יש לי כמה קושיות...

יש לי כמה קושיות...

טוב שלום! אני גם מכור לסדרה וגם ראיתי לחיי האהבה.. אבל מה שאני אוהב זה לנחש או לנבא את העתיד לבוא שזה לא כזה קשה.. אז אני אשתף אותכם בתהיותיי ואתם תגידו מה אתם חושבים? הולך? הולך.. יופי? יופי --------------------------------------------> אז ככה, בעלה של ריקי עומר הוא ריקרדו ולכן הוא נמשך לבתיה שדומה קצת לריקי תשימו לב שיער, מבנה גוף, צבע עור.. הוא ייזכר בהכל עוד מעט איכשהו (נירה תראה אותו או בתיה תראה לו תמונה של ריקי או משהו) ואז יש לי תחושה שהם יחזרו להיות ביחד ריקי ורקרדו או שאולי הוא ישאר עם בתיה.. אבל בתיה לא נשואה?? האפי הדילסקט הזה.. הכניסו אותו לסדרה לדעתי בשביל: הרי סוניה צריכה ניתוח יקר.. מאיפה כסף? אההה ולאפי ההורים מתו.. מכאן שיקבל ביטוח מאד גדול וייתן הכסף לסוניה.. הגיוני לא? או שאולי יש קשר גם לעבר איכשהו אבל לא נראה לי! מה שהההכי מטריד אותי ואני לא יודע להסביר. זה.. אין מצב שליאה וירון חברים.. בחיים אבל בחיים לא היו מראים בטלויזיה חינוכית (אפילו קצת) אח ואחות מתנשקים והם כבר התנשקו ולכן.. בסוף חייב להתסבר שהם לא אחים.. השאלה היא איך.. ואז מי לא הבן של מי או מי לא הבת של מי.. ממש מטריד.. זהו בנתיים.. מספיק חומר למחשבה...

../images/Emo3.gif

כותבים ליה!!!

dor_

New member
למה?כשהצצתי לפעמים בסיטי טוואר

אז היו שני אחים מאותו אבא והם היו חברים..והם ידעו שהם אחים..לפחות ככה הבנתי את זה=\

../images/Emo142.gif והנה ההשערות שלי...

בקשר למה שנראה לי יקרה עם אפי ועם ליה וירון העתקתי מהודעה אחרת שלי והדבקתי.. אז תקרא:
חשבתי על זה קצת, ובאמת אפי כרגע די תקוע בתוכנית.. אז חשבתי: נכון שלא יכול להיות מצב שירון וליה באמת אחים אחרת הם לא יוכלו להיות ביחד? אז אולי... (וזאת רק השערה ככה שאל תסמכו על זה - אני לא קוראת ספויילרים וזה גם די מופרך) למישל נולד ילד שהיה לו פיגור או משהו כזה (אפי) ואז בטעות או בכוונה הוא הוחלף בירון.. או משהו כזה... כמה שזה נראה מופרך... איך אפשר להסביר את הקשר המיוחד שנוצר בין אפי לסוניה?? חייב להיות שם קשר משפחתי..
ותוספת ממה שהבנתי משאר האנשים בפורום: אמרו שיש איזשהו סוד שרק היא יודעת... זה כנראה ההחלפה של אפי בירון! אולי היא אחראית להחלפה ואולי היא פשוט יודעת עליה. יכול להיות שכשאפי נולד עם פיגור סוניה לא רצתה שמישל תדע מזה כי גם ככה היה לה רע מכל הסיפור עם שאול, אז היא עשתה את זה בלי ידיעתה. מה נראה לך

אבל זה לא הגיוני... כי הרי

ירון נולד בחו"ל וסוניה היתה בארץ וירון גדל בחו"ל והגיע לארץ רק בגיל 18 לעשות צבא ונשאר בארץ מאז.

ועוד משהו...

אני לא עברתי על ככככללל הפורום אבל יש לי תחושה שאתם מקפחים קצת את אחת השחקניות היותר יפות והמוכשרות בסדרה.. מי אם לא ענבר! היא כזאת חמודה ויפה (אוח השפתיים האלה...) והיא משחקת מעולה והיא גם די מפורסמת.. ונתנו לה תפקיד אומנם די קטן (בכלל תפקידים ראשיים נתנו לשחקנים מתחילים או פחות מוכרים) אבל היא מבצעת אותו על הצד הטוב ביותר! אין היא ממש משחקת יפה! את ליה למשל.. אז לא יודע.. אני לא מת על המשחק שלה.. אם נדרג כושר משחק אז זה יהיה ככה: --> קובי --> ירון --> רותם --> ענבר --> אודי --> ליה --> נירה --> ריקי משהו כזה.. אני יודע ששכחתי חלק...

הזכרת לי משהו..

זוכרים את הקטע שענבר כבר דמיינה איך יצא הילד? אז היא אמרה "יהיו לו עיניים כמו שלי"(דווקא העיניים לא הכי משהו) אמרתי לעצמי איזה ילד מסכן יהיה לה אם יהיו לו את העיניים שלה
הכל כמובן בצחוק אה?

S w e e t Baby1

New member
כנסו>>>>>>>>>ענבר

אם כבר מדברים על מה שהיא אמרה.. אז העיניים שלה ענקיות לאללה! הגבות שלה ענקיות גם לאללה אבל יפות.......אבל יש בין העיניים לגבות רווח ענק! קיצר זה לא ממש יפה עלייה והשפתיים..לדעתי מנותחות!!!!! כמעט 99 אחוז לדעתי וגם האף...מנותח אני חושבת אבל בגלל שהוא לא כזה יפה אז אני לא בטוחה! ומישו פה אמר שהיא מפורסמת.... אז במה היא התפרסמה?

למעלה