יש לי חשק

naftalyb2

New member
יש לי חשק

לעשות הפגנות נגד הרבנות והכפיה הדתית הפגנה פיזית ולא וירטואלית נגד כל הדת במדינה נגד הרבנות נגד כל דבר שמריח דת יש לי חשק נורא לדבר כזה שלא יהיו יותר דתיים במדינה לא יהיו יותר כיפות לא יהיו יותר תפילין לא יהיו ציציות לא יהיו הכובכים השחורים אני מוותר על זיון בתמורה להפגנה כזאת

Lu Tze

New member
שמע, למרות אהבתי לעיצבון דתיים

(לא רק דתיים, כל אחד) לא הגזמת קצת? בכל זאת יש חופש דת בישראל...

naftalyb2

New member
שניה

נדמה לי שהפגנה פיזית מסוג זה עוד לא היית מעולם עד היום הכל רק דבורים הגיע הזמן למעשים

Lu Tze

New member
תראה, אני אישית, לא אוהב דת.

דת מעודדת חוסר התקדמות טכנולוגית ומוסרית וגם יש לה נטייה להתפתח למסעות צלב ולטרור, מה גם שהיא משכנעת שהם ממשיכים לחיות אחרי המוות ואנשים שחושבים שהם בני אלמוות הם אנשים מסוכנים מאוד... אבל העניין הוא שבמדינת ישראל יש חופש דת אז אתה לא יכול להפגין נגד דת כלשהי או נגד פלג בדת. מקסימום אתה יכול להפגין נגד כפייה דתית או הפחתת מימונים

naftalyb2

New member
לדעתי

ברשת האינטרנט בלבד לא נשיג דבר אני חושב על כיכר רבין בהפגנה כזאת נציג את דרישותינו המקובלות בפני כל הציבור בארץ אין לי ספק שנמלא את כיכר רבין בתומכים אנשים בבתים זועמים ולא יודעים ואין להם דרך להתבטה נוכל להפיץ את מועד ההפגנה ברשת נוכל לעשות משאל ברשת זאת צריכה להיות עבודת תיכנון מסודרת של ההפגנה

אלי ו.

New member
לא תהיה הפגנה כזו

מכיון שאז תגלה שחוץ ממך ועוד כמה מתבגרים מחוצקנים, לאף אחד אין ענין לעשות הפגנה "נגד הדת". דרך אגב, מה הדרישות שלך? ואיפה אפשר למצוא אותן בדילוגים?

naftalyb2

New member
כל מי שמעוניין לקחת חלק באירגון

ההפגנה וסידור ההפגנה יכול לפנות אלי באתר

keinan090

New member
אולי תעוף מהמדינה?

אתה לא יותר מלא יהודי שרוצה שהלא יהודים ישתלטו על המדינה, זאת מדינה של יהודים, אם אתה לא אוהב אותה, צא ממנה

למעלה