יש לי כמה שאלות

יש לי כמה שאלות../images/Emo199.gif

יש לי כמה דברים ממש מוזרים שקורים לי בחלומות. 1-הרבה פעמים אני חולמת ובתוך החלום אני מרגישה שהעיניים שלי ממש נעצמות ואין לי שליטה על זה,בתוך החלום,זה קרה לי הרבה. 2-מידי פעם יש לי חלומות שאני לא ממש נמצאת בהם,זה כאילו שאני מסתכלת על סרט,או שאני שם אבל לא ממש אני,אלא דמות אחרת. 3-קורה לי הרבה פעמים שאני חולמת ובחלום אני מודעת לזה ובאמת עושה הרבה דברים,אבל החלומות האלו לא ממש ארוכים ואני מתעוררת. 4-אני זוכרת הרבה חלומות כל בוקר שאני מתעוררת,ממש את כל החלום,את כל הפרטים. אני אשמח להתיחסות וכמובן שגם להדרכה,מה השלב הבא?
תודה רבה! מלי

EndOfAllHopes

New member
היי

אני אנסה לענות לך :) 1- יכול להיות שהמוח מזהה שהגוף האמיתי שלך עם עיניים עצומת, ולכן הוא מנסה לכפות זאת על הגוף בחלום. לי קרה כמה פעמים שרציתי לשפשף ידיים בחצלול והמוח לא איפשר לי כי במציאות הידיים שלי היו בצדי הגוף (וגם קצת הרגשתי אותן בחלום...) 2- גם לי יש חלומות כאלה (למרות שזה נדיר אצלי...) :) חלומות מעניינים. 3 - כמה זמן זה לא ממש ארוכים? בכל מקרה בשביל זה יש השיטות להארכת החלום (פקודות קוליות,סחרור, שפשוף ידיים, התרכזות בחפצים...) 4 - מצויין, הבסיס לחצלולים זה זכירה של החלומות. השלב הבא - בעיקרון בד"כ זה בדיקות מציאות+יומן חלומות, ו/או שימוש בשיטות מתקדמות כמו MILD WILD וכ"ו. כדאי לקרוא את החומר באתר של אלון ברמן (לינק בצד שמאל של הפורום) בעיקרון הוא מכסה את עיקר הדברים. בהצלחה

למעלה