יש לי כמה (מלא) שאלות

אלסי

New member
יש לי כמה (מלא) שאלות

התכוונתי לשאול במסרים במיוחד את בונדית וסלפטר שהזכירו לאחרונה את הנושאים,אבל אני בטוחה שיש עוד שאולי התנסו, או אולי זוכרות סיפורים של בנות מהפרדס של אחרי.התברר לי סופית שהזיכרון שלי טוטאל לוסט,במיוחד אחרי אתמול שצילצלתי למוסך ולא זכרתי איזה אוטו יש לי !! אז ככה: 1. מישהי עברה הריון מחוץ לרחם בטיפולי IVF? ואיזה בדיקות עשו אחר כך. 2. בנות שעשו לפרסקופיה-למה היפנו אתכן לבדיקה הזו וכמה זמן השביתה את הטיפולים? 3. הסטרוסקופיה ניתוחית,כמה זמן התאוששות אחרי זה? וחזרה לטיפולים? (לא ניתוחית כבדה כמו מיומות גדולות ואנדו´). 4. אהרל´ה חזר ? אפשר לכתוב לי למסר אם מישהי לא רוצה לפרט כאן מהלכים טיפוליים. תודה א.השבלול

עידית ד

New member
שבי ../images/Emo60.gif

לצערי (או לשמחתי) רק על השאלה הרביעית אני יודעת לענות לך: אהרל´ה חזר. מצחיקה אחת, איך לא זוכרים ג´יפ מרצדס שנת 2002... תבדקי ת´משיבון שלך. אוהבת כאילו אין מחר (עמית הדביקה אותי) אחותך הקטנה שאין לה שום דבר חכם להגיד היום

אלסי

New member
קטנטנה

שכחתי לעדכן אותך שהחליפו סיסמא...
ותדעי שרציתי לחתום את ההודעה שלי בשם שבלול מעוך,אבל ידעתי מה זה יעשה לך,במיוחד אחרי הציפור.

אושרתת

New member
אלסי מי זה ארל´ה../images/Emo35.gif

ההוא מבורגנים? אין לי שום תשובות בשבילך אבל שאלת בדיוק את השאלות שלי לא היה נעים לשאול
אז גם אני אשמח לתשובות לאלסי,,,,

אלסי

New member
כןןןן, אהרל´ה ההוא

רק שבלי להשמיע את האינטונציה של השאלה,זה מאבד אפקט. נכון,גם את כתבת משהו על לפרסקופיה אז אני כבר מחפשת. ומה זה לא נעים לשאול??

אושרתת

New member
כי אתמול כתבתי על זה וכולם התיחסו

בעיקר לציפור!!! אבל דנדוש היתה מאוד נחמדה וטרחה להוציא לי חומר שרק הכניס אותי לחרדות חבל"ז!

dandushx

New member
לא התכוונתי../images/Emo9.gif

להכניס אותך לחרדות ובואי אני ארגיע אותך. אני עברתי לפני 3 שנים לה פרוסקופיה אבל לצורך אחר- להוצאת ציסטה מהשחלה , אבל הפרוטוקול הוא אותו פרוטוקול . זה היה בהרדמה מלאה , גם לי הזרימו אוויר כדי לנפח את האזור ועשו 3 חתכים קטנטנים אחד באזור הטבור ושניים באזורי השחלות ונכנסו דרך שם עם המכשור.היום בקושי רואים את הצלקות . בקיצור אחרי יום כבר הלכתי הביתה , ואחרי שבוע כבר חזרתי לעבוד , ההחלמה ממש מהירה. רק מה בגלל האויר שהזרימו הבטן היתה נפוחה כמה שבועות כאילו השמנתי , אבל זה ירד עם הזמן.בקיצור אל תפחדי , זה לא ביג דיל.

