יש לי כמה שאלווות!!

יש לי כמה שאלווות!!

קודם כללל מה זה הבתים בעיר הקסמים שאי אפשר להיכנס ואיך עושים שיהיה אפשר להיכנס?? איך אני משיג שום ורעל? ומה יקרה אם אני אסיים לעשות את כל הכשפים בספרר?

בבקשה תענו לייי

אני תקועה..... ועוד שאלה אמממ את השום השגתי ותרעל הזה לא! אזה איפה הוא? מה יקרה כשכל הכישופים כבר עשיתי? ומה יעזור לי הדרקון הזה כשהוא חי....

mari 2003

New member
תשובה

1.אוקיי כדי להיכנס לבתים בעיר הקסמים את צריכה קודם להכניס את האנשים לבית רגיל ואחרי זה שיהיה להם 1000 מטבעות זהב תוציאי אותם מהבית תיכנסי לעיר הקסמים והמשפחה תיהיה ברשימת המשפחות ואז תכניסי אותם לבית המכושף. 2. כדי להסיג רעל את צריכה או לקנות או להכין חוטי זהב ואז להחליף אותם אם מהפנת הנחשים.

יאא תודה אבל לא כל כך הבנתי משהוו

לא כל כך הבנתי תקטע של הבתים מסתומרת.?? עשיתי מלא כסף יש לי 6000!!!!!ולחא הבנתי איה בית ובקיצור כלום חח ואיזה חוטי זהב?<איפה עושים אותם?

mari 2003

New member
תשובה

יש לך מכונה שאת קונה בבית שלך ואת עושה חוטי זהב ובקשר לבית את אחרי שיש לך כסף את מוציא אותם מהבית ויש לך את עיר הקסם ויש שם את הסימן כמו בשכונה הרגילה שאת עוה משפחות אז המשפחה שלך תיהיה שם ותחניסי אותם לבית המכושף!

אבל התכוונתי

לכסף של הקסמים? ואיך אני מוציאה את כולם יש לעי שני אנשים אבל רק האבא עושה את כל הקסמים והכלל אז מה לעשותת ומממש מממש תודה הצלחתי תכישוף האחרון וכבר כל הכישופים עשיתי אני מחכה שיגדל לי האפונה הזאת וכל זה זה אפילו לא התחיל

mari 2003

New member
אוקיי...

את יוצאת מהבית ואת עושה על הטרקטור שהורס את הבית ושואלים אותך בהתחלה עם את רוצה להשאיר את האנשים ואת לוחצת כן וזהו הוצאת את האנשים וזה לא משנה אם רק אחד מהאנשים הוא קוסם את עדיין יכולה לעבור אבל לא יצמח לך כלום בגלל שגם האיש השני צריך לעשות קצת קסמים!!!!!!!!!

DScoo

New member
טוב

זה הולך ככה 1.אחרי שעשית משפחה ושיחקת איתה ויש לך 1000 מטבעות קסמים את מוציאה אותה מהבית ועוברת לעיר הקסמים יש לך למעלה סימן של המשפחה ואת מעבירה אותה לבית כמו שאת עושה בשכונה הרגילה 2.רעל את רונה חוטי זהב ומחליפה עם מהפנט הנחשים

כן אבל

אני לא מצליחה לקחת את כל המשפחה אז לקחתי רק תאבא דרך החור שחור ולא היה כ-ל-ו-ם-!!!למעלה שום סמל של משפחה!!!!!

הצלחתי תודה ויש לי עוד שאלה

עשיתי את כל הכישופים שבספר עשיתי את הבית בשכונה הזאת ואין לי מה לעשות מה עוד אפשר?

לא!

צריכים לעשות בבית הרבה קסמים שיגדלו קריסטלים, שהם מלמדים אותכם יכולות מיוחדות כמו לעוף, להשתגר ולכבות אש.. לי גדלו רק 2
אחרי הרבה קסמים שעשיתי... וכשמגלים את כל הקסמים לא קורא כלום, חבל.

יש לי גם שאלה..

גם בבית רגיל מתחילים לצמוח כל מיני ברים ועצים מכושפים לבד או שזה רק בעיר הקסמים?

למעלה