים בועטים בחתולות כי זה פולחן של השטן לא קראת את הספר הזה של החוקים וזה נו... פנטגראם וווווויייייוווו!???????????
-
-

למעלה