יש לי כמה שאלות ...

מיכל ט

New member
יש לי כמה שאלות ...../images/Emo35.gif

אני יודעת שעוד לא פסח אבל יש לי כמה קושיות: יכול להיות שאחרי תקופה מסויימת הריטלין מתחיל להשפיע לפחות זמן? וגם האם משהו פעם הרגיש כאב ראש כחלק מהתופעות של ריבאונד. אולי משהו יודע למה כשאני מנגנת לוקח לי זמן להבין מהתוים את הקצב הנכון שבו צריך לנגן אותם אבל אם אני שומעת אני מייד יכולה לחזור על זה בצורה הנכונה? חוץ מזה רציתי להוסיף להודעה שלי מלמטה מה להשתדל לא להגיד לילד ששוכח משהו.. (כמה ציטוטים נבחרים ששמעתי אי אילו פעמים בילדות) " טוב שאת הראש שלך לא שכחת" " מזל שהראש שלך מחובר לגוף אחרת גם אותו היית שוכחת" זהו, לילה טוב מיכל

מיכל , יש ארבע קושיות לא שלוש ../images/Emo13.gif

טוב, אז קראתי את מה שאת מספרת וכמו שזה נראה על פניו את צריכה לחזור לנוירולוג לתיקון מינון. בקשר לכאב הראש יש לי שאלה קטנה - האם את מקפידה לאכול היטב ולשתות הרבה לפני שאת נוטלת את הריטאלין? לגבי המוסיקה - קטונתי מלענות לך, אני לא מנגנת ולכן אפילו לא קרובה לדעת על מה את מדברת באומרך "זיהוי הקצב מהתוים"
, אולי מישהו אחר פה מבין יותר... אפרת

Iddo

New member
כולנו מכירים עוד משפטים מהרשימה

לא ללעוג לשגיאות כתיב לא לומר ´אם שכחת סימן שזה לא היה חשוב לך´ או ´תתבייש, אפילו זה לא חשוב לך´ ´אם תסתכל שוב החוצה מהחלון...´ ´הורים לא יודעים לחנך את הילדים שלהם ומחפשים אצלהם בעיות נוירולוגיות´ (במיוחד חשוב לו לומר זאת אם אתה נוירולוג) ´אמא שלך חושבת שאתה חכם. ממש מיוחד - גאון הדור. אני רואה לאיזה כיוון אתה מיוחד´ לא לומר אחרי שגיאה חישובית ´אתה טועה כי לא הכנת את השיעורים´ ´אתמול ידעת לאיית את זה, אתה בטח עושה את עצמך טיפש. האמת היא שאתה פשוט שקרן´ ´תסביר לי איך ילד עם 140 IQ לא מצליח...´ (אגב לפעמים זה 130, לפעמים 145 תלוי באבחון)

למעלה