יש לי יומולדת... בחו"ל

nitsansh

New member
יש לי יומולדת... בחו"ל

לרגל יום הולדתי שחל היום (תודה מראש למברכים), עלה במוחי רעיון למשאל מעניין... ספרו על יום-הולדת שחגגתם בטיול בחו"ל, הרחק מהמשפחה והחברים (חוץ מאלה שהיו אתכם בטיול)... לי היה פעם אחת יום-הולדת כזה, ואני זוכר את היומולדת הזה (היום לפני 15 שנה) כחויה מיוחדת... לטוב ולרע... (הערה: ההודעה המקורית נכתבה בפורום טיולים בחו"ל אתמול)

ashmash

New member
נולדתי בנובמבר

כך שעדיין לא יצא לי לחגוג בחו"ל יום הולדת (הייתי בחו"ל בחורף רק בדצמבר וינואר בעוד אני נולדתי בנובמבר. אבל כבר פעמיים יצא לי לא להיות בבית ביום הולדתי - ביום הולדת 17, הייתי בטיול שנתי להרי אילת מבית ספר, היה נחמד - הבאתי עוגות של קינדר וחילקתי לחבר'ה... את יום הולדתי ה-21, חגגתי בטיול של יומיים מטעם צבא הגנה לישראל במדבר יהודה. גם אז זכיתי לברכות לרוב מכמעט כל מי ששירת איתי וזה היה נחמד.

מריושי

New member
היומולדת שלי השנה

הייתה בסין גרתי אצל משפחה אחת במשך חודש וביום האחרון שלי אצלם היה לי גם יומולדת אז בערב שעתיים לפני הרכבת (רכבת ב12 בלילה ככה זה בפרבר בסין) הביאו לי עוגת קצפת ולמדתי איך אוכלים עוגה עם מקלות.... לכלכו אותי בקצפת (נוהג מקומי בימי הולדת...) אחד הרגעים שבאמת היה לי עצוב שעזבתי מקום בטיול שלי

מומולדת בקייפטאון

עם כרטיס להופעה של U2, לא רע, נכון?
ועוד מומולדת אחת, בטיול באמריקה

syair

New member
יומולדת

מכיוון שנולדתי בחורף, ולרוב אני מטייל בעונות אחרות. יצא לי רק פעם אחת לחגוג את יום הולדתי בחו"ל, בשנת 2001. באותה תקופה גרתי ועבדתי באנגליה, וחגגתי בביתי השכור עם חברי לעבודה.

liti

New member
לי עדיין לא יצא לחגוג יומולדת בחו"ל

אבל הכל פתוח... ושיהיה לך במזל טוב!!!

moty400

New member
אני חגגתי 3 פעמים יום הולדת בחו"ל

פעם כשהייתי בן 9, פעם כשהייתי בן 15, ופעם אחרונה כשהייתי בן 18, לפני 4 שנים. כל הפעמים זה היה חוץ מהאחרונה זה היא עם המשפחה (הורים אחים) אז זה לא בדיוק לבד. אבל מי שלא יודע, בארגנטינה (איפה שטיילתי) מתחילים מסיבות ב-12 בלילה, ומסיימים ב-8-9 בבוקר... כאשר מזמינים פיצה לארוחת בוקר...

למעלה