יש לי יש לי ויש לי

F a d i

New member
יש לי יש לי ויש לי

ווידאו של "יורגוס דאלאראס".....!! שירים משנת 1983 כשהוא מבצע את NA'TANE21 ואת O METIKOS ומשנה שעברה יחד עם "מרינלה"..."מפגש הענקים" כפי שמתואר בכתבה טלוויזיונית בערוץ היווני MEGA...רואים שם את "דאלאראס" הזמר,האומן הבן אדם,מאופק,חייכן שר ומשמח את אלפי הנוכחים,ולעומתו "מרינלה" (כמו לא מאמינה שהיא מופיעה איתו) כל הזמן מנסה לחבק ולנשק אותו...מענטזת,מפזזת ורוקדת סביבו,עם חיוכים ושמחה אמיתית.. (המופע הונצח בדיסק ΜΑΖΙ "ביחד"...דיסק יפה ומומלץ בהחלט) מי שמעוניין בסרטונים האלה מוזמן לפנות אלי... יום טוב וסופשבוע מלא מוזיקה טובה..!

אני ממליצה לכם מכל לב

להשיג את ה'מאזי' של מרינלה ודאלארס... שומעים את החיוך והנינוחות גם בלי לראות וידאו... ההרמוניות בין הקולות שלהם נהדרת במיוחד בשיר הראשון שאומר הכל... ואם כבר נכנסתי לכאן גונב לאוזני מחבר קרוב, (ממקורות יודעי דבר...) יצא בארופה הדיסק השני בהופעה של זו שפאדי קורא לה "יפיופה" הלא היא 'החופשיה' (ארואניטאקי) עם קטעים יפים וגם אינסטרומנטאלים...

F a d i

New member
אם את מתכוונת לדיסק המשולש של

XIDAKIS שהיא משתתפת בו אז שמעתי ביקורות טובות מאוד ונלהבות עליו ועל ביצועיה בעיקר... את צודקת גם בכל מה שאמרת על "מאזי" ועכשיו תגידי לי היא לא יפיופה באמת?! ----------------->

לא...

אני מתכונת להופעה LIVE בגאלינו.. עם השירים או מורפי מו אגאפי, ת'לו... עטיפה כתום סגול.

F a d i

New member
זה יצא שנה שעברה...הביאו לי אותו

מיוון במיוחד משהו מיוחד באמת...דיסק מצויין,פצצתי והפתיח עם "אומורפי מו אגאפי" מדהים...

1LIZI

New member
../images/Emo24.gif גם אני - בבקשה

והאם לדיסק הזה התכוונתם?

פאדי, ידידי, על איזה סרטונים מדובר?

האם מדובר ממש בסרט וידאו, או בסרטונים קצרים המועברים בדר"כ בדואר אלקטרוני? כי אם מדובר בוידאו מעניין/ומעוניין לראות על מה אתה מדבר, זה נשמע חגיגה אחת גדולה, אגב, אני כעת שומע את התקליט/משוכפל המדובר ΜΑΖΙ "ביחד"...ואיני יודע עליו דבר...אנא החכמני...תודה מראש...

F a d i

New member
ידידי מדובר בוידאו קליפים מההופעה

עם מרינלה...יש שירים שלמים...ויש כתבה טלווזיונית שם מביאים לקטים מכמה שירים (הווידאו קליפ הזה בן 8 דקות ובו קטעים מכל ההופעה..לא שיר אחד) ויש עוד שני ווידאו קליפים ישנים (משנת 83-84) מהופעתו באולימפיה... לגבי המופע "מאזי"...מופע מיוחד (ולו רק בגלל המפגש בין שני הזמרים הגדולים האלה...וכל הסיפור של דאלאראס-מרינלה-קזנתזידיס) הדיסק לא ממש מייצג את ההופעה...אם איני טועה אז השנה הם שוב מופיעים ביחד...ההופעה מאוד מוצלחת ויפה... אשמח לשמוע דעתך על הדיסק...

פאדי ידידי, וידאו קליפ נשמע מעניין

ראשית על דאלאראס-מרינלה, כמו שאמרת גדולים מהחיים, ואם אתה שואל אותי על חוות דעתי, במילים ספורות אוכל לומר, כי, על פי השמיעה בלבד, והרי אינני דובר יוונית, אוכל לומר, כי, השילוב ביניהם נשמע כמו איזה סיפור אהבה, וישנם גם שירים מוכרים וידועים כמו "טו טלפטאו ורדי מו-שתי דלתות לחיים" ואחרים שהביצוע שלהם בתקליט הזה איכותי/מינורי ביותר...אתה יודע, למדתי שבמוסיקה שכאשר אתה שומע שני זמרים שנשמעים כאחד פירושו שאיכות הביצוע יוצאת מגדר הרגיל...וכך אני חושב על תקליט זה...דבר שני, ישנם עוד שני זמרות המופיעות בתקליט משותף ארווניטאקי ואלפטריה, וגם הוא תקליט מאוד מעניין שאיני יודע עלי דבר, אבל השירים נשמעים נפלאים ממש...היכנס למסר אני רוצה להשמיע לך דרך הטלפון באם תרצה...להשתמע...

למעלה