יש לי חלום

Jillian

New member
חחחחחח+ משעשע..

עלק "מצדה לא תיפול ב-ש- נננננננננננייייייייייייתתתתתתתתתתת!!!!!!!" או זה היה מצחיק...

TarwenR

New member
נשמע מגניב =]

למרות שאני לא מאוד מתחברת לישראל/יהדות וכאלה... מתכוון לשיר באנגלית? המוח שלי די מיובש כרגע... אם יהיה לי רעיון אני אציע

Blade Of Fire

New member
אוקיי.. רק כדי להראות

כמה אני משועמם... הנה נסיון... שיר על מצדה:) על צוק יחיד בין ההרים עמדה מצודת העבריים מסביבה כוחות רומא ובתוכה סיפור גבורה הפחד, האימה, המצור והרעב אותנו לא יישברו אנו נמות לפני שינסו הדם יישפך, הנשמה תשתחרר תמות נפשנו עם הצורר העבריים הסתכלו מעבר לחומות ראו כי אין מוצא כי ייפול כוחם עם חומת המבצר והגיע היום הו הוחלט הגורל כי זהו רצון האל ואין מוצא מהמוות הגברים יהרגו את הילדים ואחריהם-הנשים לבסוף בידי רעל, ימותו גם הם ולא יישאר אדם לכוח הרשע הצורר ייכנס ויימצא רק גופות המעשה קרה והסיפור סופר במשך הדורות הפך למשל לגבורת האדם לאומץ החברה מצדה... לא תיפול... בשנית!

NecroWizard

New member
אל אלוהים זה היה אדיר!!!!!

השיר כבר קורם עור וגידים אל מול עיני. אני כבר שומע את הארפג'ים על הגיטרה ,את הדאבל באס בתופים ואת האפקטים הנוראים של הסינטיסיזר!

McBlack

New member
all of you rulz ../images/Emo3.gif

חחחחח שולט^^ יש לי צמותיים! שיעמם לי מקודם(=

Armed Angel

New member
סגנון

Blind Guardian....פרשס ג'רוסלם :p סתם, אני מנגן על תופים, אבל אין לי מערכת כי אין לי איפה לשים אותה :p תשיג לי מערכת אני מנגן :>

slallum

New member
וואו זה יכול להיות ממש ממש טוב

בשירים השקטים נשים פרקים מאיכה, קינות על חורבן ירושלים, על מות גדליה, על גלות יהויכין ועל רוע האדם ;]

McBlack

New member
חחח^^ פאני איש, אתה.

בייבל מטאל נשמע גאוני
אבל אחרי כמה שירים נראה לי שהפואנטה הולכת לאיבוד. זה די מחזורי, הספר הזה. בנ"י עושים לאלוהים קישט, אלוהים דופק את בנ"י, אלוהים לא החלטי ומציל אותם. אני מוכנה לשבת מאחורה ולהקיש על משולש, אם אתה רוצה

NecroWizard

New member
טוב, אז כמו שזה נראה עכשיו

יש לנו זמר שנראה כמו פאביו ליאונה, מתופף בלי מערכת תופים, גיטריסטית ששרה גם ליווי, שלישניסטית (לא מצאתי כינוי יותר מתאים) ואת עבדכם הנאמן. אנחנו נהייה יותר גדולים מישו, מישו אמרתי!!!!! הו, אנשים אמרו שהקונספט ימצה את עצמו במהרה, אך אני שואל אתכם, האם אין להקות אגדיות שביססו את כול הקרירה שלהם על נושאים מפגרים? רפסודי שרים רק שירים על טרולים בחשכה וחדי קרן קסומים, גמה ריי שרו קצת יותר מדי על החלל, רנניג ווילד ביססו קריירה שלמה על להיות פיראטים (ארררררררר) ומנאוור מעולם לא עשו משהו שלא גבל בפנטזיות הומו-ארוטיות על גברים בבגדי בעור. (אני לא שופט אף אחד, אני חולה על מנאוור וגם על גברים בבגדי עור...) שרו, הביטו וראו כי בא היום לעמוד ולעלות אל מקומנו בהיסטוריה כלהקה המגוחכת ביותר אי פעם (כולל את פיטר אנדראה ולהקתו!) אני משער שאני קצת נסחף... אבל אין זה חשוב, תמשיכו להיות ילדים טובים, אני אוהב את כולכם, בעיקר את המלנכולים שבכם.. לילה טוב!

Blade Of Fire

New member
היי.... אנחנו יכולים להיות טובים

פשוט צריך לקנות לרועי (ארמד אנג'ל) מערכת תופים ונסגור להקה... ושסער יסכים להיות הבסיסט שלנו

Armed Angel

New member
נגנוב מכל בצפר את החלק שיש להם

ונרכיב אחלה מערכת, והמקלות שלי נשברו שהכנסתי אותם בקיר חחחחח אז אני אשיג מחבר או משו, אבל תארגנו סירים ומחבתות למערכת :p

טלוב

New member
חחחח

אנשים אתם קרועים אחד אחד
אהבתי חח אתם תהיו גדולים וכל אחד יעשה סולו של ההפטרה שהוא קרא בגיל 13 חחח

scudnick

New member
איזה רעיון אדיר!../images/Emo6.gif

ובתור הבנאדם הכי צעיר פה שעוד זוכר את ההפטרה שלו לדעתי מגיע לי קודם
[אני קטין
]

טלוב