יש לי חלום

שדוני

New member
יש לי חלום

יש לי חלום שיבוא יום שנבין ולא רק כסיסמא שכולנו בסירה אחת ואז אולי נפסיק עם המחלוקות והסיכסוכים הפנימיים שבינינו בין ימניים לשמאלניים בין דתיים לחילוניים בין כל שכבה שונה לאחרת אנחנו בסירה קטנה שמוקפת אוניות גדולות שרוצות להטביע אותנו אז לפחות שלא נטביע את עצמנו הלוואי שהחלום שלי יתגשם אני בטוח שהוא של עוד הרבה אנשים אז בואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום אמר המשורר וצדק לא יאומן כמה שהוא צדק יילה אנשים ביי

דז

New member
החלום שלך מתגשם

לאט לאט,בשקט בלי שרואים,הטבע האישי הידע,הסיבה לא לפחד הכול זז כבר שנים ,יהיה רק יותר טוב . ועכשו כבר מצוין

שדוני, שלום רב וברוך הבא...

אך צר לי לאכזב אותך, החלום שלך לעולם לא יתגשם. אני יודע שאני כאן חולק על האנשים שכבר ענו לך , אני לא אומר שאני מקווה שהדברים אכן יהיו כפי שאתה חולם אך יש לשים לב לעובדות!!! והן: 1. אדם הוא חיה שבטית ובהשתיכו לשבט מסויים הוא מוכן להקריב את עצמו על מזבח של אותו השבט, מעטים הם האנשים היודעים להקשיב לסביבתם!!! 2. האדם הוא חייה אנוכית שכל רצונה בטובתה האישית!!! אף אחד מאיתנו לא יוותר על היקר לו בשביל השלום העולמי או לחלופין בשביל לעשות לאחר שמח, ניקח לדוגמא בני זוג האם יש אישה שמוכנה לוותר על הגבר שלה בשביל חברה הכי טובה שלה .... בחלום וגם לא. 3. האדם הוא שאפתן ובהיותו כזה לא פעם הוא דורך על אחרים גם מבלי לשים לב. המקום היחיד שהאדם אינו אנוכי ומוכן לוותר כמעט על הכל הוא באהבתו לילדיו, מעבר לזה הכל נשקל לפי עיקרון הכדאיות. ובוא תסביר לי למה לי לוותר לתדיים על הפרזיטיזם שלהם ולהמשיך לשלם 50 % מס כל חיי? היית ממשיך עוד ועוד למה החלום שלך לא יץתגשם לא בקדנציה שלך ולא בקדנציה שלי אבל אני חושב שהמסר ברור. אבל בהחלט רואי לציין שזה חלום נשגב ביותר!!! סגול היתי ממשיך עוד ועוד

מתעקשששש

ואני דווקא כן מאמינה בתקוות קטנות וגדולות כאחד... ואולי אם נאמין ולו מעט, משהו ולו הקטן ביותר יתגשם..... הולכת לגינה לשתול איזו גלדיולה שתסמן את הפריחה והתקווה!! :cool: ...כי אתה מבין אם נוותר על האמונה ועל התקווה - - - לא ישאר בשביל מה לחיות... וכמו שאמר ניטשה: ``תקווה חזקה מתמרצת את החיים יותר מכל שמחה מוגשמת``!!

דז

New member
היית

החלום שלך כבר מתגשם,לאדם יש כבוד לסביבה ,יש רגש לחברים ,אז נכון שהאדם עצמו תמיד ישאר מקום ראשון לעצמו,אבל יש אנשים שאוהבים את הסביבה ונותנים לה אולי לא הכול שלהם אבל נותנים. ובטח ובטח שיש כבוד טבעי לסביבה שתעבור ברחוב ויהיה לך זבל לא תפיל על המדרכה תחפש פח. הזמן עובר והחברה שלנו מתקדמת,יש יותר דרכי תקשורת,יש יותר אפשרויות שאדם יכיר אדם אחר לעומק יקשר אליו. אם יש לך כלב ,ובאחד בלילה הוא מתחיל לילל כמו משוגע ,תצעק אליו שקט ,או שתלך לבשוק אם הוא בסדר?. אז נכון שלא נותנים הכול אבל איפה שאפשר נותנים . החלום שלך מתגשם יותר מיום ליום. שכול החלומות שלך יתגשמו נויה

למעלה