יש לי יום הולדת

שירונת4

New member
יש לי יום הולדת

שלום לכולם. יש לי יום הולדת והחלטתי לפנק את עצמי במתנה (אם אין אני לי מי לי :) ). אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות, וגרה בניו יורק (מנהטן). אני אוהבת מאוד שוקולדים אבל אין לי ניסיון רב ולכן: 1. מעוניינת בסדנא (בניו יורק) 2. מעוניינת ברשימת "חובה" - בנתיים יש לי רק מדחום וסירים 3. השילוב האהוב עליי הוא שוקולד ופסיפלורה. מישהו אולי מכיר מקום בו אפשר לרכוש פסיפלורה קפואה? 4. ממליצים לי לרכוש מכונה או לעבוד ידנית? 5. (בקשה אחרונה) אם מישהו מכיר חנות בניו יורק - המלצה תתקבל בברכה סליחה שרק הצטרפתי וכבר יש לי כ"כ הרבה בקשות, תודה מראש, שיר.

argorn

New member
באיזור צלסי

אני לא יודע בדיוק איפה ויום הולדת שמח

ממליצה על מכונת טימפרור אמריקאית

מכונה קטנה ומאד מתוקה הטימפרור יוצא מדויק ומהיר בערך חצי קילו כל הפעלה וזה מתאים מאד לחובבים. אצלכם זה עולה קצת יותר מ-400 דולר revolation2 היצרן: chocovision ממדינת ניו יורק

iritazip

New member
היכן רכשת בניו-יורק? אפשר לקבל

כתובת מדויקת יותר? או שם ספציפי של החנות? כדי שאפשר יהיה לעבור שם ולהתרשם. תודה.

אני הזמנתי בדואר לארץ ועלה לי יותר

שילמתי תוספת למשלוח, מכס ומע"מ... אבל מבחינתי היה כדאי. יש לי שתי מכונות שעובדות במקביל ומאפשרות לי יציקות שוטפות בעבודה ידנית כמו שאני אוהבת, בעיקר זה חוסך את הערבוב שמעייף את היד. המכונה ממיסה תוך כדי ערבוב , מגיעה ל- 42 מעלות ואחר כך מקררת במהירות ומקבלים טמפרינג מצוין. זה עובד על זרם אויר חם וקר. את יכולה להזמין בדואר, תראי באתר שלהם, בודאי גם יש בחנויות אצלכם בדרום העיר (ליד גשר ברוקלין אולי, תשאלי את מני הוא בטח יודע) אסנת

למעלה