יש לי כמה שאלות

Willy Santos

New member
יש לי כמה שאלות

1 למה השירים הם כולכך קצרים דקה שתים לא יותר 2 מה האבדל בין פאנקיסט לפריק 3 יש פה פאנקיסטים 4 יש לכם אתר על אנרכיה

xero1

New member
אני אענה לך רק על השאלה הראשונה

כי כל שאר השאלות הן פשוט... טוב, לשאלה הראשונה 1. אתה בטח מתכוון להארדקור, רוב השירים בסצנה הזאת נורא קצרים, ככה זה. Straight Edge, השיר הגדול והדגול של Minor Threat, הוא רק 45 שניות.

Sham 69

New member
......

אני אביא תשובה מפגרת לשאלה הראשונה.. אני לא יודע אם זה נכון.. אבל אני מנחש רוב השירים בפאנק.. אוי, ומה שלא יהיה קצרים בגלל שהקטע הוא פשוט להעביר מסר.. ובתכלס, לא צריך יותר מ2 דקות בשביל להעביר משהו.. מסר כלשהו.. וגם לרוב בשירים ארוכים יש ריפים וסולואים למיניהם.. ופאנק לא בדיוק נועד בשביל להראות את ה"כשרון" של הנגנים..

ShLuMp

New member
נשמע הגיוני

נראה לי גם שבגלל שזה מהיר אז בעצם מה שרצית להגיד נגמר מהר...

TimBuck2

New member
חה! עקפתי אותך!

שירי הפאנק הכי קצרים שיש לי הם כדקלמן: נכי נאצה- מוכרים הרואין לבני עקיבא (33 שניות) ואח"כ USF- פתלוגיה להמונים (36 שניות) מינור ת´רת באים אח"כ. שניהם ישראלים למרבה הפליאה. פאנקיסטים מדברים מהר. נקודה. אה- מי אמר שהוא אחראי לפרסם שירי פרט שולי? אני מרשה לך לענות על שאלת הפריקים... חח...

OPERATiON_iVY

New member
יש שירים קצרים מזה בהרבה...

של 10 עד 20 שניות... של להקות כמו דיר יאסין, NEGATIVE FX, NEGATIVE APPROACH ואחרים... פחח, בדיסק GROUP SEX של CIRCLE JERKS יש 14 שירים והאורך שלו זה סה"כ 16דקות...

pikitup

New member
יש גם שירים ארוכים מאוד!

למשל לThe Decline של NoFX מתפרס על 18 דקות שלמות. חוץ מזה קיימים עוד מ-ל-א שירים קצרים. ואפילו אלבום של שירים קצרים - Short Music For Short People. שירים של 30 שניות שמבוצעים על ידי 100 להקות שונות.

TimBuck2

New member
חה... דיסק משעשע

שמעתי ממנו קטעים נבחרים... (עוד בראשית התקופה העדכנית שלי). לא משנה.

pikitup

New member
אתה מזמין אותו מהאינטרנט או...

שאתה מבקש ממני לצרוב לך אותו

manic_subsidal

New member
fat mike

פעם ענה למישהוא ב faq של האתר של nofx והוא אמר שם שאם אתה שם מוזיקת פאנק יותר מ 15 שעה או 20 דקות אז(ואני מצטט): "its fuckin boaring" אני אישית לא מסכים איתו כי כבר יצא לי להקשיב להרבה יותר מ 15 שעה ברציפות של פאנק...

OPERATiON_iVY

New member
דיסק מפגר...

חוץ מכמה שירים - של CIRCLE JERKS, BLACK FLAG, AGNOSTIC FRONT, POISON IDEA, SPAZZ ANTI-FLAG ועוד כמה... אפילו שזה דיסק עם 101 שירים, הוא לא שווה את ה-69 ש"ח.. איפה לקנות אותו? בכל חור מסריח...

^NB^

New member
אופס, סליחה על האיחור

פריקים הם לובשים חולצות שחורות הם באים בחבורות הם רוצים להתאבד ונגד ההורים להתמרד oi oi oi oi פריקים מסריחים oi oi oi oi נהרוג אותכם oi oi oi oi נזיין אותכם oi oi oi oi נשרוף אותכם הם נורא מתלהבים כל היום בסנטר יושבים משחקים אותה עניים אבל בעצם הם עשירים פזמון חוזר חלילה שומעים להקות של מפגרים גם של היפים מסריחים הם לובשים חולצות קרועות ויש להם פירסינגים בגבות פזמון חוזר חלילה

wolverine 

New member
כמה שהשיר הזה נכון....

עכשיו זה לא רק אני ששם לב שהפריקים הם החברים הכי טובים של ההיפים.... והם גם שומעים ת´מוזיקה שלהם.... זוועה!! חשבתי הרגע על ילד של פריק והיפית....
וזה בכלל לא נראה טוב!!

voodoo

New member
חחחחחחחחח!!!

רציני...השיר הזה ענק, לא אוהב יותר מידי פרט שולי, אבל המילים האלו חזקות ממני...דורש קאבר מ...אממ, צריך לחשוב על להקה שלא תעליב את הרמת מחתרתיות של פרט שולי ...OI ( נפל עציץ..)

למעלה