יש לי כמה שאלות לכם:

נופר בר

New member
יש לי כמה שאלות לכם:

1) שאלתי פה בעבר אם יש תוכנה שאפשר לראות בה סרטי MPGE במהירות כפולה, ואמרו לי שיש תוכנות כאלה בתשלום, אז אם אפשר לתת לי כתובת שממנה אני יכולה להוריד גירסה של 30 יום של התוכנה 2) חישפתי את תוכנת BABYLON שמתרגמת מילים באתר של החברה וראית שהם נותנים שם רק גירסה קטנה של התוכנה ששולחת את המילה שמבקשים לאינטרנט ולוקח לא מעט זמן עד שמופיע התרגום, וגם חייבים להיות מחוברים לאניטרנט כדי להשתמש בה וחמ``ז יש פרסומות. אני זוכרת שבעבר היתה גירסה של 5 MB בערך שכללה את התוכנה עם כל המילון, אבל אין אותה עכשיו באתר של החברה. מישהוא יכול להגיד לי מאיפה אני יכלולה להוריד את הגירסה הזו? או אם יש תוכנית אחרת שמאפשרת תירגום מאנגלית לעברית גם שלא מחוברים? 3) ה HD שלי מחולק ל 4 מחיצות: 8,6,4,2 מ``ב כל אחת. האם אני יכולה לשנות את הגדלים האלה מבלי לפרמט את המחשב? אמרו לי שאפשר עם תוכנה שנקראת PARATION MAGIC אז הורדתי אותה, אבל לא הבנתי איך ממש לעשות את זה. מקווה שיש לכם תשובות, תודה ולהתראות נופר.

Ey@L

New member
תשובות

1. קישור מצורף לתוכנה כזאת. 2. גירסה כזאת, להורדה לא ניראה לי תמצאי אותה. אבל אם במקרה יש לך דיסק ישן של אינטרנט זהב(או כל דיסק תוכנות אחר) תוכלי למצוא שם את זה. פעם היה לי כתובת של הורדת הגירסה הישנה, את מעוניינת שאחפש אותה בכל זאת? 3. אם את לא מבינה מה את עושה עם התוכנה הזאת, ותרי על הרעיון. יכול להיגרם יותר מידי נזק למחשב שלך.

למעלה