יש לי חלום....

היום אני במצב

שמרוב געגועים למאלדר אני אוהב אותו איך שהוא לא יהיה... זה מאלדר! הוא נקודת התורפה אצלי...

Gilliana

New member
וי שיר, איך הוצאת לי את המילים...

כשעניתי לאוקיינוס עוד לא ראיתי מה כתבת, אבל בדיוק על המשפט הזה חשבתי. משום מה החלטתי בסופו של דבר לא לכתוב אותו בתשובה שלי - כאילו שידעתי שאת כבר כתבת...

1Shir

New member
../images/Emo6.gif טוב לדעת

שאני לא היחידה כאן עם תפיסת מציאות שנויה במחלוקת
אבל כנראה שכולנו WANT TO BELIEVE...

Gilliana

New member
שנויה במחלוקת של מי? ../images/Emo8.gif

בטח לא שלי, ובטח לא של עינת ואני מאמינה שיש כאן עוד כמה שחושבות כמונו ואחרי הכל, מי באמת יכול להבטיח לנו שהם לא קיימים להם אי שם במימד אחר?

Gilliana

New member
אל תהיי בטוחה בזה בכלל...

מי יודע? הרי את כבר יודעת בעצמך כי המציאות עולה על כל דמיון

אממ זה ישמע קצת לא הגיוני

אבל בסופו של דבר כבר פגשתי את מאלדר. בכל פעם שאני רק רוצה הוא נמצא פה לידי, אני מכירה אותו מספיק טוב בשביל לדבר איתו, בשביל להבין אותו.. אני לא ממש צריכה לנסוע עד הסט כדי לראות אותו, הוא נמצא איתי..

Gilliana

New member
אז רק שתדעי...

שלי זה נשמע מאד הגיוני דווקא. אפילו רציתי להגיד לך בעצמי שלדעתי כבר פגשת אותו ואת פוגשת כל הזמן...

1Shir

New member
תשובה

בגלל שהם מאוד, איך נגדיר את זה, לא חברותיים. ראית אותם פעם מתחברים עם מישהו? הכל אצלם ביזנס.

eve6

New member
נצל"ש - אפרופו קווין סורבו

הידעתם שקווין סורבו נבחן במקור לתפקיד של מאלדר?? זה בגלל שאין לי שום דבר חיוני להוסיף לדיון המעניין הזה...

eve6

New member
אוקיי, אז בטח לא ידעתם ש... ../images/Emo8.gif

ג'ניפר בילס (פלאשדאנס, THE L WORD ) היתה אמורה להבחן לתפקיד סקאלי??

1Shir

New member
זהו פרט מידע די מזעזע

אפילו קשה לי לבטא את זה, מגודל הפער בין שתיהן, בילס המעצבנת הזאת היתה אמורה להיות סקאלי?? זו היתה יכולה להיות בחירה גרועה מאוד!

Gilliana

New member
מה????? ../images/Emo2.gif

מי ידע??? מה ידע??? הרקולס מאלדר??? אני בשוק עכשיו...
עוד מעט תגידי לי גם שאת לוסי לולס בחנו לתפקיד של סקאלי ואז אני אתעלף לגמרי...

למעלה