יש לי יש לי יש לי

ailag

New member
יש לי יש לי יש לי

making comics (שעולה כ-50 שקל יותר ממה שציפיתי אבל קניתי בכ"ז. משהו בסביבות ה 120-130 שקל) ספר יחסית דק (קומיקס) של גיימן באוטו ששכחתי מה הוא (כי הוא באוטו) אבל בערב אזכר במפתיע וכרטיסים להרצאות גיימן!
מי שרוצה לקנות שיקנה עכשיו, אגב, כי הם נגמרים ממש מהר. אז מה קראתם / קניתם בזמן האחרון?

ailag

New member
סקוט מקלאוד

המשך של understanding - שהמלצתי לך עליו פעם, פעמיים או עשרים. המשך של reinventing comics שהיה קצת פחות טוב - לפחות הקטע שקראתי לפני שתעדפתי אותו למקום נמוך יותר ברשימה. עוד לא קראתי, אבל ממה שאני יודעת על סקוט מקלאוד זה יהיה פחות על אנטומיה וציור "נכון" לפי אמת מידה מסוימת - פחות על איך לצייר ציורים - ויותר על איך לצייר קומיקס, איך לעשות שהקורא יבין מה הדמות עושה וחושבת, איך לעשות שהקורא יתרשם מהסצינה וכו'. עוד לא הספקתי לקרוא, אני בעבודה..

חברים שלי קנו לי את understanding

ובדיוק אתמול גמרתי אותו. באמת רציתי לקנות את השלישי (השני נשמע לי לא מעניין במיוחד, אותי לפחות), אבל נשמע לי קצת יקר. איפה קנית? יש הנחות לחברי אוקי? אשמח לשמוע חוות דעתך על הספר מוקדם ככל האפשר

ailag

New member
ההנחות הרגילות

5% לחברי אוק"י. קניתי בקומיקאזה, לא עשיתי השוואת מחירים (וצריכה להפסיק עם העצלנות הזאת). זה אומר שאהבת את UNDERSTANDING? עזר לך גם מבחינת יצירה? (קניתי אותו בדוכן מתישהו פעם, אאל"ט ביקשתי שיביאו לי במיוחד, ומישהו מדוכן אחר שאל אותי: מה, את צריכה את זה? את לא כבר יודעת את התאוריה?
)

amitais

New member
אני קורא אותו עכשיו

115 ש"ח, מחיר למנויים ב-CNV, ועוד 25 CNV CASH, יצא לי 90. אכן יותר דומה לראשון מלשני. פחות ממוקד ומבריק מהראשון, אבל עדיין מעשיר ומעניין.

S

sunshineBK

Guest
כמה עולה כרטיס להרצאה של ניל גיימן?

ואיפה קונים? :]

ailag

New member
60 שקל (או 35

למי שחבר באגודה למד"ב ופנטזיה / סטארבייס / משחקי תפקידים (?) / מנויי האוזן השלישית. כרגע יש מכירה מוקדמת בקומיקאזה, אם ישארו ממנה כרטיסים (...) אז יהיה אפשר להזמין בדרכים שיהיו כתובות באתר אייקון. (לא מהסינמטק כי ההרצאות שלו לא יהיו בסינמטק) יש שלוש הרצאות: הרצאת האורח ושאלות מהקהל (נראה שזה הכי שאווה), דידי חנוך מראיין את ניל וניל מקריא מכתביו. אישית באתי אתמול מוכנה לשלם 120 שקל (2 הרצאות) כי שמעתי שאין הנחות ואז גיליתי שיש, אז כבר קניתי כרטיסים לשלושתן.. למדתי שאירועי אורח הכבוד, או לפחות את הרצאת הפתיחה, לא שווה לפספס. אה, וכי זה גיימן. עוד פרטים >> http://promo.icon.org.il/heb/?page_id=79

S

sunshineBK

Guest
חבל שלי לא מגיעות הנחות... ../images/Emo4.gif

יש לך מושג עד מתי יש מצב להשיג כרטיסים בלי שייגמרו? הערה גסה כלשהי?

ailag

New member
אינלישמצ מתי

כדאי שתתקשרי מחר בבוקר ותשאלי. אפשר להצטרף לארגונים הנ"ל - 50-100 שקל לשנה ואם את תלמידה/חיילת/סטודנטית נדמה לי שזה 45-80. לא יודעת אם אפשר להצטרף עכשיו ולקבל את ההנחה.

מה ה מצב

New member
אפשר.

אפשר גם להצטרף באייקון לפני שקונים את הכרטיסים ואז ללכת לקנות כרטיסים ולקבל את ההנחה... ויש גם מכירה מוקדמת ב cnv הייתי שם היום ודני אמר לי שהם יתחילו למכור את זה ביום שני. אגב, ממה שהבנתי זה שאם אתה לא חבר זה עולה 50 שקל ואם אתה כן חבר זה עולה 35 שקל (ממש כמו יום שלם של פאן קון). אבל... אפשר לקנות כרטיס לשלושת הארועים ב60 ש"ח!! מי שהייתה שם אמרה לה שהז לא נשמע לה הגיוני אם כי, היא כמובן ממש תשמח אם זה ככה... בכל אופן באמת כדאי להתקשר ביום שני בבוקר לשתי החניות ולברר... ובאמת הכרטיסים נגמרים מהר מצד אחד אבל מצד שני יש הרבה כרטיסים. אז לא צריך לחכות לרגע האחרון אבל גם לא צריך להיחחץ יותר מידי...

אני רוצה כרטיסים להרצאה

כמה הם עולים? קניתי את שני האוגדנים הראשונים של הSandman, ואת American Gods שלו. את בשורות טובות טרם יצא לי לקרוא, אך שמעתי שמדובר בספר ממש טוב. אני חושב שאני אשמח להגיע להרצאה. את מגיעה?

למעלה