יש לי יום רע - מה עושים?

Galel

New member
יש לי יום רע - מה עושים?

אני רואה המון שאלות בפורום בנוסח הזה או נוסח הדומה לזה : "אני לא מצליח להרגיש כל הזמן טוב, יש דברים שמורידים אותי, מדי פעם אני נתקף בדיכאון...מה עושים???" אז רציתי, ברשותכם, לתת את חוות דעתי בנושא, ונתחיל בעיקר: זה בסדר גמור להרגיש רע! עכשיו כשהוצאנו את זה מהמערכת...בוא נפרט קצת יותר. תראו, אף אחד ממורי הסוד הוא לא אדם מושלם. לכולם יש יום גרוע. ויש ימים ששום דבר לא מסתדר, יש לזה גם סיבה הגיונית: אנחנו לא בנויים להיות בסינכרון מושלם עם היקום...ויש כמה נזירים שעובדים על בדיוק זה כבר כמה עשרות שנים טובות... אז עכשיו תשאלו: אז למה טוב כל הסוד הזה? אם אני מרגיש לא טוב, וזה לא עוזר לי לשפר את ההרגשה, ואני לעולם לא אגיע ל100% הרגשה טובה כל יום כל היום, למה להתחיל בכלל? שאלה מצוינת, והתשובה היא במינון: כמה ימים גרועים אתם רוצים בשנה? 100? 200? 5? הסוד עוזר לצמצם את הכמות...ואם לא יהיו לכם בעיות פיננסיות? בכמה ימים יצטמצמו כמות הימים הרעים? ואם תהיה לכם אהבה? ועבודה שאתם נהנים? מה מדאיג אותי אבל בסוג הזה של השאלות? אנשים מרגישים שאם יש להם יום רע אז הם נכשלים ביישום הסוד, ואז הם חושבים "אוי ואבוי, עכשיו זה לא יעבוד בחיים", ואם זה לא יעבוד אז..."אבל גם זו מחשבה רעה, אני כזה גרוע בזה!!!"...והספירלה למטה מתחילה לצבור תאוצה. אז נתחיל בזה: אתם לא צריכים לשלוט על המחשבות שלכם!!! יש לכם כבר מערכת שעושה את זה יופי טופי, היא נקראת רגשות. אתם לא צריכים לשלוט במה אתם חושבים, אלא במה שאתם מרגישים. שזה שונה מאוד! מעבר לזה - אם יש לכם יום מעצבן, עצוב או לא יודע מה....תקחו זמן לעצמכם (אתם לא יודעים כמה המון זמן זה רבע שעה עד שלא ישבתם בשקט רבע שעה וחשבתם...), ותנסו להבין מאיפה באה ההרגשה הרעה - היא קשורה אליכם או אל מישהו אחר שגרם לה אצלכם? יש משהו שאתם יכולים לעשות בנוגע למשהו חוץ מההרגשה שלכם? אם אין...אז שנו את ההרגשה שלכם. (שרשור אחר לגמרי...איך משנים הרגשה באמצע היום, ומצאתי קטע אודיו של טוני רובינס בדיוק על זה...אתם נופלים פשוט!) ובמקרה הכי גרוע, זה כמו דיאטה (מי קרא לזה דיאטה של המוח? לא זוכר..), תפנקו את עצמכם ביום אחד של רחמים עצמיים נוראיים, תביאו את עצמכם למצב מגוחך לחלוטין, תשבו בבית ותגידו בקול "אף אחד לא אוהב אותי ואני אמות לבד, אני כזה מסכן!!!". אני חושב שברגע שתגיעו למילה מסכן, אתם כבר תחייכו, כי קשה להתלונן לעצמך (למרות שפולניות עשו מזה תחביב נהדר :))))))). בכל מקרה אבל, אל תקחו יותר מיום...יום זה המון...למחרת בבוקר תקומו, ותעשו מה שצריך כדי *להרגיש* טוב... היופי בכל סיפור הסוד הוא: ככל שאתה יותר בסנכרון עם היקום, ככה יותר דברים מתגשמים, ככה כל צירופי המקרים הקטנים עובדים לטובתך, וככה יותר קל לך להרגיש טוב...ממש, כמו הספירלה למטה, יש גם ספירלה למעלה :) מקווה שעזרתי... לשאלות, תגובות, הערות, הארות, מכתבי נאצה, מכתמי (כך במקור) אהבה, חמשירים וכל דבר בסגנון ג'אז לירי (מי ממציא את השטויות האלה בנולד לרקוד???) [email protected] גלאל. (לא ג'לאל, גל-אל) נ.ב: ותקשיבו לפודקאסט של שפי...אני מאוד אהבתי...

michal24

New member
אהבתי מאוד, תודה ! ../images/Emo140.gif ענית בדיוק לשאה ששאלת

ששאלתי כאן לפני כמה ימים והתשובה שלך מצליחה להעביר מעולה את הנקודה. תודה

למעלה