יש לי כמה שאלות

Sheepe D

New member
יש לי כמה שאלות../images/Emo58.gif

השאלה הראשונה: יש שתי דרכים לעצור את גלורי- 1 להרוג את דון וכך אין מפתח ו2- צריך להרוג את, אוייש איך קוראים לו... נו הצד האנושי שלה.. (מצטערת שכחתי את שמו, קורה לי ככה עם שמות..) השאלה היא למה כולם חושבים רק על שצריך להרוג את דון? אני לא כל כך זוכרת איפה מתי ומי אמר את זה שאפשר גם להרוג את הצד האנושי שלנ וככה היא תמות???? שאלה שנייה: מה זאת הסידרה הזאתי דארק אנג´ל? אנא הסבירו לי! על מה, מי? מה הקטע? והאם זה קשור לבאפי או אנג´ל... או משהו כזה? שאלה שלישית: לגבי טארה, היא תמות בפרקים הקרובים או בעונה הבאה? ומי עוד עוזב את הסידרה? טוב זהו בנתיים. תודה מראש!

BuffsterB

New member
התשובות

לשאלה הראשונה: אף-אחד באמת לא אמר, עדיין, שניתן להרוג את הצד האנושי של גלורי, כי אף-אחד לא ידע שיש לגלורי צד אנושי. את זוכרת שאמרו את זה רק לפני מספר פרקים (2 פרקים) ובינתיים, הדרך היחידה היא להרוג את דאון שניא גם המפתח!!! שאלה שנייה: לא נראה לי שהסידרה דארק אנג´ל קשורה לבאפי או לאנג´ל. דבר ראשון היא מתרחשת בעתיד. דבר שני, באפי סידרה יותר טובה, לדעתי (ואני מקווה שגם לדעת כולנו!). למרות שזאת דווקא נראית סידרה טובה! כל הפעלולים ואלה!!

Sheepe D

New member
אה... תודה אבל,../images/Emo58.gif

אבל ספייקי וזנדר כבר יודעים שיש לגלורי צד אנושי שהוא (קוראים לו בן או מה? בבקשה תזכירו לי מה שמו...) וכל האחרים לא זוכרים.. אבל זאנדר ניזכר, אחרי שספייק "ריענן" את זיכרונו. אבל מתי אמרו והזכירו את זה שאפשר להרוג את גלורי בכך שהורגים את הצד האנושי שלה? אני פשוט לא מצליחה להיזכר... אה ולא ענית על השאלה השלישית שלי...

idan3k

New member
זנדר גילה לא בגלל ספייק אלא כי

הכישוף שגורם לאף אחד לא לזכור את השינוי או להבין שגלורי היא בן ובן הוא גלורי ובכלל כל מה שמפריד ביניהם.

idanyd

New member
Dark Angel

אני אומר כאן, ושלא יהיו ספקות בעתיד - לסדרה הנ"ל אין (ואני מקווה שגם לא יהיה) שום קשר ליצירת המופת אשר נקראת "באפי קוטלת הערפדים". דבר ראשון, מדובר על סדרה המתרחשת בעתיד, והגיבורה שלה היא מעין רובוט/יציר הנדסה גנטית של חברה מסויימת. היא נוצרה ע"י ג´יימס קאמרון, הבמאי שאחראי למסחטת הדמעות הנוראה "טיטאניק", ולאחד סרטי המד"ב/אקשן הטובים ביותר בשנות ה-90 - "שליחות קטלנית 2", ולמרות שהיא אולי *נראית* טוב, מבחינת אפקטים ופיצוצים, היא לא יותר מתחליף זול לקוטלת האהובה שלנו, ולידידה - הערפד המיוסר.

anne1988

New member
תשובה... (+ספוליר)