אושרתת

New member
שבוע??? ואי ואי הבוסית שלי הורגת

אותי חבל"ז! ובטן נפוחה?? שיט יש לאח שלי בר מצווה עוד שבועיים!!! ופסח,,,,,,העבודות בבית,,,,נראה לי המנקה תעבוד שעות נוספות חופשי חופשי... תודה לך דנדוש

dandushx

New member
אז כמה תוספות

1.לבר מצווה אפשר לשים חגורת בטן ובזה לפתור את הענין. 2.אצלי זה היה שבוע כי זאת היתה עבודה זמנית שעבדתי כסטודנטית אז לא היה לי אכפת והתפנקתי וחוץ מזה אולי זה בגלל שגם הוציאו לי משהו זה כאב יותר , אצלך הבנתי שרוצים רק להסתכל. 3.ולגבי העוזרת , בשביל זה משלמים לה לא?והיא תשמח לשעות נוספות לפני החג לעשות קופה .חוץ מזה עד פסח יש עוד חודש , קודם יש פורים
אני בטוחה שאצלך זה יעבור בקלות .
דנדוש

אושרתת

New member
אז כמה תשובות ../images/Emo8.gif

בעניין הבר מצווה נסתדר איכשהו
היום הייתי אצל פרופ´ דיקר שקבע את הלפרסקופיה ליום רביעי הקרוב,, אמר שנשארים שם לילה, במדיקל סנטר וגם אמר שההחלמה היא בערך שבוע עד 10 ימים עד שאוכל לחזור לעבודה,,,מה שבטח מביא אותי לפיטורים
סתאאאםם לא פיטורים אבל בטח הבוסית שלי תחטוף עלי קריז! העוזרת בטח שתהיה מבסוטית שעות נוספות,,אבל חשבון הבנק שלי לאאא!
מקווה שיעבור בקלות מה שבטוח סף החרדה שלי גדל מרגע לרגע.... תודה דנדושקה

dandushx

New member
מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות../images/Emo45.gif

אני סומכת עלייך , אל תפחדי (אני יודעת שזה לא עוזר שאני אומרת את זה). אבל בכל זאת.

עידית ד

New member
סבתא שלי עלי השלום אמרה תמיד ../images/Emo3.gif

ששבלול מעוך זה אומר רירית לתפארת והשתרשות... מתוקה שלי יום חמישי היום... להזכירך

אלסי

New member
חמודה שלי,זה סימן לאריכות ימים ../images/Emo70.gif

ולגבי מה שסבתא אמרה על השבלולים,אני מיד ראיתי בעיני רוחי עשרות נשים פורצות ממקומות העבודה אל השדות ,ומועכות כאילו אין מחר.אאוץ´.

קייצית

New member
היטסטרוהוסקופיה ניתוחית

אז זהו אלסי יקרה, שלי עשו את את זה והוציאו פוליפ (בדיוק אתמול יצא לי לכתוב על זה..) ומיד חזרתי לעניינים, התאוששות בזק ממש (שעה אחרי זה כבר לא כאב ולא כלום). מקוה שעזרתי לפחות בשאלה אחרת... כל השאר אין לי מושג...

אושרתת

New member
קייצית, ראיתי את מה שרשמת,,ממש לא

מרגיע
אבל שאלה אליך,,גם בלפרסקופיה כדאי לקחת אופטלגין? או שבגלל שזה בהרדמה אין קשר,,,

קייצית

New member
מצערת לא התכוונתי להפחיד..../images/Emo117.gif

זהו, כשכתבתי את זה כל הזמן ניסיתי להיות בקטע של לא להפחיד, וזה יצא בסוף די גרוע... אני חושבת שאם הייתי לוקחת אופטלגין זה היה עובר בקלות.. לגבי לפרוסקופיה - אף פעם לא עשיתי אבל ממה שאני יודעת זה בהרדמה כללית, כך שבכלל אין מה לדאוג, ואז כשמתעוררים אפשר לקחת משהו נגד כאבים - אם יש.

אושרתת

New member
../images/Emo9.gif זה בסדר אני פחדנית בכל מקרה

אז כל דבר שיכתבו יראה לי מפחיד!!! ובכלל אני מפונקת נורא, כל דבר כואב לי
אז אל תיקחי את זה אישי

אלסי

New member
תודה לקייצית,ראו את הפוליפ גם ב-US?

ואושרת,לפרסקופיה אני כמעט בטוחה שעושים רק בהרדמה וגם היסטרוסקופיות,אם מבקשים יפה כבר די בקלות מקבלים אישור לביצוע בהרדמה.

למעלה