יש לי כמה שאלות

רותי

האם הכוונה לגלגולים על כדור הארץ או גלגולים בכלל, האם ניתן לעשות שיחזור לגלגולים שעברו עלינו בפלנטות אחרות?

רותי 11

New member
בהחלט אפשר לעשות

שחזורים לגבי תקופות חיים אחרות שהיו לנו בעולמות אחרים לגבי השאלה הראשונה פה אני לא בטוחה

danmordechay

New member
רותי האם השאלה הנכונה היא

מהו הגלגול המשמעותי ביותר שלי ומהו השיעור שאני צריך לעבור פה?

רותי 11

New member
דן אפשר לשאול מה

אחד השיעורים המרכזיים שלך לגבי גלגול משמעותי לא ממש צריך לשאול משמעותי לשיעור מסויים לנושא מסויים ולא בכללי

ענתי44

New member
קראתי בשקיקה את הדיון המרתק

חדשה בתחום. וגם עדיין מהססת. לא יודעת אם אני מאמינה או לא. בכל אופן, אם אנחנו אמורים לעשות תיקון בגלגולים שלנו. 1. כיצד אנחנו יודעים מהו התיקון? 2. האם במשך כל הגלגולים הרבים, בעודינו עושים תיקון לנשמה האם אנחנו לא יוצרים טעויות חדשות? 3. מהי התכלית בגלגול קצר. הווה אומר, מה מספיק, למשל, תינוק שמת בעריסה לעשות בגלגול קצר כזה?

רותי 11

New member
היי ענתי44 יקרה ../images/Emo140.gif

אני אענה לך לפי סדר השאלות שלך. 1. תיקון נעשה מול אדם ספציפי, אם יש לי קושי שהוא מתבטא מול אדם אחד בלבד זה אומר שיש לי תיקון מולו, אמנם לא בהכרח, כי לפעמים תיקון יכול להתבטא בדברים קלים מאוד כמו למשל אמירת שלום ברחוב מאדם שאנחנו לא מכירים בחיי היומיום, אונס לצערי גם יכול להיות תיקון אבל לא כל אונס או כל אמירת שלום זה אכן תיקון. 2. במשך כל הגלגולים הארוכים אנחנו אכן עושים טעויות או פותחים קארמות חדשות ועובדה היא שאנחנו עדיין כאן, עם כל כך הרבה גלגולים ואנחנו עדיין ממשיכים להגיע לכאן זה אומר שאנחנו יצרנו עם הזמן עוד שיעורים ועוד תיקונים. למשל, אם אדם כתיקון היה "אמור" לאנוס מישהו מסויים ובעקבות כך הוא יצא אנס סידרתי, אז הוא בעצם פתח לעצמו עוד כמה קארמות בחיים. 3. לכל גלגול יש תכלית ואין קשר לאורך שלו, כמו שציינת אצל ילדים הרבה פעמים זה משהו מול ההורים, תיקון שיעור או משהו כזה, ולפעמים קורים מצבים שההורי מתנדבים לעזור לאותה נשמה בתקופת החיים הקצרה הזאת אם למשל הוא מת ממחלה או משהו כזה. וכל נשמה זה סיפור אחד אין דפוס שחוזר על עצמו בדיוק

לחי7

New member
בקשר לקווים....

יש לי קפלים שהם עמוקים וכמה קפלים שהם דקים..הם גם נחשבים?.. האמת כל פעם שאני מקפלת את היד פנימה, המספר משתנה : ))

רותי 11

New member
לחי7 את צריכה לקפל

את כף היד פנימה כמה שיותר ואז הקווים הופכים להיות ברורים. ברור שאם נקפל את היד לא עד הסוף כל פעם זה יראה משהו קצת שונה לכן חשוב לקפל את היד ממש כמה שאפשר

למעלה