אז ככה, הסיבה שלא הוגים את הצד האנושי של גלורי (שדרך אגב קוראים לו בן ) היא שאפאחד אפפעם לא זוכר שזה הוא. אם תשימ/י לב אז בפרק קשרי דם דאון לא זוכרת איך גלורי הגיעה לבית-חולים אבל היא כן זוכרת שבן היה שם וניסה לעזור לה. כל פעם שבן משתנה לגלורי או בחזרה פועל כישוף זיכרון כלשהו שמונע מאנשים לזכור את המידע החשוב הזה... עכשיו לספוילר: ב-2 פרקים האחרונים הכישוף זכרון נחלש (יכול להיות שכבר עכשיו..) ובפרק האחרון של העונה אחרי שבאפי גורמת לגלורי לדמם היא (גלורי) משתנה לבן ובאפי אומרת לו לעזוב אותם. אבל ג´יילס שיודע שכל עוד בן חי גם גלורי חיה הורג את בן וגם עושה איזה נאום קטן על זה שבאפי גיבורה. הערה: יכול להיות שכל מה שנכתב למעלה כבר מזמן לא רלוונטי והכל כבר התגלה (בקשר לקשר בין בן לגלורי). לי אין סטארוורלד וראיתי את הפרקים דיי מזמן (לפני חודשים בפעם האחרונה) אז אני לא ממש בטוחה בקשר לזמן.

Sheepe D

New member
תודה !

אבל ספייק זכר את הרגע הזה שבן השתנה לגלורי בביקתה הזאתי שהם היו... וכל האחרים שכחו, אולי זה רק בגלל שהוא ערפד..?

anne1988

New member
אינבעדמה

זה באמת בגלל שהוא ערפד ואם אני זוכרת נכון שהסיבה שהוא לא ציין את זה אפפעם היא כי הוא חשב שכולם יודעים ואולי הוא גם לא ידע שאם הוא הורג את בן הוא גם הורג את גלורי. בקשר לשאלה השלישית (ס-פ-ו-י-ל-ר) 1 2 3 4 5 טארה אכן מתה אבל רק בסוף הפרק ה10 של העונה השישית - נורא נורא עצוב כל מי שראה את הפרק בוודאי יסכים...

talrv

New member
בקשר לשאלה השלישית...../images/Emo58.gif

התבלבלת קצת... ספויילר לעונה השישית: טאררה לא מתה עכשיו, היא מתה בסוף פרק 19 בעונה השישית..

anne1988

New member
אוופס...

כן, אני יודעת... לא שמתי לב שכתבתי עשר (9 ו0 נורא קרובים במקלדת-זה לא אשמתי)

Sheepe D

New member
למה, למה, למה?!../images/Emo58.gif

למה לעזאזל הורגים את טארה?????????????????? הלוואי ואיכשהו יחזירו אותה, לא חשוב איך וכמה זה יעלה, אני רוצה אותה בחזרה!

Sheepe D

New member
טוב לפחות יש פיצוי...../images/Emo58.gif

ספייקי יקבל את הנשמה שלו... נראה לי שהוא כבר מקבל אותה בחתיכות, ז"א כל פעם מחדש כשהוא עושה משו טוב, וגם בגלל שהוא כל כך אוהבת את באפי...

לצערי יחזירו אותה..

אבל לא בתור טארה, אלא בתור אחותה הפרחה (והסטרייטית) של טארה. יקראו לה ג´סיקה והיא תדבר במבטא פרחי כבד: Willow: tara´ is that you? Jessica: talk to the hand, cus´ I won´t listen. I ain´t no Tara. the name is Jessica honey. learn it - Jessica.

anne1988

New member
היי!!! ../images/Emo58.gif מעלי!!!!!!

נא להזהיר מספוילרים והספוילר מעלי הוא ספוילר ע-נ-ק-י!!!!!!!!!!!!!!!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא ממש ספוילר (ספוילר לעונה 6)

כי לא ידוע באיזה תפקיד היא תחזור (כך שאי אפשר להסיק מזה לגבי העונה). לדעת ששחקן מסוים משחק זה ספוילר רק אם יש לו דמות ספציפית, ואז יודעים שדמות מסויימת תהיה. כל עוד הוא לא כתב באיזה תפקיד אמבר בנסון תחזור, אני לא רואה איך זה יכול להיות ספוילר.

idan3k

New member
../images/Emo58.gif6,7 שתי השמועות העיקריות הן

שהיא תחזור בתור: 1. מדריך רוחני (לבאפי? לווילו?) 2. האחות המרושעת של טארה שמחפשת נקמה בווילו - פחות אמין. אני חושב שהיא תחזור בתור מדריך רוחני לבאפי אבל זה לא ממש משנה כי במילא זה יהיה לכמה פרקים בודדים.

Sheepe D

New member
באמת נשמע יותר טוב..

אבל בכל זאת חבל שרק לכמה פרקים בודדים... מחזיקה אצבעות
.

למעלה