יש לי חלום....

avishai55

New member
יש לי חלום....

יש לי רעיון לעונה שישית זה בחיים לא יקרה אבל זה חלום אישי.... הנה: אנג'ל ספייק גאן ו"הכחולה" (ברך לי השם שלה) נלחמים כמה שהם יכולים במפלצות גאן נשחט (אני לא אוהב אותו במיוחד) ואז מההגגותמההביוב מכל מקום יוצאות קוטלות ביניהם באפי פיית ודון (דון כבר למדה הרבה ומכסחת צורה לא פחות כמו באפי) הקוטלות מצילות את אנג'ל ספייק והכחולה ומתחילה עונה בשילוב של קוטלות ואנג'ל..............

OMRICH

New member
יש לי רעיון!!!

אתר פנפיקים לעונה השישית של אנג'ל!

OMRICH

New member
כן!!!!

מי שרוצה שיפנה אליי! זה כל כך גדול! אתם חייבים לקחת את זה ברצינות הפעם.

אני מעדיף את התכנון המקורי של ג'וס

ובו, עלילת הפרק האחרון הייתה מעט שונה (גאן היה היחיד שמת, נהפך לערפד ונהרג בעונה השישית). הקאסט מורכב מאנג'ל, ספייק, ווסלי, אילירייה, איב ואולי גם לינדסי (ולורן לא מתאים שם עם כל הכבוד), שלאחר האפוקוליסה (הקוטלות הגיעו והצילו את המצב) הם נמלטים מוולפרהאם והארט. די אפל צריך להיות. בפרק השני לעונה (או בסוויפס) באפי תגיע גם להופעת אורח. ויש לי גם עוד חלום, על סדרת פיית'. רק עוד לא החלטתי בדיוק איך היא תתבצע (הקאסט לעונה השישית שנתתי למעלה היה התכנון המקורי, במידה ועונה כזאת הייתה מתבצעת).

City Of Angel

New member
../images/Emo67.gif אני לא מאמין ../images/Emo70.gif

בדיוק עכשיו נכנסתי לפורום כדי לפתוח שרשור שבו כל אחד את מה שהוא חושב שקרה מיד אחרי הסוף של אנג'ל (לא ממש פאנפיקים, לא מת על זה) והנה זה כבר פה.. (ואיך אתם מצליחים לשלב את טארה בכל דבר אני לא מבין) גם אני מאמין שצבא הקוטלות של באפי הגיח משומקום והציל את המצב, אנג'ל זכה בגאולה, וכולם חיים באושר ואושר עד עצם היום הזה .. ו"מנדל המלך" - מאיפה הקרצת את ה"תכנון המקורי" של ג'וס לסיום?? זה ממש לא נכון, הרעיון של הקרב האחרון והאפוקליפסה עלה רק כשנודע לו שלא תהיה עוד עונה.

the runaway

New member
אמרתי כבר

אני לא "מנדל המלך", זה פשוט מהכינוי של חבר של אח שלי ששכח להתנתק מהמחשב. ומראיון עם דייויד פורי, זה אכן היה בתכנון המקורי, והפרק שוכתב (במקור רק גאן היה מת) כשתהתגלה שהסדרה לא חוזרת לעונה שישית.

City Of Angel

New member
אבל אתה מבין שזה לא הגיוני

יש לך איזשהו קישור לראיון הזה? אתה מבין שזה קצת לא הגיוני מה שאתה אומר כי כל הרעיון של מלחמה בשותפים הבכירים עלה משומקום רק בפרק 17 (Underneath) כשבמהלך הצילומים נודע לג'וס מהרשת שהסדרה לא תמשיך לעוד עונה. האמת שהיו תכנונים אחרים להמשך, כמו למשל להפריד את אילירייה מפרד (בעזרת ווילו).

the runaway

New member
הנה, בשבילך

http://www.mikejozic.com/buffyweek6.html ולהפריד את ווילו מפרד נראה לי הרבה פחות הגיוני מאשר להוציא אותם מוולפראהם והארט (מה שדווקא היה צריך לקרות מתישהו כי הם לא באמת שייכים לשם, לא משנה כבר הם יגידו את זה).

the runaway

New member
והתכוונתי

שזה התכנון המקורי לסיום העונה, כשהעונה השישית תהיה "פוסט-אפוקוליפטית".

OMRICH

New member
נכון

אבל התכוונו להגיד שדון יודעת לכסח תחת של שדים לא פחות מבאפי עכשיו...בטח לאחר אימונים ארוכים...

למעלה