יש לי חששות לגבי הדיסק

tzvira

New member
יש לי חששות לגבי הדיסק

מאז שהייתי בהופעה ברשל"צ עברו הרבה מים בנהר הירקון ואין טיפה של מידע לגבי הדיסק החדש. אני חושב שמישהוא הגזים פה. אני כבר חשבתי שאישתי תביא לי את הדיסק שהיא תבוא אבל היא כבר פה ואין שום דבר. מזל שאני חוזר לארץ עוד חודש בערך , אני מקווה שיהיה משהוא אז, כי אחרי זה אני חוזר לפה או לגרמניה לעוד חודשיים בלי חנינה. אז בבקשה ....

לא לידאוג יהיה דיסק תותח

אני לא מבין אותכם זאב נחמה הוא אחד מבני האדם הכי חכמים בעולם...(לפי דעתי הכי חכם)...והוא בטוח יוציא דיסק ענק כמו שאר הדיסקים שלו....והוא לא מוציא את הדיסק ביגלל שהוא רוצה שיהיה דיסק טוב...אז אני מעדיף שהוא יוציא את הדיסק עוד חודש או חודשיים...וייצא דיסק ענק כמו "בדרך שלך"....מאשר שיוציא עוד חודש דיסק בינוני אז אל תהיה סבלניים וזה ישתלם...

Raphael2

New member
כן כן...

כמה פעמים כבר שמעתי את המשפט הזה... אתם הורגים אותי

KeLeMeNcY

New member
אנחנו הורגים אותך?

לא ידעתי שזה תלוי בנו... כמו שהבנתם הדיסק משנה סגנון לגמרי ולינדה ותרנגול לא יהיו בו.. מעניין מה כן יהיה!

Raphael2

New member
אני מצטער להגיד את זה שוב

אבל אני באמת חושב שזאב ותמיר מאוד מוכשרים, ולכן אני לא מסכים עם הטענה שלוקח להם הרבה זמן לעשות דיסק מושלם... כבר לא מדובר בהרבה זמן אלא בהמון!! ושלא נדבר על העובדה שלא הוציאו עדיין את ה-dvd של ההופעה בירושלים... בגלל שהם מוכשרים כל כך אמור לקח להם פחות זמן לסגור עיניין...

KeLeMeNcY

New member
כמו שאמרתי: היה להם קונספט

מסוים, ואז היו איתו בעיות בגלל המלחמה. ואז יצאו השירים והם החליטו שזה לא מה שהם רוצים אז ברור שזה מעכב, הם לא מוציאים ת'שירים מהשרוול הם צריכים להיות שלמים עם זה

זיו זיו1

New member
חברים יקרים

יש דברים שבודדים בפורום יודעים הדיסק יהייה פצצצצצצצה תמתינו זה ישתלם הדגש|"לראת האביב"|| יום טוב זיו נחמה |הדגש

KeLeMeNcY

New member
עוד אחד שלא משרשר

נו נו נו <מכות> יש לנו ברירה? רק להמתין.. מה נעשה? שביתות ועיצומים? נחטוף את זאב נחמה כבן ערובה? הממ.. לקראת האביב, השאלה באיזו שנה?

נטלייי

New member
הופ כל השרשורים הסתדרו ../images/Emo13.gif

אבל חבר'ה, לשים לב ללחוץ על הוספת תגובה מתחת לכל תגובה, ולא הוספת הודעה חדשה. בקשר לדיסק - אני מבינה שאתם רוצים שיצא כבר הדיסק, אבל מה קרה לסבלנות בימינו? מה הלחץ? יש אומנים שמוציאים דיסק פעם בשלוש, ארבע שנים. אז זה באמת לא נורא אם לא יוצא דיסק כל שנה פק"ל.

KeLeMeNcY

New member
אני לחוצת שרשורים

סדר שיהיה בפורום הזה! קדימה צעד! מי שמפר סדר בא אליי לעונש ולא מקבל דיסק חדש שנה...

למעלה