יש ...לי יש...לי .....שאלה....

יש ...לי יש...לי .....שאלה.... ../images/Emo92.gif

למה הצא´ט שלכם לא פעיל?????????? ??????????למה ??????????.......חבל לא? סאן שיין

סאן שיין יקרה - בקשר לצ´אט

אנחנו כל הזמן מדברים על להיפגש בצ´אט ולא עושים את זה - זה פורום עם הפרעות לא?
אני אשמח אגב אם תשלחי לי במייל את הפרטים של דגנית שניר כדי שאוכל להכניס אותה למאגר הקטן שאני בונה לי עם שמות אנשי מקצוע. תודה מראש אפרת

shiri96

New member
דגנית שניר - כוח לקרוא

לאפרת ולכולם אם הכוונה לאותה דגנית שניר (וכנראה שכן) אזי ישנה שיטה להוראת קריאה שפותחה על ידה ונקראת "כוח לקרוא" שיטה מיוחדת לילדים ליקוי למידה (גם לילדים רגילים כמובן). בן של חברים ילד לקוי למידה קשה הצליח ללמוד בעזרתה קריאה !! ומבחינתו זהו הישג לא מבוטל. בכל מקרה השיטה מאד מעניינת ושווה לפחות עיון.

הכוח לקרוא - שיטה שעובדת

ומכיון שכך היא גם משולבת במערכת החינוך כתחליף לשיטת בלי סודות, במידה והילד מגלה קושי או לקות. אכן שיטה שעובדת ואכן בנויה לילדים עם לקויות קשות. תודה שירי!

דליה.ד

New member
שיטות הקניית קריאה

היום יש ב"שוק" מספר שיטות משובחות בהם ניתן להקנות קריאה לילדים מתקשים: החל משיטת "זבורוב" הותיקה דרך רבקה כהן ו "בצעדים שלי" , הגישה הרב חושית ועוד ועוד. יש לנסות מספר שיטות ולא להתיאש גם כאשר 2 שיטות לא עובדות, אולי השלישית תצליח... לידיעת ההורים לילדים מוגבלים במיוחד: גם אם ילד אינו רוכש את הקריאה עד גיל 10 11 , ניתן להקנות קריאה בערך בסביבות גיל 14 15 , כנראה שיש "תקופות קריטיות" לרכישת קריאה. החוכמה היא לא לוותר ולחשוף את הילד לסביבה אוריינית. לבסוף אם כלו כל הקיצים חשוב אולי לעבור לקריאה פונקציונלית : "בנק" "קופת חולים" "מכולת" "חלב" "לחם" וכו´ בהתאם ליכולת הילד וצרכיו. בנוגע לילדים "רגילים" הוראה מסייעת, תמיכה, החלפת השיטה, שימוש בשיטות נלוות לתמיכה והעשרה הכל טוב!

shiri96 כוח לקרוא ???

ערב טוב לך חמודה הכוונה שלי היתה לגבי הגברת דגנית שניר מתימרת אחרי טבעון . אני לא חושבת שיש עוד דגנית אחרת .לגבי השיטה היא עושה איבחון ולאחר מכן כול ילד הוא מקבל שיטת לימוד אינדיבידואלית אישית לכן איו לי מושג עם קוראים לשיטה בשם כוח לקרוא או משהו אחר היא מאוד עזרה לבני .כמובן שהבעיות עדיין לא נגמרו ועוד יש לנו מה לעשות בנידון.זאות עבודה ממושכת ולא קלה לא לילד ולא לי .בקיצור זה לא אוקוס פוקוס .להתראות

למעלה