יש לי כוכב בבית

נסיכה ג

New member
יש לי כוכב בבית../images/Emo41.gif

הבן שלי הודיע לי אתמול בערב כי הוא הילד המצטיין ה 2 בכיתתו!!!! המורה רמזה לי שיש לבני תעודה יוצאת מן הכלל ואם לא אתקשר אליה אחרי שאני רואה את התעודה הי "תולה אותי על הץ" (יש לנו יחסים נהדרים). אין לי סבלנות לחכות לצהרים... כל דקה ודקה מזמני וכל דמעה שירדה, לא היו לשווא!!! להזכירכם כשהוא היה בכיתה ב' הוא הודיע שאם הוא ירצה הוא יהיה פרופסור בבית הספר לעגו לנו בפנים. אוךךךךךךך כמה שאני נהנת להוכיח להם השכם וערב כמה שהם טעו, ההנאה כפולה ומכופלת. אין כמוני מאושרת!
מקווה שאצליח להצעיד גם את הקטנה באותו מסלול.... וחברים/ות יקרים, סליחה אם יצא לי שחצני....

איזה כף איזו גאוה...

אבל!!! מאוד הפריע לי המשפט האחרון שכתבת "מקווה שאצליח גם את הקטנה..." מאוד צרם לי ואני חייבת להגיב. כל ילד הוא מיוחד בפני עצמו אסור לעשות השווה ואל תתני לילדה בשום אופן הרגשה שאת רוצה שתהיה כמו אחריה הגדול היא צריכה להיות היא ולא הוא.

נסיכה ג

New member
../images/Emo13.gif תפוזינה לא לזה התכוונתי

אני לא מצפה ממנה להיות כמו אחיה וממש לא עושה השוואות
אני התכוונתי יותר לרעיון שנצליח לגלות קודם כל מה יש לילדה, ברור שיש לה בעיות אבל לא ברור לנו עדיין מה מקורן, כמו שאת יודעת עד שלא מבינים את הבעיות קשה לטפל
המשך יום נעים ודרך אגב לי מאוד צרם הטון הנוזף שלך

anatdav

Well-known member
נסיכה כל הכבוד לבנך תהני

ויש מה להתגאות, מי כמונו יודע כמה קשה להגיע להישגים כאלה תהנו ותצליחו

נסיכה ג

New member
איזה תעודות המתוקים שלי הביאו

הקטנה סיימה א' - תעודה למופת. הגדול סיים ד' - תעודה למפות, מרובה מצויינים. כל דקה והשקעה השתלמו. יש תמורה בעד האגרה
)))))))))

../images/Emo106.gifכמה אני שמחה עבורכם../images/Emo70.gif

התמורה הזו שווה המון
כל הכבוד למתוקים שלך!!! גם החבר'ה שלי הביאו תעודות יפות ומשופרות. בהחלט תמורה נאה לשנה שהיתה קשה במיוחד עבורנו. שימשיכו כך- ויותר
להתענג ולהשויץ, נסיכה! זו זכותינו וזכות הילדים שלנו שעובדים כל כך קשה עבור התמורות הללו

נסיכה ג

New member
בלי רגעי החסד הללו לא בטוחה שהייתי

מחזיקה מעמד. וכל הכבוד לילדיך שלך!!! עם אמא כמו שיש להם אני בכלללא מתפלא

zivadina

New member
רוצים עוד הרבה כוכבים כאלה

ואהבתי מאוד את הרצון שלך לעזור לשני הילדים לפתח את הכשרונות שלהם. גם אני חושבת שהילדים שלנו הם ניצנים שמתפקידנו לעזור להם להיפתח ולפרוח. את בכלל לא שחצנית. אני מקווה שכולנו פה נשוויץ ככה כל הזמן, ושזאת תהיה הנורמה בפורום שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה