יש לי ימים קשים מאוד

יש לי ימים קשים מאוד

שלום לכולכם! אבא שלי מאושפז במצב קשה ולכן לא היתקרבתי למחשב. כל יום אני שם. אמא שלי לרגע לא עזבה אותו. שתרגישו טוב. אין כמו בריאות! אין!

ornelia

New member
מונה הרבה בריאות לאביך

ובאמת זה לא קל. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם עבורך ועבור משפחתך את יודעת באמת אין מילים את רוצה לכתוב ולהגיד ואיך תגידי לי את איך אפשר להפיח נחמה ותקווה בנפשך

../images/Emo24.gif מה קורה? בחמרה של מחלה,

או משהו פתאומי? מצב קשה - סכנת חיים? אנחנו איתך, כנסי ושתפי אותנו כשאת יכולה. טיפ: כשאתם איתו שמרו על מצב רוח קליל ושמח, דברו איתו על דברים חיוביים, תכניות לעתיד (במיוחד כאלו שהוא מעורב בהם), הביאו לו ציורים ומכתבים של ילדי המשפחה, קשטו סביב מטתו בצבעים עליזים. הכי חשוב שמי שאיתו לא יבכה ויעביר מסר של "החיים הגיעו אל קיצם" ספרו דברים מצחיקים (מהחיים!! לא להתחיל עם בדיחות מתישות), תצחיקו אותו ותביאו אותו לדבר על תכניות לעתיד זה יתרום מאוד להחלמה.

לנאוה

היתיישבתי לרגע לענות לך ואולי יש לך איזו עצה, למרות שבבית חולים עושים את הכל. אבא שלי חולה אסתמה מגיל 16, היום הוא בן 72. כל השנים הוא היה מקבל הינלציות עם ונטולין ומשאף ונטולין חוץ מעוד המון תרופות. הוא עבר פעמיים אירוע מוחי (כמו בעלי) בגיל 48. עכשיו מה שקרה שהונטולין הרס לו את הלב. הוא מונשם וקצת הוא מוסיף בעצמו. יש לו דלקת מאוד חריפה בגוף ופשוט לא יודעים איפה. עשו הכל, צילום, בדיקות, ועדיין מחכים לתרבית של שתן כדי לוודא בדיוק איפה הדלקת. פעם אומרים בריאות פעם אומרים בדרכי השתן. אבל מה שמעניין שכבר כמעט 4 ימים הוא מקבל את כל האנטיביוטיקות (מה שהרופאים קבעו) והחום לא רוצה לרדת. החום מגיע ל40מעלות. אתמול שמו אותו בסדינים רטובים לגמרי, ורק אחרי כמה שעות החום ירד ל39/3. הוא מורדם בגלל מכונת הנשמה וצינורות שבפה. עכשיו החתילו להעיר אותו ורוצים לדעת איך הוא יגיב ומה הנזק כי הוא היה כמה זמן בלי השגחה ובלי שום מכשירים והיה בלי חמצן ואם הבן שלי ואמא שלי לא היו מגיעים בזמן אי אפשר היה כבר להציל אותו. אנחנו רוצים לתבוע את האחיות או את בית החולים על הזלזול הזה. היום רוצים לנתק אותו מהמכשיר כדי לנסות ולעשות לו C.T של הלב כי הם חושבים שיש לו תסחיף בעורק של הלב כי יש לו פרפורים ולא מצליחים לסדר את זה. זהו אני חושבת. למי שלא נעים לקרוא ועושה לו רע אני מבקשת סליחה. עניתי פשוט לנאוה. הרבה בריאות לכולכם ותודה תודה על התשומת לב. עוד תיהיה לי הזדמנות להודות לכולכם. למיצי תרגישי טוב ואני מצטערת מאוד שלא יכולה לענות לך. למיטל שהבן שלך ואת תרגישו טוב ולדיתי הרבה בריאות.

