יש לי יש לי.....בדיחות קרש...

מקסיקני

New member
יש לי יש לי.....בדיחות קרש...

לשון נופל על לשון שאלה: באיזו שפה עראפת לא שולט? תשובה: בשפה התחתונה. שאלה: אם פרס הוא שמאל, אז מה שרון? תשובה: אקסטרה לארג´. שאלה: איזה צבע יודע לנבוח? תשובה: צהבהב! שני דגים דגים איש דג אחד אומר לשני: "יופי, בוא נעשה ממנו גפילטע איש." שאלה: איך אומרים מדריך גלישה בשלג ברוסית? תשובה: מדריכסקי. שאלה: איך קוראים למקומון של עזה? תשובה: מה בפת"ח. שאלה: מה עושות אתיופיות ביום כיפור? תשובה: צמות. איש אחד הולך ברחוב ורואה שוטר על עץ. שואל אותו האיש: "מה אתה עושה שם על העץ?" עונה לו השוטר: "אני בענף התנועה". השלם את החסר: - אתמול נסעתי על אופ... - נסעתי לירוש... - לבשתי מכנ... - סבתא גרבה לי גר... - אחד כפול אחד זה... -נפלתם בפח: אחד כפול אחד זה אחד לא שתיים!!! איש אחד הולך עם חוט לסופר פארם ושואל את המוכרת: "סליחה, יש לכם אולי קרם לחות?" שאלה: מדוע בנו את בי"ח רמב"ם ליד הים? תשובה: כדי שהחולים ישכבו על החולות. שאלה: איזה בנק הכי גרוע היום? תשובה: בנק המועלים. שאלה: כיצד דוד לוי מבשל עוף בתנור? תשובה: מכניס את העוף ומסובב את הכפתור ל"אוף". שאלה: איזה יום בשנה הסניליים שונאים? תשובה: יום הזיכרון. שאלה: מהי דלת עם ידית אחת? תשובה: טרומפל DOOR. שאלה: מה עושה יגאל שילון בחדר כושר? תשובה: מתיחות. שאלה: מה משותף לסוודר, לחם ורבין? תשובה: כיכר לחם וכיכר רבין. ומה עם הסוודר? סוודר לובשים כי קר. איש אחד נכנס לאוטובוס ושואל את הנהג: "האוטובוס הזה ישיר"? עונה לו הנהג: "תשלם והוא גם ירקוד." שאלה: מה הדרך הכי גרועה להתחיל עם בחורה? תשובה: "תגידי לי, את מפרדס חנה??? לא??? אז מאיזה פרדס אני מכיר אותך?" שאלה: באיזה כלי נגינה מנגן כורדי? תשובה: כורדיון.

מיכל31

New member
ד"ר חושבת שיש לך אלצהיימר

אבל בהתחשב בנסיבות נתעלם מכך לרגע

מקסיקני

New member
חחחחחח תזכירי לי מי את?

אההההה את העצבנית מלמטה? סתם חשבתי לעצמי כשהתותחים רועמים האקדחים מתלוצצים ... וזה מה שיצא לי....תודה על ההתחשבות... באמת ניזקרתי שכבר שלחתי את זה פעם חחחחחחח כמה טוב שיש פה מישהי שמזקירה לי את כל מה שכבר שכחתי....

מקסיקני

New member
מיכלי לא זוכר שבכלל כתבתי את זה...

המחלה בשלב מיתקדם מאוד....חחחחח האמת ניזכרתי ששכחי עוד משהו ...עף מפה לפני שאני ישכח עוד משהו... הנה הם באים ימים של שקט...

מיכל31

New member
אבחנתי בעיה נוספת

שחוזרת על עצמה ישכח
אשכח
חוץ מזה הכל יותר מבסדר

למעלה