יש לי יום הולדתתתת

יש לי יום הולדתתתת

חגיגה גדולה! יש לי יש לי יום הווווולדת אז בואו למסיבה נה ניי נההה מהבוקר מפזרת את שלל סידורי הפרחים שאני מקבלת אממממממ איזה ריח טוב איזה צבעים אמממממ עפה לי לסדר את הבלונים רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifהיום יום הולדת...../images/Emo65.gif

לגחליליתוש החמודה מה נקנה לה... מה נקנה לה מתנה......? מזל טוב וכל האיחולים שבעולם למנהלת הגדולה מכולם הרבה אושר בריאות הנאה אהבה נחת עושר והצלחה
אגלה לך סוד גחליליתוש היום, יום ההולדת גם של אישי

דניאלה1311

Active member
מנהל
מזל טוב גחלילה יקרה רק טוב שיהיה לך ולכולם חג שמייח וכשר למהדרין את הלחם מחביאים ואוכלים כשלא רואים..... להתראות בעוד כמה ימים.

תודה לכם על הברכות!!!

שיהיה חג שמח ופסח מאושר שולחת לכל אחד מכם שקית מיוחדת לחג מלאה בכוכבי אושר והגשמה עפה לי להמשיך בחגיגות ובצהלה, לא פני ששולחת גם נשיקה. רק טוב!!!

kessem

New member
מ../images/Emo65.gifז../images/Emo65.gifל../images/Emo77.gifט../images/Emo65.gifו../images/Emo65.gifב

מכל ה

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif מ ז ל - ט ו ב ../images/Emo49.gif

מה אברך אותך ליום הולדתך ..? מי יתן וכל משאלותיך יתגשמו מי יתן ותמשיכי להיות כזאת מקסימה גחלילית קסומה מין האגדה שקד ביקשה ממני למסור לך ברכה :" דה דדדה דידדדדה דההדדהדידדהדד" {אין לי מושג אבל מתארת לעצמי שזה מזל טוב ונשיקה } טרו טרו רה טרו טרו רה יום הולדת יום הולדת הנה בא ... היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לגחלילית

למעלה