יש לי טלפונים של.....

ענברושי

New member
יש לי טלפונים של......./images/Emo70.gif

היי, אני חדשה בפורום ואני מעריצה מושבעת של משחק החיים. אני חולה על יעל שרוני, אפרת בוימולד וכמובן המלכה לירון ויסמן. אני מעריצה את לירון מהרגע הראשון שראיתי אותה ואני תמיד אאהב אותה. ועכשיו לעניין: יש לי את הטלפונים של: לירון, יעל, אפרת ורון הכוסון והמתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שרוצה את אחד הטלפונים ויש לו את טלפון של שחקן שאין לי שישלח לי הודעה לאיי סי קיו: 273464388. אני אשמח לדבר באיי סי עם בנים חמודים!!!!!!! אז ביי!!!!!

אל תאמינו לה!!

אני התכתבתי איתה באיסקיו והיא אמרה שיש לה את הטלפונים של אפרת יעל ולירון אז נתתי לה טלפונים אחרים והיא נתנה לי אותם וכל המספרים האלו בכלל לא עובדים!! היא סתם שקרנית.. אל תאמינו לה

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifזה ממש לא אכפת לי

אני לא רוצה את המספרים למה לי להטריד אותם? אני לא רוצה את המספרים אני מעריצה של יעל אבל אני לא לוקחת מספרים(לא רוצה להטריד)

יש לי שאלה.

ובבקשה תענו לי בשיר הכנות!! זה היה נעים לכם אם הייתי מפרסמת את הטלפונים שלכם לכל העולם או מתקשרת אליכם ב-12-2 בלילה? זה היה נעים לכם אם הייתי מפרסמת פה את כל הטלפונים שלכם? אני בטוחה שלא. אז תחשבו על המפורסמים! ככה בדיוק הם מרגישים!!! וזה שהם מחליפים מספר כל הזמן. אתם חושבים שהם נהנים מזה??? אני שמה על זה כסף של-א! ותחשבו על זה.... כמו שאתם לא רוצים שיטרידו אותכם. ויתנו לכם קצת פרטיות. גם מפורסמים רוצים פרטיות. תאמינו לי!!!! הגיע הזמן שתקבלו את זה!! וכנראה שאם אתם לא מקבלים. אתם לא באמת מעריצים. אלא קרציות!! וסליחה אם זה פוגע במישהו. אבל זאת דעתי. אתם יכולים להסכים או לא. אבל זו דעתי.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifזה מה שרשמתי

שאני מעריצה את יעל אבל אני לא לוקחת את הטלפונים כדי לא להטריד!! והפעם אני מצדיעה לעצמי ואומרת:הדר ילדה טובה

זה ממש לא מה שהתכונתי!

העיקרון של הודעה היתה זה שאל תאמינו לילידה הזאת כי היא שקרנית.. אני גם לא בעינין של להטריד אותם.. עובדה שיש לי כמה טלפונים ואני בכלל לא מתקשרת..כי אני חושבת שזה לא יפה ושיש להם חיים פרטיים וזה לא יפה להטריד.. רק רציתי שתדיעו שהילדה הזאת סתם שקרנית ופשוט כאילו אל תאמינו לה..זה הכל..

SofyTofy

New member
ובכל זאת...../images/Emo103.gif

ובכל זאת הלכת ונתת לילדה הזאת טלפונים אחרים באיי סי קיו
נו באמת

אז זהו שלא נתתי לה

היתה לי הרגשה תשקר לי אז סתם שיניתי את הסוף של המספר..... אני לא נותנת לאף אחד אל המספרים שיש לי...

SofyTofy

New member
ובכל זאת...../images/Emo103.gif

ניסית את הטלפונים שהיא נתנה לך.

SofyTofy

New member
../images/Emo45.gifמסכימה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למעלה