יש לי יש לי יש לי

spidergirl

New member
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo8.gif

היום קניתי קונצרטה 54 מ"ג בכדור אחד (הגיע השבוע לארץ) עדיין לא מסובסד ועולה 520 ש"ח

zivadina

New member
תרופה לעשירים....

העיקר שאת מפיקה ממנה תועלת. תודה על המידע.

כמה כדורים עולים 520ש''ח?

כל כדור 520ש''ח? חבילה של 10 כדורים עולה 520ש''ח? חבילה של מאה כדורים עולה 520ש''ח?

spidergirl

New member
מן הסתם 30

כמו כל קופסת קונצרטה סטנדרטית. למה אתה לא שואל בנימוס?

לא הייתה לי כוונה להיות לא מנומס.

אשמח אם יוסבר לי מה לא היה מנומס בתגובה שלי כדי שאוכל להימנע מתגובות לא מנומסות בעתיד. תודה.

רוטם ג

New member
ישראל

בישראל חבילות הכדורים הם של 30 כדורים כל אחת. כך שכשאנשים מדברים על מחיר הם מדברים על מחיר חבילה של 30 (לפי הבנתי). באר"הב, לעומת זאת, הרופא רושם את מספר הכדורים ,ובבית המרקחת הרוקח ממלא צנצנת עם מספר הכדורים שהרופא רשם (למשל 60). אני חושבת שמי שכתבה שאתה לא מנומס לא ידעה שבאמריקה זה אחרת מאשר בישראל, ולכן לא הבינה את שאלתך וחשבה שאתה לא מנומס.

spidergirl

New member
היית יכול פשוט לשאול

כמה כדורים יש בחפיסה, כמו בכותרת. העובדה ששאלת על מספרים כמו כדור אחד, עשרה או מאה, שברור שאינם הכמות הנכונה (לא שאלת 30 או 60) עושה את ההודעה לתוקפנית מעט.

אני לא יודע כמה כדורים יש בחפיסה.

אני לוקח תרופות אחרות. אם אני לא ברמה שלך בגלל שאני לא יודע כמה כדורים יש בחפיסה אז אל תתרחי לענות לי. הפעם אני כן תוקפני וזה בכוונה.

spidergirl

New member
מה הקטע שלך?

שאלת מה לא מנומס וכשעניתי אתה מתרתח? הנקודה בכלל לא היתה אם אתה יודע או לא, אלא האופן שבו שאלת את זה. לא תגרור אותי להתלהמות...אני לקחתי קונצרטה היום ואתה?

מיליגו

New member
סבסוד מקופ"ח

בזמנו בקופ"ח מכבי, המינון של 36 היה מסובסד פחות מאשר בקופות אחרות. בעקבות מכתבים לקופה הם הורידו את המחיר. אולי שווה גם לך להתחיל להפעיל לחץ על הקופה שלך שתסבסד את התרופה. דרך אגב, אם יש לך ביטוח בריאות, תבדקי האם יש השתתפות במחיר. בכל מקרה אני שמחה שהתחילו להביא לארץ את המינון שאת צריכה.

spidergirl

New member
הקופה כבר מסבסדת

וקונצרטה 36 +קונצרטה 18 עולה 350 ש"ח, אני פשוט לא משתמשת בסבסוד,אבל תודה על ההצעה. האמת שאת המינון שאני צריכה עוד לא הביאו - אני צריכה קונצרטה 27 + קונצרטה 36

ריטלין LA

את יכולה לקנות ריטלין LA במחיר זול בהרבה מקונצרטה, הוא גם חזק יותר ויש שלושה מינונים וגם עובד ל 10 שעות, מנסיון

spidergirl

New member
לא חזק יותר

למעשה ממש חלש עבורי, עובד שש שעות, לא מרגיע היפראקטיביות, פיזור לא לגמרי אחיד...אבל תודה
חוץ מזה, עכשיו גם לקונצרטה שלושה מינונים

תיקון לגבי ריטלין LA

אולי את מתבלבלת עם ריטלין SR? ה LA החדש יותר עובד 10 שעות. אולי המינון שניסית נמוך מדי? הנסיון שלי אחר, אבל כל אחד והעדפותיו... בסופו של דבר המחיר גם חשוב במיוחד אם זה לאורך זמן. ניסית את ה 40 מ"ג?

spidergirl

New member
תיקון על תיקון

לא מתבלבלת, היטב יודעת מהו ה- LA ומשתמשת בו לעיתים ככדור משני, בימים שאני לא לוקחת קונצרטה או כקומבינציה איתה. על הנייר LA עובד 8 שעות ולא 10, אם עובד אצלך יותר - אשריך, אבל זה מקרה פרטי, כשם שאצלי הוא עובד 6 שעות. ניסיתי 40 ואפילו 50, לא ממש הזיז לי, עובד אבל מקרטע...

לילה טוב

טוב חמודה, תודה על התגובה,זה רק מראה שאין פה שום דבר אבסולוטי וההשפעה שונה בכל אחד. כמו באנשים, גם בתרופות צריך שתהיה התאמה אישית. העיקר שנרגיש טוב!

spidergirl

New member
חוץ מזה

תוכל להסביר לי בבקשה איך בשרשור הזה אתה כותב מנסיון על ה- LA ובשרשור אחר אתה שואל עליו?

ריטלין LA

אני פשוט רוצה לדעת מה הנסיון של אחרים, דעות, חוויות, זה לא בסדר לדעתך?

למעלה