יש לי כמה שאלות אלכם

וונקי

New member
יש לי כמה שאלות אלכם

עקב חלום מוזר שהיה לי יש לי כמה שאלות אלכם 1)מה הייתם עושים בלי פורום הזה? 2)מה תעשו ברגע שפורום הזה יסדר? 3)למה אתם חושבים שפורום הזה יסגר? 4)אם חשבתם פעם לעזוב את פורום אם כן למה? 5)שאלה לפני אחורנה מה אתם חושבים יקרה אם אני יעזוב את פרוום הזה לתמיד 6)מי אתם חושבים הכי תורם לפורום הזה ולמה תחשבו טוב טוב לפני שאתם עונים הכי חושב שתענו

תשובות:

1. מחפשת חברים באתרי אינטרנט אחרים 2. הוא לא ייסגר 3. אני לא 4. פעם נעלבתי מהפורום אבל אף פעם לא חשבתי לעזוב אותו לצמיתות. לא זוכרת למה זה קרה, בטח תקרית שלילית כלשהי. 5. את לא תעזבי אותו לתמיד. אבל אני חושבת שהחיים יימשכו, כמו שהרבה פורומיסטים שאהבנו, או לא אהבנו, או באמצע, או לא הכרנו מספיק, עזבו. 6. דיברנו על זה איזה 100000000000000000000000 פעם. כל פרט תורם לקהילה

Gizmo15

New member
רציתי לכתוב את מה שכתבת../images/Emo28.gif

ב-6 אבל הנחתי שכתבו את זה כבר לפניי
צדקתי

Thestral

New member
המממ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

*לא מאמין שאני משתף פעולה עם הדס*
)מה הייתם עושים בלי הפורום הזה?ממשיך לחיות
... 2)מה תעשו ברגע שפורום הזה יסדר?אמשיך לחיות, ואתגעגע, אולי
3)למה אתם חושבים שהפורום הזה יסגר?בגלל בדיחה חולנית של לין או משהו
, אני חושב שאנחנו נצטרך באיזשהו שלב להחליט את ההחלטה הזו. 4)אם חשבתם פעם לעזוב את פורום אם כן למה?כן, פה אעצור
, את האמת, בזמן האחרון אני מרגיש שעם חצי מהפורום הזה (שנשאר
אני בכלל לא ביחסי דיבור בסיסיים. ומהחצי השני שנהגתי להתרועע איתו כל-כך הרבה, התרחקתי ואיבדתי קשר. ואל חשבתי שאגיע למצב הזה. בשבילי זה עצוב.. 5)שאלה לפני אחורנה מה אתם חושבים יקרה אם אני יעזוב את פרוום הזה לתמיד: אקרע את הבגדים ואצא בקיראות כהנא לרחובות
6)מי אתם חושבים הכי תורם לפורום הזה ולמה: לין, כי אני רוצה להתחנף למנהלת

Gizmo15

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

1. לא נכנסת לעולם לאינטרנט כנראה, ומבלה את חיי בצפייה בערוץ המדע וקריאת ספרים. אין ספק שזאת הייתה דרך הרבה יותר משכילה לחיות את חיי
2. ברגע שהוא ייסגר- אני אהיה עצובה יומיים על סיומה של תקופה ואז אעביר הודעה ברשימת האימיילים\אייסיקיואים על היום והשעה שבהם נפגשים בצ'אט כדי לקבוע את המפגשפורום הבא
3. כי תיגמר סדרת ספרי הארי פוטר ויעברו עוד שנים אחרי זה ופורום הארי פוטר הספר ייסגר, ויחליטו שבאמת מגוחך לסגור את הספר ולהשאיר את החברתי
מצד שני- שיגעון ההארי פוטר יחלוף רק בעוד שנים רבות אז אנחנו בטוחים
4. כן, חשבתי וגם עזבתי
פעם אחת כי חשבתי ששונאים אותי פה ולא רציתי להרוס לכולם את היום
עוד פעם כי היה לי קשה בחיים והייתי צריכה ניתוק מוחלט מהכל. אבל תמיד חזרתי
5. אם תעזבי לתמיד אני חושבת שאני אצטער מאוד על כך, ואני מאמינה שגם שאר האנשים. 6. יש הרבה מאוד אנשים שהשקיעו ומשקיעים בפורום הזה המון במשך השנים, והרבה אנשים שתורמים מאחורי הקלעים, ואין שום אפשרות להחליט מי תורם הכי הרבה (או לפחות ככה נדמה לי).

