יש לי יום הולדת היום
נ ניקולי New member 13/6/02 #2 מה זה.... נופר המקורית???אני מכירה רק נופר אחת שהתחתנה לא מזמן... האם זאת את??? בכל מקרה, שפע ברכות ואיחולים בביים.... מזל טוב .. מניקול*
מה זה.... נופר המקורית???אני מכירה רק נופר אחת שהתחתנה לא מזמן... האם זאת את??? בכל מקרה, שפע ברכות ואיחולים בביים.... מזל טוב .. מניקול*
נ נופר המקורית New member 13/6/02 #7 היי ניקול לא זו לא אני ובכל זאת המון המון תודה בחיים האישיים לא הרבה זוכרים אז הייתי צריכה שמישהו יגיד לי מזל טוב שוב תודה ביי
היי ניקול לא זו לא אני ובכל זאת המון המון תודה בחיים האישיים לא הרבה זוכרים אז הייתי צריכה שמישהו יגיד לי מזל טוב שוב תודה ביי
@ @@ New member 13/6/02 #9 נופרי מתוקה...../images/Emo77.gif לא כולם זוכרים תאריכי יום הולדת, אל תקחי את זה קשה, בכל זאת בכל שנה אנחנו חוגגים את יום ההולדת שלנו. אז במיוחד בשבילך מזל טוב ועד 120 שנה אלפי ותתתתתתתתתתתתת
נופרי מתוקה...../images/Emo77.gif לא כולם זוכרים תאריכי יום הולדת, אל תקחי את זה קשה, בכל זאת בכל שנה אנחנו חוגגים את יום ההולדת שלנו. אז במיוחד בשבילך מזל טוב ועד 120 שנה אלפי ותתתתתתתתתתתתת
M mariana New member 13/6/02 #5 מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב עד 100 כ20. גם לאבא שלי יש יום הולדת היום, בת כמה את היום? אם אפשר לדעת? בכל זאת שיהיה לך רק טוב בחיים שלא תראי אכזבה יותר אמןןןןןןןןןןן אוהבת
מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב עד 100 כ20. גם לאבא שלי יש יום הולדת היום, בת כמה את היום? אם אפשר לדעת? בכל זאת שיהיה לך רק טוב בחיים שלא תראי אכזבה יותר אמןןןןןןןןןןן אוהבת
S shiraz2 New member 13/6/02 #6 הרבה מזל טוב מתוקה, מלאת תקווה שיהיה לך רק טוב, שתזכי להרבה הרבה אושר, שיהיה רק בכיף, ובמזל טוב. תזכרי שאני פה בשבילך, תמיד. , שירז
הרבה מזל טוב מתוקה, מלאת תקווה שיהיה לך רק טוב, שתזכי להרבה הרבה אושר, שיהיה רק בכיף, ובמזל טוב. תזכרי שאני פה בשבילך, תמיד. , שירז
נ נופר המקורית New member 13/6/02 #8 תודה מרין אני בת 38 היום באמת באמת תודה ואני שולחת לך את הברכות שיציפו גם אותך ביי