יש לי חלום!

Mad-DawG

New member
יש לי חלום!

בסיכום שנת תשס"ב, נגיפי המוזיקה השחורה פשטו לכל עבר, אמנים כמו סאבלימינל והצל, מוקי, בויאקה, סגול 59, מועדון הג´י ספוט, עסק שחור, חישגוזים (להתחשגזזזז) וכד´, כבר לא זרים לחלקים יפים מקהלי היעד של המוזיקה בארץ וגם מחוצה לה. אנחנו עומדים להכנס לשנת תשס"ג, בנקודה חשובה למוזיקה השחורה בארץ, שאמנים יקרים עומדים להוציא דיסקים, והנגיפים ממשיכים להתפשט ולהתפשט,
איפה אתם רואים את הסצינה עומדת בעוד שנה מהיום?
למי אתם יכולים (או מפנטזים) לשער שנודה להם עוד שנה מהיום?
מי יעמדו בחוד הסצינה בעוד שנה מהיום?
"זה לא לוטו, כל תשובה היא נכונה"

TIK TAK

New member
לדעתי עוד שנה מהיום נודה

למומי לוי הענק לא שלא צריך להודות לו גם עכשו אבל לפי התחושה שלי הוא יהיה להיט אפילו יותר מסאב - פשוט יש לו סיגנון יותר קל לעיקול אבל עדיין איכותי והוא הולך להצליח בענקקק

QuayJin

New member
אממ ככה אני רואה את זה....

הסצינה תמשיך לגדול, לא כמו שהיא גדלה השנה, אבל תגדל בקצת.... מוקי וסאבלימינל ימשיכו לשלוט... מומי לוי יפרוץ קדימה בטוח, כלא שש אם הדיסק יופץ נורמלי גם יקבלו הצלחה... החוד של הסצינה ישאר מוקי וסאבלימינל... ואני מאוד מקווה שנוכל להודות לאמנים כמו מומי לוי בסוף שנה הבאה..

RunNGun

New member
אוקיי ההימור שלי

אני אתן כאן הימור אופטימי כי לדעתי יש עתיד ועתיד גדול: א. הסצינה תתפתח באותו קצב שהיא התפתחה בשנתיים האחרונות, לאט לאט, יותר ויותר אמנים יוציאו דיסקים, יותר ויותר אנשים יבואו להופעות ולמסיבות, יותר ויותר אנשים יעשו היפ-הופ ויקליטו היפ-הופ כמו שצריך, ויהיה רק טוב. לא הבנתי את השאלה השנייה, אבל אענה על השלישית: סאבלימינל והצל, מומי לוי, כלא 6 (מה?!) לדעתי כלא 6 הולכים להביא אותה בגדול למעלה (טפו טפו טפו) בגלל שהם מביאים משהו אחר, כמו סאבלימינל בזמנו... בקיצור ולעניין, ישראל צריכה היפ-הופ!!!! וישראל תקבל היפ-הופ ובגדול!!! שנה טובה ומתוקה לכל הסצינה הישראלית, ושרק נכבוש את ישראל וננצח!! אבישי

OFIN AKA avijai

New member
פי דעתי חוד הסצינה ימשיל להיות

סאבלימינל והצל מוקי אבל עם זה תלוי בכישרון וברצון חוד הסצינה במהלך השנה בהחלט היה יכול להיות פיזדה(אין אין אליהם) והשבט(כפרה אלייכם אתה תותחים)

ממררבב

New member
עוד שנה בעזרת האלים, כולם יקבלו

את הראפ כחלק מהתרבות פה בארץ וזה יזכה להכרה שנה הזאת זה רק ההתחלה

Mc Bang

New member
השנה בהיפ-הופ בארץ?

הסצנה כמו שכולם אמרו תתפתח אני מקווה שיתווספו אנשים רבים ושהיא תמשיך בקצב הגידול העצום הזה ואפילו תגביר קצב אני מקווה שיצאו לאור ראפרים שלעכשיו עדיין מחתרתיים... מקווה שיתווספו ראפרים מחתרתיים (יאללה ירושלמים!) מקווה שיהיו הופעות טובות ואנשים על לב טוב כמו לירון שעושה פה ניסים ונפלאות לנזקקים! כבוד! חוצמזה אני מקווה להתפתח בקו האישי שלי ולהשתפר... שוב, שנה טובה לכולם!