דיתי3

New member
מונהליזה יקרה...../images/Emo24.gif

מחזקת את ידיכם,, מקווה לשמוע בשורות טובות, והחלמה מהירה לאבא. בברכת בריאות טובה דיתי

מיטל מק

New member
מונה יקרה צר לי לשמוע על מצבו

של אביך. אני מאחלת ומחזיקה אצבעות שיחלים ויתחזק... אני שולחת לך המון המון חיבוקים. מיטל

dorgad

New member
מונהליזה יקרה

אנא שמרי על כוחותייך, הפיזיים והנפשיים, במהלך התקופה הקשה שאת עוברת. כמי שהתנסתה בכך, אני מכירה היטב את הקשיים שאת מתמודדת עמם. מציעה לך מעומק לבי לשתדל לא לקחת הכול קשה ועמוק מדי, כיוון שהשפעת מצב כזה עלינו ועל שכמותינו היא חריפה במיוחד, ובכוחותייך תצטרכי להשתמש גם בעתיד. איתך במחשבה ובלב, דור

נועםבת11

New member
מנוליזה , החלמה והבראה מהירה לאביך

מצטרפת לדבריה של דורגד, מאחלת לאביך שיבריא במהרה. גם אני התנסתי באישפוזים ארוכים וניתוחים קשים עם אימי ושהות ארוכה בבית חולים לצידה כשברקע משפחה ובנות שצריכות אותי ובית ועבודה. כן תהיי שם בשבילו אך חישבי על עצמך ותנסו לעשות תורנות בינכם כך אנחנו עשינו. וזה עוזר. וממני שולחת לך חיבוק, והמון חיזוקים.

מונה יקרה../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע, אני מקווה שהדברים ישתפרו בקרוב. אני מקווה שבין כל הבעיות את מצליחה גם קצת לנוח. אנחנו כאן, אם תרצי לדבר אשמח. לימים טובים יותר מיצי

dorgad

New member
נועם, מונהליזה וכל המעוניינות/ים

מקווה שזה לא יתקבל כתחרות על מי "נשא על כתפיו יותר" בעניין תמיכה בהורים, אבל בכל זאת אספר קצת יותר מקודם: כשהייתי בת כ-42, אבי חלה במלנומה. אמי התמוטטה נפשית ובקושי תפקדה. כבת יחידה להוריי (כשבבית יש משפחה ובה שלושה ילדים, ואני עובדת במשרה מלאה), נאלצתי לעבור לבדי את תקופת מחלתו (לא אכנס לפרטים, רק אומר שזו הייתה תקופה נוראה). כחצי שנה לאחר מותו התחילו כאבי-ראש גיהינומיים, שאובחנו ע"י נוירולוג ככאבי תעוקה (Tension Head Ache), והוא אמר שבהחלט יכול להיות קשר ביניהם לבין המתח שהייתי שרויה בו בתקופת מחלת אבי. כעבור כשלוש שנים עברתי ניתוח שבו הוסרו גם שחלותיי. חודשים אחדים אחר-כך התגלה אצל אמי סרטן השחלות, היא נותחה, ואחר-כך עברה 3 סדרות של טיפולים כימותרפיים, וזאת לפני שהתאוששה ממות אבי. עכשיו הייתי צריכה ללוות את אמי, מבלי שהיה עם מי להתחלק בעול (כמעט - כי לפעמים שכרנו מטפלת ואח"כ ביטוח לאומי אישר מטפלת), ובעיקר - בתהליך קבלת ההחלטות. בכל אותן שנים בעלי נשא בגבורה בעול הבית והילדים, אך ברור שלכל ההתרחשויות האלה - כולל החמרה הולכת וגוברת של תסמיני הפיברומיאלגיה - הייתה השפעה ניכרת על הזוגיות. בסופו של דבר - התמוטטתי לפני כשנה ורבע. אני מפרטת את כל זה כדי לומר לכולן - במצבים כאלה, אל תהססו לקחת כל עזרה אפשרית. אל תיקחו הכול על כתפיכן, התוצאות הרסניות. דור

למעלה