יש לי יש לי יש לי

didi10

New member
יש לי יש לי יש לי../images/Emo6.gif

הי הילוש הנה הגעתי, האם יש מכסת שאלות????? ובכן, יש התקדמות, הייתי היום בראיון עבודה (ראיון המשך) נאמר לי שיהיו תשובות בשבוע הבא, אחרי שעתיים, קיבלתי שיחה בא נאמר לי שהמועמדת השניה קיבלה הצעה אחרת, והיא כבר קבעה פגישה עם זו שעזבה כדי לעבור "חפיפה", בקיצור, אני נותרתי ולכן אני מקבלת את העבודה - ועכ' שאלתי היא האם מקום זה יהיה טוב עבורי (מנסה לנסח...) האם כדאי לי להתחיל לעבוד שם (התחלה אחרי חפיפה- כנראה ביום א') אם לא אכנס לשם, האם אמצא מקום טוב יותר? האם הציפייה עדיפה? (מקווה שלא הגזמתי בשאלות...) זהו, תאריך לידה 5.8.72 תודה ונשיקות

בוקר של אור דידי ../images/Emo140.gif

את רואה
לעולם אל תגידי לעולם ! כיוון שרק בשעות הערב אני פורסת ושואלת תצטרכי להתאזר בסבלנות עד אז... אני גם אנסח לך את השאלה בהתאם. בברכת יום מואר ומאושר הילה

הפריסה שלך ../images/Emo140.gif

ראשית - בוודאי שכדאי לך להתחיל ! את מחפשת עבודה מזה זמן רב - אם אני זוכרת נכון - ובמצב של היום כדאי לקחת כל מה שרק יש ! בכל אופן שאלתי על ההתפתחות הצפויה לך במקום עבודתך החדש בשנה הקרובה. הקלפים שיצאו הינם: הווה - אביר גביעים עצה - 10 מטות עתיד - הכח סיכום - גלגל המזל. כיום את בפני דרך חדשה. את רוצה להצליח ומבקשת לעצמך להצליח ויש לך את כל האפשרויות הקיימות להצליח. לכי עם הלב שלך ועשי מה שהוא אומר. הקלפים ממליצים לך להשקיע המון עבודה קשה ואנרגיות כיום כי זה בפירוש ישתלם לך. השנה הקרובה צופנת בחובה עבורך הצלחה במקום העבודה אבל עלייך לדעת ללכת בין הטפות ולהשתמש ביכולתייך בתבונה. היי רכה ועדינה וחביבה כדי באמת להצליח. את כאדם מאוד שולטת ומאוד אוהבת להיות זו שמפקחת על העניינים. כנראה שלא תהיי כזו בתפקיד הזה וזכרי כי מים שקטים חודרים עמוק. עשי את עבודתך בתבונה, השקיעי הרבה, השתמשי בכלים שיש לך בחכמה ומתקבל הרושם כי תצליחי ובגדול ! אשמח לקרוא את תגובתך על הפריסה. הילה.

didi10

New member
הילוש תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

קודם כל תודה לפריסה, נכנסתי עכשיו וראיתי את שתי התגובות שלך, אז קודם כל תודה רבה. תגובתי, וואו, קצת מלחיץ (הפריסה), אני יודעת שבמקום אליו התקבלתי מאוד אהבו את הבחורה ששם, מאוד היו מרוצים ממנה, כך שסביר שיהיה קצת קשה למלא בהתחלה את נעליה. מה גם, שכנראה שלא הייתי הבחירה הראשונה שלהם כך שיכול להיות שאהיה תחת עין די בוחנת (ביקורתית, אולי?) לפחות בהתחלה, וע"מ שאוכל לענות על ציפיותיהם, אצטרך אכן להשקיע המון אנרגיות ועבודה קשה (=כפי שהקלפים ראו זאת בבירור) והמצב הזה שאת יודעת שצריך לעשות 200% כי מצפים זאת ממך- אותי קצת מלחיץ! ביננו לא ככ' נותנים לך מוטיבציה (שכר זעום, ושעות עבודה מועטות, על מקסימום ימים! כולל אחה"צ = עו"ס!) מה שכן, הפריסה די עזרה לי לראות ביתר בירור את מצבי שלי בתוך המסגרת, וזאת את איפשרת. תודה הילוש

למעלה