היום

ההיפ-הופ הישראלי עדיין נתפס כמשהו לא רציני, שפונה בעיקר לילדים. אבל לדעתי, בזכות יוזמות כמו של לירון, ובזכות האנשים שהוזכרו שעובדים קשה כדי להרים כאן משהו, ההיפ-הופ הישראלי [URL='http://']יכול[/URL] להיות שם נרדף לסצינה שיודעת להבדיל איכות מזבל, ושיש לה מה לומר, ודרך להגיד את זה. סצינה שמתפתחת במהירות, ועושה את זה לא רק מתוך רצון לעשות שמח, אלא גם מתוך רצון להעלות לסדר היום נושאים חשובים שאמנים אחרים נוטים להתעלם מהם רוב הזמן, או פשוט לדבר אליהם בלי שאף אחד יקשיב (ע"ע אמנים שלא מעניינים אף אחד:). סצינה שיש לה להציע הרבה יותר ממה שראינו עד עכשיו - מבחינה מוסיקלית, מבחינת מסרים, רמה וחידושים. כרגע המרחק עוד גדול, אבל אנחנו בהחלט מתחילים לתפוס את הכיוון הנכון. נכון? בבקשה שמישהו יגיד שהוא מסכים איתי...:)

multi

New member
מסכים :)

אם נשמור על איכות מוסיקלית ומילולית זה הולך להיות הדבר הגדול הבא סצינה גדולה אך לא שטחית

or001

New member
החלום שלי זה שבעוד שנה

אנשים לא יאמרו סאבלינימל ויחשבו שהוא להקה |מדוזה|

EmGee

New member
הנה כמה חלומות:

* שהתוכניות שלנו (עסק שחור, המעבדה, מומי לוי שואו, אורי לוי) יקבלו שעות שידור יותר נורמליות * שאנשים לא יחשבו שהסצנה בארץ מסתכמת בסאבלימינל ומוקי * שלא כל ביקורת בעיתונות תהיה שלילית, מזלזלת ועוינת

RunNGun

New member
כמה חלומות שלי

* מסיבות היפ-הופ בכל הארץ, מחיפה ועד אילת, ומועדוני היפ-הופ במקומות שונים בכל הארץ. (תספרו כמה מועדונים יש בארץ, וכמה מתוכם בתל-אביב. לא שיש לי משהו נגד תל-אביב, פשוט יש הרבה מסיבות שידי וידם של רבים קצרה מלהגיע אליהן.) * תכנית היפ-הופ בטלוויזיה. אחרי שגיוועץ´ ירדה, הייתי מאוד שמח לאיזה תכנית טלוויזיה טובה שתקדם ראפרים כמו שגיוועץ´ קידמה. (אני, למשל, לא ידעתי על "שלוש לראש" ולא הכרתי באמת את פיזדה עד שראיתי אותם בגיוועץ´.) * עסק שחור עוברת לגלי צה"ל ומנצחת את "מבט" ברייטינג
* ניסן שור מפוטר לאלתר, אחרי שקרא לסאבלימינל "מוסוליני" לאחר אלבום הסולו שלו. * מומי, כלא-6, הצל, סאב והרביעייה מוכרים בכמויות * יותר מסיבות בחינם (מי שלא מבין, יותר קהל להיפ-הופ הישראלי) * היפ-הופ בפארק 2003 עם 6,000 איש וזה רק ממשיך ועולה תמיד מותר לחלום אבישי

Queen Y

New member
אבל דוגרי אנשים.

מה זה משנה כמה אנשים בארץ מכירים ואוהבים את סצנת ההיפ הופ הישראלית. לי , לפחות, ממש לא אכפת מה מישהו אחר שומע. כל עוד הוא נהנה ונותן לי להנות - הכל טוב.

גרקו

New member
לדעתי השנה תיהיה מוצלחת מאוד!

אני לפחות יכול לקוות.. אני מקווה ומאמין שהדיסק של מומי יהיה הצלחה גדולה כי הוא גדול!! ויש לו שירים ממש טובים.. כלא-6 להקה שאני ממש בריא עליהם!! לדעתי סופר כישרונים ואני מאמין שהם יצאו החוצה ויצליחו! וגם שכחתם את הדיסק הקרב ובא של הדג נחש!!! שהוא בטח לא יאכזב.. וחלוצי החלל אומרים שהם מאכזבים בדיסק שלהם.. אני לא יודע עוד לא יצא לי לשמוע או לקנות.. אז מאמין בכל ליבי שתיהיה שנת היפ-הופ טובה ומהנה ויהיה דברים מעניינים!!!!- אאאממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן:)

למעלה