יש לי יש לי יש לייייי

גששבלש

New member
יש לי יש לי יש לייייי

שני גברים מגיעים השמימה(לא יודע אם גן עדן או גהינום) שואל אחד את רעהו "למה אתה כאן?" עונה לו הגבר "קפאתי למוות" שאל הגבר ואיך ההרגשה למות מקור? עונה לו הגבר "בהתחלה קופאות אצבעות הידיים ומאבדים תחושה, אח"כ קופאים אצבעות הרגליים ומאבדים תחושה, אח"כ מרגישים קור בכל הגוף וזהו לא מרגישים כלום" שואל אותו הגבר "למה אתה כאן?" עונה לו הגבר "אני מתתי מבושה" ומספר קיבלתי טלפון דחוף ממכר שאמר לי ברגע זה אשתך בוגדת בך עם גבר בבית מייד טסתי הביתה פתחתי את הדלת של ביתי וראיתי את אשתי יושבת וסורגת אשתי מעולם לא סרגה ולכן חיפשתי בכל הבית בארונות במכונת כביסה הפכתי את כל הבית ולא מצאתי את הגבר, ולכן מתתי מבושה עונה לו הגבר השני " אם היית מחפש במקפיא שנינו לא היינו פה היום"

אוטו חיפושית פוגש טנק,

הטנק : יש לך מנוע בתחת,,, החיפושית : אז מה, לך יש זין בראש,,,

אדם נכנס לבית מרקחת,,

ומבקש מהרוקחת קונדום,,, הרוקחת שואלת אותו באיזה גודל,,אך האיש עונה שאין לו מושג,, מעולם לא קנה לפני כן,, אומרת הרוקחת,, אוקיי תוריד את המכנסיים,,, האיש מוריד והרוקחת צועקת,, מלכהההה תביאי קונדום קטן,,לא , לא תביאי בינוני,,,לא , לא ,, תביאי גדול,, לא, לא,, תביאי מגבת,,,

תופסת טרמפ גם לבדיחה שלי

מורה נכנסת לכיתה ואומרת לתלמידיה שהיום הולכים ללמוד על תרופות ושואלת את >הילדים איזה תרופות הם מכירים? >תלמיד ראשון: אני מכיר אקמול. >המורה: למה הוא טוב? >תלמיד ראשון: לחום, כאבי ראש, כאבים בכלל. >המורה: כל הכבוד!!! >תלמיד שני: אני מכיר סירופ לשיעול.. >המורה: למה הוא טוב? >תלמיד שני: לכאבי גרון,שיעול. >המורה: כל הכבוד!!! עוד מישהו???? >תלמיד שלישי: מרים את היד בהתלהבות: אני מכיר ויאגרה. >המורה (מופתעת והמומה): מאיפה אתה מכיר ויאגרה???? ולמה מה זה טוב???? >תלמיד שלישי: מאמא שלי!!!! וזה טוב לשלשול >המורה:איך??? >תלמיד שלישי: כל לילה אני שומע אותה אומרת לאבא שלי "קח ויאגרה אולי החרא הזה תחזק".

Windbluesea

New member
טוב....הנה גם אני מצטרף.

אילם הולך לרופא ומסמן לו בשפת הסימנים שהוא זקוק לטיפול כדי שיוכל לדבר. הרופא אומר לו: "תתפשט!" האיש מתפשט. הרופא לוקח מקל גדול ונותן לו מכה חזקה בישבן, האיש צעק אהההההההההההההה. והרופא אמר לו: "יופי, מחר נלמד את האות ב´ ".....

עכבר אחד ניסה להתחיל ,,,

עם פילה,, אך היא לא נענתה לחיזוריו,, יום אחד כשהפילה הלכה ביער,,קפץ עליה העכבר והתחיל לזיין אותה,, לפתע נופל מאחד העצים אגוז קוקוס, ישר על ראשה של הפילה,, והיא פולטת אנחת כאב,, שואל העכבר,, מה קרה מותק, להוציא קצת,,?

