יש לי יש לי יש לי

מצב
הנושא נעול.

אפרת12

New member
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo4.gif

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
על האצבעות. כנראה שיש דברים שאפילו הן לא יכולות לנצח עכשיו אני צריכה לראות תוך כמה זמן יהיה לי תור לניתוח, וכמה זמן אחריו ייגזר עלי להמתין...

איזה בעסה...

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
על האצבעות. כנראה שיש דברים שאפילו הן לא יכולות לנצח עכשיו אני צריכה לראות תוך כמה זמן יהיה לי תור לניתוח, וכמה זמן אחריו ייגזר עלי להמתין...
איזה בעסה...

אכן בעסה

איזה בעסה...
אכן בעסה
אבל תשמרי את האבנים שיוציאו. תוכלי לזרוק אותן אח"כ על מי שיעצבן אותך.... בעלי גם עבר ניתוח לפרוסקופי להוצאת שאבנים מ"כביש מרק" (כך קוראים לזה אצלנו), ויום אחרי שיצא מבי"ח כבר הלך לעבוד. (אבל את , תנצלי את כל ימי המחלה להתפנן...)

אויייי ../images/Emo5.gif

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
אויייי

רציתי רק לומר שכדי להוציא אבנים בכיס המרה אין צורך בניתוח מלא אלא אמבולטורי. מכניסים לייזר עם מצלמה מדופן הבטן לאיזור ופשוט מוציאים אותם בצורה כזו החוצה בלי לפתוח כלום וההחלמה היא מהירה מאוד!!! שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב

אווווווף

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
אווווווף
לא מבינה כלום בניתוח הזה. מקווה שיעבור מהר ובקלות. בהצלחה

ממש לא נורא, היום עושים ניתוחים

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
בלייזר להוצאת אבנים מכיס מרה, אני עברתי כזה! עושים שני חתכים קטנים ודרכם מוציאים את האבנים וזהו. לי הוציאו 7 אבנים בגודל של המשחק 5 אבנים, והם היו שחורות משחור
בניתוח ולדעתי אין צורך לחכות אחר-כך אבל צריך להתייעץ עם רופא.

אפרת12

New member
צריך להוציא את הכיס כולו, אבל

בלייזר להוצאת אבנים מכיס מרה, אני עברתי כזה! עושים שני חתכים קטנים ודרכם מוציאים את האבנים וזהו. לי הוציאו 7 אבנים בגודל של המשחק 5 אבנים, והם היו שחורות משחור
בניתוח ולדעתי אין צורך לחכות אחר-כך אבל צריך להתייעץ עם רופא.
צריך להוציא את הכיס כולו, אבל
אחרי ביקור היום אצל הרופא יש לי שני חידושים טובים יחסית- א. הוא ממליץ לי לנסות טיפול טבעוני - שתיה של שמן זית (בעעעע) ואכילה של ירקות בלבד. אני צריכה לפנות למישהו מקצועי כדי לקבל הדרכה. לטענתו אם זה עובד - זה ענין של כמה ימים ב. אם בכל זאת ניתוח - הוא ינתח אותי תוך שבועיים שלושה מרגע שנחליט שהולכים על זה. ז"א שאנחנו לא מדברים פה על דחיה של חודשים רבים, וכמו שאומרים - כל עכבה לטובה.

anguly

New member
תרגישי טוב!

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
תרגישי טוב!
מקווה שהניתוח יעבור בקלות - ותוכלי להתחיל טיפול בקרוב.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif לכולכן על ההשתתפות ../images/Emo24.gif

יש לי יש לי יש לי

אבנים בכיס המרה
המון
לכולכן על ההשתתפות

מצב
הנושא נעול.
למעלה