יש לי יומולדת

serpentine

New member
יש לי יומולדת

וכ``כ לא כיף לי.. אני מרגיש הכי לבד בעולם, הכי מעאפן.. מנסה לשלוט ברגש עמוק שרק גורם לי יותר להתפתל ולהשבר. רע לי.. כל זה לא מגיע מרחמים עצמיים, אני בד``כ בנאדם חזק ויציב, אבל מה שבנאדם יכול לעשות לאחד אחר.. אני זקוק לחיבוקים
.. מה יהיה..?

קודם כל../images/Emo24.gif

ומזל טובבבבבבבבבב
תצא מחר עם החבר'ה..תבלה..אל תשקע!!תהנה!זה היום שלך!!!!

gavioto

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

וחבל שאתה מבואס ביום ההולדת. יום הולדת יש פעם בשנה.

Gil Bengtzing

New member
מזל טוב!

אל תרגיש ככה. במקום להסתכל על זה בצורה של "אוף, אף אחד לא אוהב אותי ואני לבד", תסתכל על האנשים שדווקא 'מעיפים' אליך חיוך ומברכים אותך במזל טוב. תתפלא – אבל להם אכפת. אתה פשוט צריך לצאת מהמצב של התסכול ואני מבטיח לך שזה ישתפר. אני גם הייתי כמוך לפני שנה כשאיזה צבועים שחשבתי שהם חברים שלי קיללו אותי בשמות בדויים ואמרתי להם שהם הרסו לי את היומהולדת – והם מצידם אמרו להם שלא אכפתת להם ואמרו לי שזה לא מעניין אף אחד. כן, הייתי עצוב אבל בחרתי להתעלם ולהסתכל על הצדדים הטובים. אתה פשוט צריך לצאת מההרגשה של הקקי ואפילו לעשות משהו לבד עם עצמך – במקרים כאלה של דיכאון אני למשל שם מוזיקה בסטריאו ויושב על אדן החלון. וזה עוזר לי. מזלטוב שוב ועד 134

serpentine

New member
תודה

אתה מכיר את זה שאתה מוקף מיליון אנשים שמעיפים אליך חיוכים ואהבה ועדיין מרגיש לבד..? קיצר, אני בסדר עכשיו כשראיתי בבית שקיות של prada מאמא.......

Gil Bengtzing

New member
בבקשה – אתה רואה? ../images/Emo8.gif

לא תמיד צריך להתייחס לצדדים רעים. אני אומר שהם קיימים רק בשביל לשמור על האיזון.

Gil Bengtzing

New member
ותודה שהזכרת לי...

צריך לשכנע את אימא לקנות לי את המשקפיים המזורגגים שהיא הבטיחה לי ליומהולדת!

איזו הודעה מבעסת \=

אתה חמוד, אתה רגיש, אתה צריך אהבה ואתה צריך שיתנו לך אותה כל הזמן.. במיוחד ביום ההולדת שלנו אנחנו מרגישים הכי הרבה צורך לתשומת לב חום ואהבה מכולם, ואם מישהו מחסיר מאיתנו את הדברים האלו, דווקא ביום הזה, אנחנו מרגישים על הפנים, אבל זה עובר אחרי יום גג
אז שתהיה לך שנה מושלמת ומזל טוב עד מאה עשרים, שתדע רק לחייך (תמיד
) ושלא תהיה עצוב יותר.. למרות שיש משהו קצת מתוק בעצבות הזו שאתה מתעטף בה פעם בשנה, אתה מגלה מחדש כמה שאתה רגיש וזקוק לחום.. אז קבל ממני חיבוקים רבים
ותשמח שאתה זוכה לחגוג יומולדת (ועוד עם שקיות של פראדה
חחח ) אז שיהיה במזל
רן.

serpentine

New member
יוו..

מה זה תודה.. הייתי זקוק לחיבוקים האלה גם אם הם רק וירטואליים... נעים להרגיש את האכפתיות. זה כל שנה ככה וזה מתסכל בצורה מפגרת..! בכל אופן.. המון תודה והשקית של פראדה בהחלט העלתה חיוך או ארבע היום
קבל אותה בבוסה וירטואלית

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif יומולדת שמח!!../images/Emo201.gif

אל תהיה עצוב!!!
יומולדתתת תהיה שמח למען השםם...

J u s t m o i

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

אל תהיה עצוב, כל אחד צריך להיות עם מישהו, וזה לא תמיד ככה, אבל מתגברים על זה, אל תרגיש לבד
קח חיבוקים ממני
ואל תדאג, יהיה טוב

למעלה