יש לי יום הולדתתתת

רגע רגע אני באה

בסד לכול אחד יש יום מיוחד משלו ולא הוא מחכה כול השנה, בוא הוא מודיע ומחריז אני גדלתי בשנה אז לך האחל הרבה אושר ועושר בריאות וחיים מתוקים,ושכול יום יביא את הצוחק שלו , טוב מעל הכול מזל טוב עד 120 הרבה נשיקות ומתנות וחיבוקים ,,ממני השלח לך את הרכבת לאסוף את המתנות , חג שמח ,עליזה

שרונינקההההההה

יווו כמה מתנות אממממממ כמה שאני אוהבת (מאאאאאאד
)תודהההההה ותודי בשמי גם לשקד ותני לה בשמי שקית כוכבי אושר! ועכשיו אני הולכת להתגנדר לי לפדר את משושיי ללבוש את שמלת קורי הזהב שלי לשים קוקיות עם פייטים. לסדר את הזנב, לשים לק על הציפורניים, לנקות גם את האוזניים ויוצאת לי לארוחת החג שתהיה מן הסתם גם חגיגית ומומולדתית חג שמח תודה לכולם על האיחולים החמים. אל תשכחו להשאיר חלון פתוח לכוכב נופל!!! מבטיחה לחזור בלילה עם רשמים וים של סיפורים רק טוב!!!

יוו כמה אחרתי למומולדת שלך

אצתי רצתי לקונדיטוריה ביקשתי ממנו עוגה מהמשובכים שיש לו לחג פסח,כי במה עוד תאכילי אותנו? והוא (הקונדיטור) הבטיח לי נאמנה שהעוגות כשרות למהדרין. ולכן האיחור. מאחלת לך מומולדת שמח המון המון מכל טוב שיהיה לך ממה שאת מאחלת לעצמך שכל משאלות ליבך תתגשמנה. ובאותה המסיבה גם שיהיה לך חג שמח

*pank

New member
חג יום הולדת שמח לקסומה מכל!!!!

אני מאחלת לך שכל מה שטוב ויפה בעולמנו יהיה מנת חלקך. ושכל מה שאת מאחלת לעצמך ואף יותר מכך יתגשם במהרה בימנו. פאנק שאף פעם לא מצליחה להתחמק ממליצה כשמדובר בברכות. אולי בכל רק הפעם?....

danistar

New member
מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב גחלילית ...............

papasmurf

New member
כמובן שפספסתי...

אבל יש לי תירוץ טוב לא??? נשמה שלי, בכל השנים שהכרתי אותך נעמת לי והיית לצידי. את אדם נפלא (עם דרכים זדוניות ומופלאות...) ואאחל לך רק טוב ואושר. מקווה שהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם. המון אהבה, המון שמחה, המון חיוכים והרבה הצלחה. המון מזל טוב ורק אושר ואושר ואושר. ומה אוכל לאחל לך חוץ מאלו אחרי זמן כה רב שאנו מכירים...? שבחירותייך יספקו ויגרמו לך רק טוב, שכל צעד בחייך יהיה לצד מישהו אוהב ונאהב, שתלמדי לחייך בכל יום שמגיע ולראות את האושר נמצא אצלך בלב.

היייייייייייי אתה ../images/Emo25.gif געגעתיייי

התרוץ בהחלט מתקבל. שמחה שחזרת שמחה שהתמקמת שמחה שאתה כאן!!! ותודהההההההההההההה על הברכה היא נוגעת ומרגשת שולחת לך מכאן חיבוק ענקייייייי בחזרה ומרימה כוסית לחייך! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

אופה3

New member
מזל טוב גחלילית,באיחור גדול אבל

בכל אופן, שיהיה לך רק טוב, שתמשיכי להיות כזאת מקסימה, ולחלק לנו כוסות מיץ צוףף ושכל הטוב שבעולם יגיע אליך, מצטערת שלא באתי קודם, לא הייתי כאן מלא זמן, אז כל טוב האופה

למעלה