יש לי כוחות או מה???

יש לי כוחות או מה???

היי לכולם אני חדש פה.. אני רוצה את דעתכם במשהו אז ככה מאז שאני קטן ואני זוכר אתעצמי תמיד הייתי מאמין בדברים האלה בכישופים במיוחד לא יודע למה תמיד שמתי לב שהייתי מתעצבן על משהו והלב שלי היה שחור על משהו תמיד היה קורה משהו נאחס אני כיום בן 23 ואני זוכר שלפני 5 שנים עיצבנו אותי 2 ילדים ברמות ממש גדולות ממש לא סבלתי אותם .. הייתי זונא אותם בדם אני זוכר שיום אחד כבר לא יכולתי וכמעט בכיתי לקחתי דף ורשמתי את השמות שלהם והדלקתי נרות היה גם ספר תנ"ך שם ועוד כצה דברים אני לא זוכר המצאתי הכל באותו רגע היתחלתי לקלל וכל מיני דברים ובסוף שרפתי את הדפים והעפתי מהחלון אני לא יודע מה קרה אנירק יודע שמאותו רגע הם הפסיקו להציק לי ממש ממש הפסיקו אפילו לא דיברו איתי אחד מהם עבר כיתה והשני היתחילו לנשור לו השערות בקצב ממש מהיר שכל הכיתה הייתה צוחקת עליו (לא יודע אם זה קשור) עזבתי את השטויות האלה עד לאחרונהשאני במשבר ריגשי בגלל מישהי אז שוב פעם רשמתי את השם של מי שהפריד ביני להין אהובתי והתחלתי לעשות כל מיני דברים מה אתם אומרים אני חייב תגובה.. זה לא שאני משוגע או משהו

Bastat

New member
לרועי שלנו

טוב אני לא הייתי מגדירה את זה שטויות (כמו שאמרת עזבתי את השטויות האלה) כי כפי שכבר חווית השטויות הללו עובדות ! עצה ממני - באם לא סיימת או שרפת את השם של זה שהפריד בינך לבין אהובתך קח את כל מה שהכנת לטקס זה ותקבור באדמה. לא עושים דברים כאלה ! כאשר מי שעושה את הטקס לא מבין את ההשלכות ואת האחריות שיש לו, היות ואתה רק מגשש הייתי מייעצת לך להתמודד עם משברים בצורה אחרת ולא ישר לקפוץ לטקסי קללות. לפני 5 שנים היית בן 18 ולך תדע מה גרמת לילדים שעצבנו אותך (על משהו שבטח עכשיו אתה צוחק עליו) לא משחקים באש !!!!!! דברים יכולים (ובהרבה מקרים) לחזור אלינו ישירות או בעקיפין ושוב מי שלא עבר דרך מסויימת ומבין את ההשלכות והאחריות הכרוכה במאגיה אסור לו לשחק במשחק המסוכן הזה, ובטח ובטח לא בקללות. בהצלחה :)

יו תודה לא ידעתי...

יו תודה לא ידעתי..אני ינסה למצוא את כל מה שהיה שם באותו רגע ולקבור אותם .. ואם לא קיללתי ורק אמרתי מין תפילות כאלה שהאובתי תחזור איליי ותרגיש איליי שוב מה שהירגישה פעם ומין מילים כאלה שיקרה סיכסוך ושינאה בין האובתי ומי שהיפריד... גם עליי לקבור את הדברים..? זה לא שקיללתי קללות מוות חלילה... אני לא מקלל אפילו את השונאים הכי גדולים שלי קללות מוות וכאלה... ועוד שאלה לי אם תוכלו לענות לי.. איך אני יכול לפתח עצמי בנושא או לבדוק את עצמי כי אף פעם לא הייתה לי הוכחה שזה באמת עובד אני מאמין בכך אבל יש לי תמיד את המחשבה שאולי אני מדמיין הכל

Bastat

New member
:)

אז רגע אני לא מבינה קיימת וסיימת כבר את הטקס המדובר ? כן אני ממליצה לקבור את כל מה שקשור לטקס הנ"ל ובעודך קובר תתמקד במחשבה שאמא אדמה תטמיר את הדברים הרעים שבקשת עבורם לדברים טובים וחיוביים. אני ממלציה לך או להתחיל לקרוא ספרות בעניין או לחלופין תמצא לך מורה דרך שידריך אותך ושילמד אותך את החוקיות הכרוכה במאגיה.

עוד משהו...

קראתי עכשיו שיש משהו עם פלפל שחור.. אז כשעשיתי את הטקס עם הנרות להרחיק את מי שהפריד ביני לבין חברה שלי השתמשתי בפלפל שחור ומלח שפיזרתי על הנר שלו ועשיתי אותו מכוער(את הנר לא יודע מאיפה בא לי הרעיון עם הפלפל בחיים לא שמעתי על זה עד עכיו .. מוזר אבל שחיפשתי את הפלפל הזה כאילו אני ידעתי שזה חשוב לי לטכססססס

מילקי 888

New member
רועי...

קודם כל ארצה לחזק את התשובות שניתנו לך לפני אשמח אם תיישם את העצות ובכך תנסה לתקן את הטעות שנעשתה. ארצה להוסיף בעניין האהובה שעזבה אותך עם אחר או האדם שהפריד בינכם, עליך להבין ולדעת שבעולם שאנו חיים בו אין הדברים קוראים סתם וללא שום סיבה ואין המקרים הבאים להזיק לאדם מאיתנו, כולנו חווים מכאובים וסבל אין זה אומר שאילו נגרמים ללא כל יעוד הבא לעזרתנו, כלומר- לכל כאב וסבל בחיינו יש סיבה, ולמרות שזה באותו הרגע לא מתבהר לנו אך מן הבטח לאחר תקופה נוכל לראות את התוצאה המבורכת. לכן, גם אם אהובתך נטשה אותך בגלל מישהו שסכסך בינכם אין זה אומר שעליך לשנוא את אותו אדם עד כדי להגיע למצב שהינך מקלל אותו... ומן הראוי שלפני שאתה מגיע למצב אימפולסיבי משכזה, תעצור תנשום ותקח את הזמן למחשבות של עצמך, אתה חייב להבין שהכל יכל להיות, אולי הייתם נשארים ביחד ולאחר שנה היית מבין שהבחורה גורמת לך להרבה סבל? ויתרה מזאת היית מאחל לה למצוא מישהו שזהו לא אתה... ואם אתה כל כך אוהב אותה תחשוב על מצב שהצחלת לקלל את אותו אדם שהפריד, וחס וחלילה בעוד כמה זמן יקרה לו אסון נורא שיגרום רק כאב לאהובה שלך...? ואין זה נכון, אדם שאנו אוהבים לעולם לא נרצה שיסבול? בכל אופן מה שאני מנסה להסביר לך שכל דבר שקורה, גם הנורא מכל, הוא לטובה! ואין סיבה לקלל שום אדם בעולם גם זה שהרס אהבה, גם מהסכנה המשתקפת לך המקלל וגם (במילים פשוטות) לך תדע איזה "נזק" הוא גרם, אולי זאת יביא לך אהבה חדשה ויותר מתאימה בשבילך. בנוגע לכל התעסקותך בכישופים, תנסה לאפק את הצורך בך לשנוא להחריב ולקלל ולחזק את החלק האוהב והמברך... מבטיחה שזה יביא לך רק טוב. שיהיה שבוע קסום, מלא באושר ורגיעה

למעלה