יש לי יש לי יש לי.

eyal10

New member
יש לי יש לי יש לי.

בתור מעריץ מושבע של שלמה ארצי יש לי שני דיסקים שלו מההופעה האחרונה שלו. יש שם ביצוע מדהים עם שמעון בוסקילה ל"הייתי בגן עדן" של שרית חדד. יש שם שירים שלא יצאו מעולם בהופעה חיה על גבי דיסקים. היתה לו פעם הופעה שהוא הוציא 2 דיסקים וזה נמכר יפה מאוד. אבל אני מדבר על ההופעה ממש אחרונה. זה שילוב של שתי ההופעות בהיכל התרבות ובקיסריה. וכמובן שלמה ובן שרים בהופעה חיה את הדואט שלהם "שיר פרידה". מדהים.:) אחלה זמררררר

כמו אז

New member
אני חייב את זה!!!!!!!

היי !!! אני מעריץ של שלמה והייתי יותר מ 50 הופעות שלו והיד נטויה.. אשמח אם תוכל להעביר לי עותק של ההופעה... תעשה אותי למאושר!!!! [email protected]

eyal10

New member
אחי.אני מצטער אבל...

תאמין לי שאם לא הייתי מעריץ של שלמה ארצי הייתי מייד מעביר לך את זה. אבל אני כ"כ מת עליו שחשוב לי מאוד שחס וחלילה ההופעות האלה המוקלטות לא יעברו מאחד לשני ושהוא עוד יפסיד מזה כסף. אני בטוח שבדי וי די שהוא מוציא בקרוב יהיו כל השירים שאני מדבר עליהם.כולל הדואט שלו בהופעה חיה עם בן ארצי.(זו הופעה שהייתה בהיכל התרבות מה שיש לי.וגם באמפי בפארק באשקלון וכמובן בקיסריה.) אז תוכל לקנות ולשמוע את זה שם. אני באמת מצטער.פירסמתי שיש לי את ההופעה המיוחדת הזו האחרונה ,אבל במחשבה שנייה אני ממש לא רוצה לפגוע בשלמה ארצי.אז זה לשימוש אישי שלי בלבד וכמובן לחברים שלי.:)) ביי

R o M

New member
סבבה לך

העיקר שאתה נהנה

כמו אז

New member
אני מוכן לשלם לך על הדיסקים!!!

אני מוכן לשלם לך על הדיסקים!!! אני חייב את זה. גם אני לא הייתי רוצה לפגוע בו.. אבל זה לשימוש אישי!

yaelosh15

New member
היי........דפדפתי בהודעות אחרונות..

וראיתי את המילים של השירים פה....אז יש לי שאלה....מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכולה להוריד שירים שלו?! אני אשמח אם תענו לי..... בתודה מראש יעלוש

למעלה