PopPy

New member
נמנמ

הומ. הפורום הזה השפיע עלי המוןהמוןהמון וחשף אותי לכל כך הרבה דברים ואנשים, שבלעדיכם הייתי בנאדם נורא שונה היום. סביר להניח שלא הייתי מבלה כל כך הרבה זמן באינטרנט, והייתי נשארת אותו הטיפוס שהייתי עד גיל 12 בערך - ילדה שמסתגרת המון, בלי טיפת בטחון עצמי שמעבירה את הזמן עם ספרים, בהייה בטלוויזיה, האזנה למוזיקה ובילוי עם מס' חברות מצומצם ביותר [ומכיוון שדרך הפורום בעקיפין נחשפתי לכל הסדרות שאני רואה היום ולכל המוזיקה האיכותית וכו' - זה אפילו לא היו דברים איכותיים..!]. לגבי 2 ו-3, אני אענה על זה ביחד - אני נוטה להאמין שכל עוד אנחנו כאן ויש לנו על מה לדבר וכיף לנו יחד, אין סיבה שהפורום ייסגר, וגם אם נניח והוא ייסגר במתכונתו הנוכחית, אם נרצה - נמצא לו מערכת חדש. אם הוא ייסגר, אני מניחה שזה יגיע אחרי תקופת יובש נוראית כשכבר כולם לא יהיו בקשר אחד עם השני ומה שיישאר זה החברויות הקטנות.. בכל מקרה יש הרבה מאוד קשרים שהם הרבה מעבר לפורום ושאני אשמור עליהם. כן, הרגשתי בשלבים מסוימים לא שייכת לכאן ועזבתי לתקופות, בזמנים אחרים חשבתי שעזיבה תעזור לי להשקיע יותר בדברים אחרים. זה לא עבד, כמובן. הומ. האמת היא, שאני חושבת שלא יקרה שום דבר. כלומר, הרבה אנשים עזבו את הפורום והוא עדיין חי ובועט, אנחנו לא מתמוטטים בגלל עזיבה של בנאדם אחד. אבל זה בהחלט יהיה חבל. ואני לא חושבת שיש מישהו שתורם יותר לכולם לפורום. באמת שלא.

Thestral

New member
ומה עם עזיבה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

של חצי מהפורום
אני מנבא שעוד שנתיים כבר לא יהיה פורום
מאק מיי וורדס

PopPy

New member
הומ. עוד שנתיים באמת קשה לדעת,

כי הרוב כבר יתגייסו ואז באמת קשה לדעת מה יקרה. מצד שני, אני לא חושבת שמישהו האמין לפני שלוש שנים שאנחנו עדיין נהיה כאן..

Thestral

New member
לכי תדעי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

איתי תשמרי על קשר, פריקית

Gizmo15

New member
איזה חמודים אנחנו../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

זה כל כך יפה שאנחנו מתואמים כלכך בתשובות שלנו... אני תוהה אם אני היחידה שנמצאת עדיין בחלום מתוק ומאמינה שכולנו באמת עונים אותו דבר כי אנחנו חושבים דומה ולא כי אנחנו מנסים להשתלב כמו בחברות אחרות... זה יפה, בכל אופן, זה מה שרציתי להגיד. תשובות יפות

Me 4eVer

New member
המ..

1. הייתי, סביר להניח, חיה בערך את החיים שאני חיה היום. פחות נסיעות למרכז.. ויותר שיעמום כשאני כבר שם. הייתי יודעת פחות גאוגרפיה של א"י! סביר להניח שלא הייתי מרגישה בחסרונות כי לא הייתי יודעת שקיים דבר כזה.
אבל זה אחלה שהוא קיים.
2. אני מאוד מקווה שאני אשמור על קשר עם חלק מהאנשים.. או לפחות שהם מספיק יזכרו אותי כדי להגיד ליש לום כשנתקל בטעות אחד בשני בסופר.
3. כי כולם יתגייסו.
4. לא כל כך.. אם לא היה לי טוב פה פשוט לא נכנסתי לפורום.. בלי כוונה.. באופן טבעי.
לא נראה לי שממש ישבתי פעם וחשבתי "אולי אני אעזוב את הפורום".. 5. האמת שלא חשבתי גם על זה יותר מידי.. אבל אני מניחה שזה יהיה חבל בשבילך. 6. בלי ספק אני.

Gizmo15

New member
אני מבטיחה להגיד לך שלום../images/Emo28.gif

כשניתקל זו בזו בסופר באילת

למעלה