יש לי יום חיול מחר

יש לי יום חיול מחר

ואני די לחוץ, במיוחד לאור מה שנכתב פה... בבקשה תעודדו אותי..
רק שלא יצעקו עלי.. רק שלא יצעקו עלי.. אם יצעקו עלי - אתפגר...
אני קצת נכה בקטעים של להתלבש, אני צריך הרבה זמן (אמא קושרת לי את השרוכים לפני שאני הולך לאוניברסיטה), השאלה היא האם יתנו לי את הזמן הזה? או שיאיצו בי? האם קשה לשרוך את הנעליים הצבאיות? יש איזהשהו טריק? האם כל הזמן מכוונים אותי לאן שצריך ללכת? האם העובדה שלא קיבלתי מסמך כתוב תספיק לי להיכנס לבקו"מ? (ההוא שדיבר איתי אמר לי רק להביא ת.ז, אבל אני קצת פוחד בכל זאת).. האם כדאי להביא תיק? האם העסק ימשך באמת 8 שעות? (אני בא מירושלים...) והכי חשוב.. האם יש כאן עוד מישהו שמתחייל מחר?

bodas18

New member
לנשום עמוק ולנשוף, לנשום ולנשוף

יוחנן המטביל היקר, תרגע!!!!!!!!!!! (אבל אני לא צועק עלייך
) אף אחד לא יצעק עלייך שם... אתה עתודאי... בעצם אלא אם אתה מתחייל יחד עם לא עתודאים אז אולי יעשו לך סצינות מעפנות שעושים באוטובוס בשביל לקבל את התשומת לב של כל המופרעים... שום דבר רציני. אתה לא עושה תצוגת אופנה בחדר מדידה . שים מכנסיים - עולה? יופי תוריד. תנסה חולצה אחת ותסגור כמה כפתורים - עולה? יופי. תבדוק שהרגל יושבת טוב בנעל - יושבת? יופי. שום לשרוך ושום בטיח. אתה לא נשאר עם המדים. יאללה ביי. אם לא תחליף באשנב. אתה מתקדם בתחנות לפי המספרים מעל הדלתות ואל תדאג יסבירו לך בדיוק מה לעשות בתוך ביתן החיול. ההוא שדיבר איתך צודק. תביא רק תעודת זהות כי להיסחב עם הדברים בשרשרת החיול זה ס-י-ו-ט. וזה אומר הבנאדם שכולה נסחב עם שקית מאעפנה של שי של האגודה למען החייל... רק תעודת זהות וכסף אם אתה רוצה לאכול-לשתות!!! העסק לא יימשך 8 שעות אלא אם תמהר ותדחף להיות ראשון ואז תעשה ברוב הדר ופאר תורנות מטבח. לא מומלץ... בהצלחה!!! יהיה טוב...

D a n n y b o y

New member
עוד לא קיבלתי תשובה על הערעור...

התקשרתי למדור עתודה, אמרו לי שרק לשכת גיוס מחזירה תשובות. בלשכת גיוס אמרו לי שהם לא יודעים כלום...הפקידה המזדיינת לא יודעת מה זה ערעור בכלל...

D a n n y b o y

New member
אה, שכחתי את החלק העיקרי- השאלה:

אמרת שמחר אמור להיות יום חיול כללי לכל מישהתקבל לעתודה אחרי ערעור- זה אומר שאין סיכוי שהערעור שלי התקבל? אגב, הסיבה לדחיה שלי כל כך מרתיחה- הפקידה ממדור עתודה אמרה לי שסיבה לא ידועה!!! הייתי מתגלגל מצחוק, אבל זה לא כל כך מצחיק כשהבדיחה על חשבוני.

בודס הזקן והטוב

האל ינצור אותך לעד, קדוש-ישראל אתה! ארר.. מצטער, אני פשוט מושפע
יש לי מבדק בקיאות על הברית החדשה עוד שבוע
לא התחלתי ללמוד וכבר יש לי מבדקים
בכל אופן, תודה, הרגעת אותי.. למרות שאני כבר מתכונן לגרוע מכל (שיגערו בי, או שאלך לאיבוד, או שאפול עירום בזמן שאנסה להיכנס למדים - וכל הבנות תצחקנה על מבושי הזערוריים)

bodas18

New member
מחכה בקוצר רוח למוצא פיך

בעת שתחזור מיו החיול המרתק. ירד עלייך גשם?... :)))

Hawk17

New member
חכה חכה אל חשש!

יש גם יום חיול של הסמסטר אביב..... בינואר.

זוועה

הבקו"ם היה מפוצץ בעתודאים טכנולוגיים (יג´ יד´), שהתגלו כערסאוותים כסילים ומעוררי פלצות. המחסנת דפקה לי פעמיים חיסון של טטנוס. פעמיים. הרגשתי דווקא בסדר אחרי החיסון, אבל שהגעתי לתחנה מרכזית מהבקו"ם ראשי סחרחר עלי והתעלפתי. אז אישפזו אותי באיכילוב במשך הלילה והשתחררתי רק היום בערב, אחרי טיפול אינטנסיבי. וכן, יש לי טטנוס עכשיו

למעלה