יש לי כמה שאלות

יש לי כמה שאלות../images/Emo9.gif

1)איך יכול להיות שליה היא נסיכה אם פדמה כבר לא מלכה? יש לי השערה אבל אולי יש לכם עוד רעיונות:אחרי שפלפטין מינה את עצמו לקיסר הוא מינה אותה למלכה-בובה על נאבו בגלל שהוא ידע שהאנשים בנאבו ישמעו לה בגלל שהם אוהבים אותה וככה הוא ישלוט דרכה. ויכול להיות שליה היא נסיכת נאבו וגדלה באלדראן אחרי שפדמה מתה כשהיא הייתה קטנה ולכן היא מחשיבה את אלדראן כבית שלה. 2)איך דוקו לא ידע על צבא המשובטים אם ג'נגו פט עובד עבורו?- האם פלפטין ודוקו מעדיפים להמר על תוצאות המלחמה ועל מה שיקרה לאנאקין ולתת למלחמה להתחיל כשהמצב לרעתם, לעומת המצב שבו צבא המשובטים יכול היה להיות שלהם והם היו יכולים לכבוש את הגלקסיה בעזרתו? הרי בעזרת הצבא הם היו יכולים להרוג אפילו את אנאקין וכל הג'דיים (כפי שכמעט קרה) וא פלפטין היה יכול לשלוט בלי אנאקין. 3)למה הג'די שהורה ליצור את צבא המשובטים שיבט את הצבא או חלק ממנו ע"פ ג'נגו ולא ע"פ משהו בעל רגישות לכוח? (בגלל שהוא הורה לייצר את הצבא בלי סמכות מהמועצה אז אפשר לנחש שהוא לא היה ב-Light Side כל כך...) יש לי הצעה- בגלל כל האנשים החדשים שנכנסים לפורום בזמן האחרון, אולי יהיה מקום שבו כל מי שהוא מעריץ/אוהב את star wars ירשום בו את עצמו כדי שבעתיד נוכל לפתוח מועדון מעריצים או משהו כזה? אתר ישראלי שניתן להזמין ממנו פריטים של STAR WARS

MajorWinters

New member
טוב ככה../images/Emo19.gif

אני אהיה נחמד לשם שינוי בייל אורגנה שליט אולדרן אימץ את ליה ולכן היא הנסיכה של אלדראן - לא של נאבו. שאלה 2 דווקא יפה הניגוד ל1 הטיפשית יחסית. ג'נגו לא חייב להגיד הכל לבוס שלו. על ההמשך של השאלה. הם כנראה בגלל שהם שולטים בכח- הניחו כי אנקין לא ימות. שאלה 3 חביבה- דבר ראשון - לג'נגו פט יש המון רגשות לכח, וזה למה הוא נבחר. הם לא לקחו ג'דיי, גם כי ג'דיי כנראה לא יסכים- וגם כי אי אפשר לשלוט על צבא ג'דיים. בקשר לאתר. איתן איש נחמד- קניתי אצלו חולצה של דאארת' מול פעם.

../images/Emo4.gifבקשר לתשובות

אז אתה אומר לי שבייל אורגנה הוא המלך של אולדראן? למה אתה מתכוון כשאתה אומר "ג'נגו לא חייב להגיד הכל לבוס שלו"- מדובר כאן על העתיד של כל הגלקסיה, חוץ מזה ג'נגו אומר שהוא נשכר ע"י לורד טיראנוס (דוקו)-נשכר למה?! ולא התכוונתי שאנאקין ימות-רק שלא יתפתה לצד האפל וינסה להרוג את פלפטין ודוקו ואז התוכניות שלהם היו משתבשות. ע"י שליטה בכוח אתה לא יכול לדעת את העתיד בודאות. נראה לי שכל המלחמה נועדה כדי להרוויח זמן ולבנות את כוכב המוות. אל תשכח שהמשובטים שובטו בצורה כזאת שדיכאו אצלם תכונות כך שהם יהיו צייתנים וכו' ,הג'די שביקש ליצור את הצבא היה יכול לשבט את עצמו או למצוא סית' או FORCE-EDEPT שישובט,ואפשר ליצור ולשלוט על צבא ג'דיים (אני בטוחה ששיחקת במשחקים של JEDI KNIGHTS ...)

למעלה