יש לי יש לי....סקר

Dotterel

New member
יש לי יש לי....סקר

עם האיתם צריכים לבתר על אחד משני הדברים על מה אתם מבתרים??? אז ככה: בנים או בנות. מוסיקה או טלביזיה. סקס כל החיים או 100,000,000 $ כל החיים. באצלחה ....

ForbiddenSoul

New member
המממ...

יש תוכנות כמו בבילון שיכולות לעזור לך להפוך את ההודעות שלך לקריאות יותר... אני לא רוצה לפגוע... ---תיקון--- אם הייתם צריכים לוותר על אחד משני הדברים על מה אתם מוותרים??? אז ככה: בנים או בנות. מוסיקה או טלביזיה. סקס כל החיים או 100,000,000 $ כל החיים. בהצלחה .... ---תיקון--- אני הייתי מוותר על (כנראה בכל אופן) על: אני מניח שבנות... טלביזיה!!! כסף! - מה זה עוזר לך אם אתה לא יכול להנות מהדברים בקטנים מתן

rotemotek1988

New member
../images/Emo187.gif

כמובן שמוזיקה !! כרגע בנות 100,000,000$ לכל החיים את הסקס אני אשיג לבד

rotemotek1988

New member
התבלבלתי !!

התכוונתי שאני רוצה כרגע שכן יהיו לי בנות נוותר על הגברים אני אוותר על טלויזיה ואשאיר את המוזיקה ואני אוותר על הסקס ואקח את הכסף כי סקס יהיה לי בלי עזרה

danduni

New member
../images/Emo28.gif So..

אמ.. בנים או בנות, אני מניח שבנות
(למרות שזה די משוחד מבחינתי לענות ככה בפורום הזה.. כמו לענות בפורום "רק בנות"
).
הייתי מוותר על טלוויזיה
, למרות שפעם הייתי די מכור, עכשיו אני אוהב הרבה יותר מוזיקה
(אהמ אירוויזיון אהמ
).
וכמובן על הכסף, כי אפשר להשיג לבד ואני בטוח שסקס יותר שווה, לא?

בעע

הייתי מוותרת על בנות ו100,000,000 $ כל החיים. מה לעשות, החיים שלי היו יותר קלים ככה.....

blinkyb

New member
...............

SO מוזיקה- בטלוויזיה יש גם מוזיקה וגם כל מיני קשה....... נרא לי בנות 100,000,000! לסקס לא צריך לדאוג אחרי כל הכסף הזה!

חחח אחד הקעקועים הרעים שראיתי חחחח

יש יותר יפים כפרה
לך עליהם לא על אחד כזה חחחח :)))

האמת היא שכל עוד

יש לי את היכולת לטעום בחיי מהכל אני מעדיף לא לחשוב אפילו על האופציה של לוותר על אחד מהדברים שהעלית פה.. חחחחחח :)))))))

drnaji

New member
../images/Emo45.gif על הגישה הזאת ../images/Emo70.gif

אגב,סחתין על החתימה החדשה - מברוק אתה הראשון שאני נתקל בו שמצטט את עצמו בחתימה
ח"ח לך |כפיים| נ.ב שנית את החתימה כי נצחנו (מכבי ת"א) אותכם (בית"ר) אתמול
סתם סתם אני צוחק והייתי חייב להכניס את זה לעומת שזה לא ממש קשור

../images/Emo12.gif

שאנ יאזכיר לך איפה בית"ר ואיפה מכבי בטבלה
|שטן מאוד| חחחחחח ותודה על המחמאה על החתימה, אני אף פעם לא מצטט אנשים אחרים אלא רק את עצמי

drnaji

New member
נחכה לסופ העונה ../images/Emo9.gif

נתנתי לי רעיון של לצטט את עצמי,אהבתי
זזתי ללמוד,אז לילה טוב

Dotterel

New member
אוקיי עכשיו אני

סביר מעוד שאני יבתר על בנות כי עם עד עכשיו לא היה לי קשר קשה לי להעמין שבאתיד יהיה. על מוסיקה אני בחיים לא יבתר!!! ועל הכסף אני יבתר בשמחה כגודל "הרכוש כך גודל הצרות" ובאשר לשגיאות כטיב שלי זה בטיפול. לילה טוב שיהיה.

clean grunge

New member
|יבחוש|אז ככה...

בנים או בנות?! אממ..על שניהם... מוסיקה או טלביזיה?! ברור שטלביזיה!!!... סקס כל החיים או 100,000,000 $ כל החיים?! על סקס תמיד אוותר...

למעלה