יש לי כינרת...

pazzzolza

New member
יש לי כינרת...

יש לי ריבאונד שמסרבת וחוזרת... מה לא אמרתי לה שהיא מעצבנת ומבאסת ושלא תדבר אלי , שאני לא נמשך אליה, שאני לא אוהב את מה שהיא מיצגת... מה לא עשיתי , ברמיזות ובפנים. על הפנים ארזתי אותה ושלחתי בUPS לקטמנדו, והיא מיד חזרה אוף נמאס סהכ היא בסדר, יש תפקיד חשוב בעולם הספרים? ומה לא מפסיקה לברבר כמה חשובה היא, יאללה הבנו. וכמה רזה ויפה, נראית כמו ילדה מתרברבת ואני אומר לה שאלה שני דברים שקשה לי איתם, רברבנות ורזון לא שאני שמנמן או מתקרב , או שחסר לי במה להתגאות וכו בקיצור תיק

ורד 3

New member
נו ....

אם היית שולח ב-FEDEX לקטמנדו בטוח לא הייתה חוזרת הגברת....

שלי 9

New member
קשה לך עם רזון ../images/Emo35.gif

זה ממש משב רוח מרענן לשמוע גבר שאומר שקשה לו עם רזון..:)

מיקי 43

New member
בנות להרגע רזון זה פאסה

גם דוגמניות שדופות מורידים מהמסלול בימים אלו עידן חזון העצמות היבשות חולף מן העולם גברים התחילו להבין שאישה רצוי שתיראה כמו אישה ולא כמו איזה שלד אנחנו לא נקרופילים רוצים להרגיש כשאנחנו עם אישה אז נכון שהיא לא צריכה לנזול מהמיטה לצדדים אבל בהחלט רצוי שתעשה צל בקייץ חם בחורף ושיהיה הרבה לאהוב מיקי

pazzzolza

New member
לו רק הייתה לי שמנמנה

לא דוגמנית אופנה היה לי חם בלב ובקיץ צל...

ב ו ע ו ת

New member
איכס

יש סטיה כזו של גברים שמאכילים נשים כדי לגרום להן להיות שמנות. לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל בעיניי זו התעללות ממש כמו אלימות פיזית או מילולית.

היתה על זה תוכנית בערוץ 8

אנשים שמפתמים את בני/בנות הזוג שלהם עד שהם מגיעים לממדים של OB. משהוא על הצורך שלהם שבני הזוג יזדקקו להם ויהיו תלויים בהם....

אנורקסיה

נכון שלא מזמן מתה דוגמנית מאנורקסיה, אבל לא שמעתי על כך שמורידים דוגמניות רזות מהמסלול. נראה שההפך הוא הנכון. המעצבים מעצבים בגדים מידה 34, 36 והתוגמנית תעשה הכול בכדי לקבל את העבודה הזו. לפעמים נראה לי שצריך לחוקק חוק שאומר שהמידה הקטנה ביותר בתצוגת אופנה של נערות ומעלה חייבת להיות 38. לא שזו מידה של שמנה, רק שאולי זה ירחיק קצת את האנורקסיה... חיפוש ית בימים שמנים במיוחד... :))

מיקי 43

New member
חיפוש

תעקבי אחרי החדשות האחרונה שמתה לא היתה היחידה שבועיים או שלושה לפנהה מתה עוד אחת ובאירופה מורידים את הרזות מהמסלול ומתחילים להעלות נשים עגלגלות משהו ולא לא עם מנוף ולא יותר מידיי מלאות רק במקומות הנכונים נשים שניראות כמו נשים ולא כמו כאלה שישבו וחיכו עד כלות נפשן לנסיך ונשארו שלדים במקומן

מהפה שלך הלאה

לדבר על העלעת המידה אחרי אסון זה הדבר הכי צפוי. אני אאמין לזה כשאראה תצוגות אופנה במידה 38....

Rinattt

New member
לנזול מהמיטה לצדדים? חחחחחחחחחחחחחח

מי-פגר קרעת אותי! מה עם התמונות מהמסיבה???

ב ו ע ו ת

New member
וזו הכתובת לכל מכאוביך:

יש שם מצבור נאה של נשים יפות יותר ופחות, במידות שביקשת (יותר מפחות) וחלקן אפילו לא רברבניות. שיהיה במזל ותחזור לדווח מהשטח. נעמה

למעלה