חגית של אורן ועידו
New member
יש לי ילד חדש ../images/Emo53.gif
שואלת גם כאן, כיוון שכאן יש יותר אימהות מנוסות ליותר מילד אחד. עידו בן שנה ו-5 חודשים, אורן בת 3 ו-5 חודשים. חזרנו מאילת - היה כייף, בעיקר התנתקות טוטאלית מטלפונים, מחשב, עבודה. הרבה בריכה, ים - מעט תמונות
ואפילו שנת צהריים כמעט כל יום. עידו כל הזמן מחפש את התוק-תוק
התלהב הילדון. א-ב-ל יש לי ילד חדש
שובב בצורה מפחידה, ממש פושע קטן!! ומה שהכי גרוע מכל הסיפור זה, שבמקום שאורן תתנהג כמו הבוגרת, היא נסחפת אחריו ומשתגעת ביחד איתו. ואני אתן כמה דוגמאות:
יום שלישי אנחנו יושבים במסעדה בחוץ. עידו מאבד מהר מאוד סבלנות, יורד מהכיסא. עם החשבון קיבלנו חשבון גם על חצי שק טוף
היות ורבע מהטוף בגינה נזרק מחוץ לגינה והרבע שנוסף נזרק על הריצפה במסעדה. מיותר לציין שמרות לא מעניינת אותו - לא בקשות, לא תחינות ולא צעקות שלנו: "לא, אסור".
אנחנו יושבים במסעדת "קולומבוס" - כן זה אנחנו שעשינו את הבלאגן. עיוד מתחיל לטייל במסעדה. עולה על הספסלים בשקוביה מאחורינו. פתאום אנחנו מסחינים בשקיות סוכר שעפות מעל הראש לעבור השולחן שליד. (לא, זה לא מצחיק
). אוספים את השקיות, מביאים אותו לידנו. מסובבים את הראש והקמיקזה כבר מטפס על הספסל ועובר לשולחן מאחור. בקיצור - למסעדות כנראה שלא נצא ב-10 השנים הבאות
אלא אם כן אנחנו מתכננים לשלם פיצויים לכל המסעדות שנבקר בהן. בקיצור - עידודי ילד מדהים, נבון, פיקח - רואים שהוא חושב ומתכנן את הפעלולים שלו. פשוט פושע קטן. לא מקשיב במיל למה שאנחנו אומרים לו. חיוך קטן עם הגומה הקטנה שלו ממיס את הלבבות. לפחות גרם למלצריות לקחת אותו ולשחק איתו ככה שיכולנו קצת גם לאכול ולא רק להוציא קלוריות. והבעיה העיקרית - ההיסחפות של אורן לשגעונות ולשטויות שלו. מ ה ע ו ש י ם ???????
שואלת גם כאן, כיוון שכאן יש יותר אימהות מנוסות ליותר מילד אחד. עידו בן שנה ו-5 חודשים, אורן בת 3 ו-5 חודשים. חזרנו מאילת - היה כייף, בעיקר התנתקות טוטאלית מטלפונים, מחשב, עבודה. הרבה בריכה, ים - מעט תמונות