יש לי חשק נוראי ל... בירה
D Darth Rosenberg New member 22/8/02 #2 ולי יש חשק נוראי ל... לנפץ בקבוקי בירה. זה ממש בלתי נסבל. לפחות את הפירסומות הקופצות אפשר היה לכבות. הכי נורא זה כשהבירה האדומה שואלת את הירוקה אם היא רוצה לרדת לבירה גוועלט!
ולי יש חשק נוראי ל... לנפץ בקבוקי בירה. זה ממש בלתי נסבל. לפחות את הפירסומות הקופצות אפשר היה לכבות. הכי נורא זה כשהבירה האדומה שואלת את הירוקה אם היא רוצה לרדת לבירה גוועלט!
מ מוגי13 New member 22/8/02 #3 אם היו מפרסמים את קורונה.. לפחות זה היה מוציא את הרקע המחריד הזה. קורונה גם צהובה וגם טעימה..
D Darth Rosenberg New member 22/8/02 #4 בלי להעליב... קורונה זה כמו שתן מדולל. לפני שבועיים הייתי ב-Out ובשביל לא להיראות משועמם לקחתי אחת. לא הצלחתי אפילו להגיע לחצי.
בלי להעליב... קורונה זה כמו שתן מדולל. לפני שבועיים הייתי ב-Out ובשביל לא להיראות משועמם לקחתי אחת. לא הצלחתי אפילו להגיע לחצי.
S sprites_touch New member 23/8/02 #6 דווקא זה שיעשע אותי בדיוק כשנכנסתי לפורום חבר שלי שתה טובורג אדומה ואני ירוקה אז זה היה צירוף מקרים משעשע. ישל להיות יותר גרוע...
דווקא זה שיעשע אותי בדיוק כשנכנסתי לפורום חבר שלי שתה טובורג אדומה ואני ירוקה אז זה היה צירוף מקרים משעשע. ישל להיות יותר גרוע...
G Geek Stink Breath New member 23/8/02 #7 האמת שהפרסומת הזאת מאוד משעשעת אותי רק הרקע האבטיחי הזה די מחריד. אבל נתרגל... (ועד שנתרגל יחליפו לצבעים אחרים- בשביל פרסומת אחרת ).
האמת שהפרסומת הזאת מאוד משעשעת אותי רק הרקע האבטיחי הזה די מחריד. אבל נתרגל... (ועד שנתרגל יחליפו לצבעים אחרים- בשביל פרסומת אחרת ).