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אתם תותחים ..........חחחחחחחחחחח

Windbluesea

New member
שמח שאתה נהנה.......

רוצה קפה וסגריה עם כל הצחוקים?? וד"א בפעם הבאה תשמור לי קצת מהנרגילה טוב??

Windbluesea

New member
יאללה עוד אחד......

מרוקאי עבר השתלת אוזניים, התורם היה טריפולטאי אחרי חודש מגיע המרוקאי לרופא לבדיקה. הרופא מתרשם מהאיחוי המושלם ושואל: נו, איך השמיעה? המרוקאי: דווקא שומע מצויין, אבל לא מבין כלום...

ואותו מרוקו אומר לאישתו

בואי נעשה את זה באוזן. אשתו: אשתגעת! אתה רוצה שאני יהיה חירשת!!!! המרוקו עונה: עובדה שגם את לא אילמת

ואותו מרוקאי בא לאשתו,,

זוג מרוקאי טרי מגיע הביתה אחרי החתונה,, המרוקאי נותן לה כאפה, מזיין אותה,ותוקע נוד,, אחרי כל זה , האישה שואלת אותו,, בשביל מה זה היה,,,? עונה לה הבעל,,, הכאפה זה כדי שתדעי שאת תעשי כל מה שאומר לך,, הזיון היה בשביל שתדעי שאני היחיד שיזיין אותך,, והנוד,, כדי שתדעי,, שאני פה קובע את האוירה,,

Windbluesea

New member
אישה אחת.......

עלתה לאוטובוס עם התינוק שלה. נהג האוטובוס הציץ בתינוק המגודל ואמר לאישה, "אוי, מה זה?? זה התינוק המכוער ביותר שראיתי בכל חיי." האישה התרגזה על הנהג, זרקה את המטבעות לתוך ידיו, תלשה בעצמה את כרטיס הנסיעה והלכה לאחורי האוטובוס כדי לא לראות אותו. הבחור, שלידו התישבה האישה עם התינוק, חש שלא בנוח כיוון שהרגיש שהיא כועס על משהו, ולכן הוא שאל אותה אם הכל בסדר אצלה. "לא", השיבה האישה, "הנהג החוצפן הזה העליב אותי כל כך." "זה לא צודק", אמר לה הבחור, "הוא עובד ציבורי ואסור לו להגיד דברים הפוגעים בנוסעים." "אתה צודק", השיבה לו האישה, "אני חושבת שאלך אליו ואגיד לו בדיוק מה שאני חושבת!" "זה רעיון מעולה", התלהב הבחור, "לכי ועשיתי זאת, ובינתיים תני לי להחזיק לך את הקוף שלך..."

שלשה ילדים נפגשו ביום האם,,,

ושוחחו ביניהם,, אחד אומר בגאווה,,אני קניתי לאמא שלי צמיד ושעון, אם היא לא תאהב את השעון, ,היא תוכל לפחות לענוד את הצמיד,, השני אומר,, אני קניתי לאמא שלי ,, שרשרת וצעיף,, אם היא לא תאהב את הצעיף,, לפחות תוכל לענוד שרשרת,, השלישי אומר,,,אני קניתי לאמא שלי טבעת וקונדום,, אם היא לא תאהב את הטבעת,, שתלך להזדיין,,,

מיקו 42

New member
גרוזיני....

מזמין את החבר שלו לראות מונדייאל.. אומר הגרוזיני : " כושלא תביאי בירה" מקבל בירה מכבי על השולחן.. אומר:"כושלא תביאי גרעינים" מקבל גרעינים. וכו´´ שואל החבר :" תגיד זה השם שלה כושלא...?" עונה הגרוזיני " לא ,,,, ´כושלא´ זה קיצור של כושלאמאשלה " תהנו

למעלה