יש לי טופיק!

yulki

New member
יש לי טופיק! ../images/Emo124.gif

הטופיק הראשון שלי פה בפורום! איזו התרגשות....! אז ככה, אנחנו כל כך יורדים על רוז(פייג´) ואומרים שהיא גרועה ויורדים על איך שהיא נראית ועל איך שהיא משתלבת (או יותר נכון, לא משתלבת...) נכון? למרות שלא כולנו.... קראתי פעם באיזה ספר שאי אפשר לשלול משהו בלי להציע חלופה אז מה אתם אומרים שכל אחד יכתוב מה הבחירה שלו לשחקנית לדמות של פייג´... אל תשכחו- זו אמורה להיות שחקנית שיהיה לה איזשהו דמיון חיצוני לבנות, היא צריכה להראות כמו מישהי שנולדה בסביבות 78 ורצוי שיהיה לה לוק מיסתורי או מאגי....
אבל איך שאתם רוצים......
שלכם גל

Paige

New member
בההה...

אני אישית לא יכולה לראות את פייג´ עם שחקנית אחרת, אבל אם כן, הייתי בוחרת בג´ניפר לאב יואיט (שדרך אגב, הוצע לה התפקיד) וקארלי פופ מ"צעירים לנצח", שהיא מקסימה ובעלת דימיון לבנות!

yulki

New member
הממ.......יפה!!../images/Emo8.gif

לא חשבתי על זה, אבל את לא חושבת שהן נראות בנות 17?

yulki

New member
אבל זה היה נראה מאוד לא הגיוני...

זה כמו שתגידי שקייטי הולמס מתאימה......... את יודעת למי עוד הן הציעו? גל

Gal-Mo0D

New member
התפקיד גם הוצע לואלרי מבוורלי

הילס. אני לא זוכר את השם שלה אבל גם היא דחתה אותו. הוא הוצע לה ולג´ניפר לאב יואיט.

Ophel McNeil

New member
היי, אנשים! אמור לעלות על זה סקר

בקרוב...
או לפחות היה אמור... בכולפן, זאת מצעירים לנצח הרבה יותר מדי צעירה מכדי להיות אמינה, אבל חוץ מקייטי הולמס וג´ניפר לאב יואיט אפשר גם את ליב טיילור, או כריזמה קרפנטר (קרודליה מבאפי/אנג´ל), או אפילו שרה מישל גלר עצמה בשחור... D-: אבל לין לא מסכימה איתי. אפשר גם את מינה סובר (אמריקן פאי, אמריקן ביוטי), שרק צריכה לצבוע את השיער לשחור... אבל לדעתי רוז מגאווין היא בחירה טובה, אם היא רק תפסיק לשים שפתונים ורודים!! אופל מקניל.

Paige

New member
ועוד מישהי!

אליזה דושקו (איך שלא קוראים לה מ"מעודדות צמודות") היא צעירה אבל מתאימה. וגם קייטי הולמס כנ"ל. טיפני ת´יסן ממש לא מתאימה (ואלרי מ"בברלי"), אבל נב קמפבל יכלה להיות טובה! וגם זא ששיחקה את קלודיה ב"שולחן לחמישה" היא צעירה אבל טובה! אוקיי, אני אפסיק. צירפתי תמונה של אליזה דושקו...

Cole cohen

New member
זה לא היא שמה זה המאפרים של הסט!!!

(הכוונה לשפתון הוורוד)

SaberTooth

New member
שככתי איך קוראים לה....

לדעתי רוז מתאימה לתפקיד אבל אם חייבים לימצוא לה תחליץ זו הבחורה ששיחקה את בקי בגולשים בזמן (סידרה מעולה!)

°ChArMeD°

New member
לפי דעתי...../images/Emo44.gif../images/Emo54.gif../images/Emo119.gif

יש שתי שחקניות מתאימות: הראשונה היא אלייזה דושקו, שאותה אנחנו מכירים מבאפי (כערפדית פיית´ (נדמה לי) בסוף העונה השלישית וגם כמיסי ממעודדות צמודות, והמשועממים שבינינו גם מהולמארק מהסרט " place for anny"-לדעתי היא יפה, מיסתורית ויש לה את המראה הדרוש!. השניה המתאימה לדעתי היא מינה סוברי המתוקה שמשחקת באמריקן ביוטי (אנג´לה הייז), בלוזר, באמריקן פאי (הת´ר) ועוד... לדעתי הרעיון להחליף את פרו הוא בכלל אידיוטי....ולמרות שאני מכורה לסדרה... רעיונות שכאלו הורסים את הקסם! נ.ב: אני חדשה פה בפורום ואני מציינת אותו כאחד הטובים ביותר!

למעלה